Vítání občánků Praha 10

Tarfinka
15.4.12 20:37

Vítání občánků Praha 10

Ahojky, tak co máte někdo zkušenosti? V úterý jdeme, tak jsem zvědavá :jazyk:
Co jste měli na sobě, a co děti? Jak to vůbec probíhalo? Máte někdo zkušenosti s Prahou 10? :)
Děkuji za odpovědi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1888
15.4.12 21:27

Ahoj já tam byla teda už před 4lety.Měla jsem společenský kalhoty a košily.Bylo tam spoustu maminek který byli v džínach mikině a botaskách 8o takže jsem si připadala dost blbě.
Jinač dostaly jsme foto,pamětní list,groš,capáčky poukaz do dm a kytičku.Jestli se teda ptáš na tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
15.4.12 21:28
@Tarfinka píše:
Ahojky, tak co máte někdo zkušenosti? V úterý jdeme, tak jsem zvědavá :jazyk:
Co jste měli na sobě, a co děti? Jak to vůbec probíhalo? Máte někdo zkušenosti s Prahou 10? :)
Děkuji za odpovědi :kytka:

Já ti neporadím, ale byla bych ráda, kdyby jsi sem pak hodila nějaké info… taky jsme z P10 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
15.4.12 21:33

@AAlisek no, tak manžel je teď 100% rozhodnutý, že půjde v obleku, protože si ho koupil na svatbu a je to prý slavnostní událost, tak půjdu taky ve společenském no :-) snad to bude v pohodě :-) Těsím se nato. První termín jsme totiž prošvihli, tak jsme se museli přeobjednat :)

@eileens O.k., jak to budeme mít zasebou, tak dám vědět ;)

• Citovat
  • Upravit
1888
15.4.12 21:58

Taky se našli asi dva páry+my co jsme byli slušně oblečený,ale jinak hrůza fakt.Třeba se to změnilo za ty roky nebo narazíš na lepší partu jak já.
Každopádně si to užijte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
15.4.12 22:00

Muzu se zeptat v kolika se zve mesicich ? Male jsou 2 a pul mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
15.4.12 22:02

@AAlisek No, taky doufám. Jinak děkuji.

@slunik Zvě se od 4. měsíce. Je to každý měsíc, takže po 4 měsíci čekejte dopis s pozvánkou ;)

• Citovat
  • Upravit
5345
15.4.12 22:05

já šla v sukni a halence a manžel džíny a košili, a všichni tam byli spíš jako slavnostněji…takže co, budou vás i fotit společně s manželem, případně když budete chtít s babi, dědou a tak…takže se obleč jak chceš aby bylo na fotce… u nás byly maminky obléknuté hezky všechny společensky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
16.4.12 18:23

Ahojky,
taky jsem z Prahy 10,malé je šest měsíců a pořád čekám na pozvánku a nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
16.4.12 19:59

To je divné, mě paní říkala, že od 4. měsíce posílají…a termíny mají furt, protože jsme měli jít 30.3. a já jsem se přeobjednala a dala mi na výběr hned ze 3 termínů v dubnu. :think:

• Citovat
  • Upravit
Tarfinka
17.4.12 15:29

Tak už to mám za sebou jestli to někoho zajímá nebo do budoucna bude :-) naše malá tam byla 2. nejstarší. Pak už jen jedna holčička co měla skoro rok. Takže pokud ti @Bára32 nepřišla pozvánka, tak bych se určitě informovala :-)
Bylo tam 10 dětí. Fotili nás (fotek jsme si mohli udělat kolik chceme a 2. května je dostaneme) dostali jsme capáčky a poukázku do DM za 200,–, pamětní list a groš. Každá maminka dostala kytičku. Jinak skoro všichni byli společensky oblečení až na výjimky 8) To je myslím vše :P :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1888
17.4.12 19:44
Tak koukám,že se to za ty roky nezměnilo a zůstalo to stejný
@Tarfinka píše:
Tak už to mám za sebou jestli to někoho zajímá nebo do budoucna bude :-) naše malá tam byla 2. nejstarší. Pak už jen jedna holčička co měla skoro rok. Takže pokud ti @Bára32 nepřišla pozvánka, tak bych se určitě informovala :-)
Bylo tam 10 dětí. Fotili nás (fotek jsme si mohli udělat kolik chceme a 2. května je dostaneme) dostali jsme capáčky a poukázku do DM za 200,–, pamětní list a groš. Každá maminka dostala kytičku. Jinak skoro všichni byli společensky oblečení až na výjimky 8) To je myslím vše :P :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.12 05:44

Ahoj,
jsem taky z desítky a chci se zeptat jestli jste narození někde na úřadu nahlásili (kde?) nebo dostanou echo z matriky a tak posílají pozvání automaticky?
Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
26.4.12 07:39

Posílají automaticky od čtvrtého měsíce ;)

• Citovat
  • Upravit
27.4.12 03:40

Ahoj,
Jsem taky z PH 10 a zajímalo by mÄ› jestli jste narození dítÄ›te nÄ›kde nahlásili nebo vám pozvání pÅ™iÅ¡lo automaticky. Mám kluka narozeného v Ãºnoru.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky