Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj já tam byla teda už před 4lety.Měla jsem společenský kalhoty a košily.Bylo tam spoustu maminek který byli v džínach mikině a botaskách
takže jsem si připadala dost blbě.
Jinač dostaly jsme foto,pamětní list,groš,capáčky poukaz do dm a kytičku.Jestli se teda ptáš na tohle
@Tarfinka píše:
Ahojky, tak co máte někdo zkušenosti? V úterý jdeme, tak jsem zvědavá
Co jste měli na sobě, a co děti? Jak to vůbec probíhalo? Máte někdo zkušenosti s Prahou 10?
Děkuji za odpovědi
Já ti neporadím, ale byla bych ráda, kdyby jsi sem pak hodila nějaké info… taky jsme z P10 ![]()
@AAlisek no, tak manžel je teď 100% rozhodnutý, že půjde v obleku, protože si ho koupil na svatbu a je to prý slavnostní událost, tak půjdu taky ve společenském no
snad to bude v pohodě
Těsím se nato. První termín jsme totiž prošvihli, tak jsme se museli přeobjednat ![]()
@eileens O.k., jak to budeme mít zasebou, tak dám vědět ![]()
Taky se našli asi dva páry+my co jsme byli slušně oblečený,ale jinak hrůza fakt.Třeba se to změnilo za ty roky nebo narazíš na lepší partu jak já.
Každopádně si to užijte ![]()
Muzu se zeptat v kolika se zve mesicich ? Male jsou 2 a pul mesice
já šla v sukni a halence a manžel džíny a košili, a všichni tam byli spíš jako slavnostněji…takže co, budou vás i fotit společně s manželem, případně když budete chtít s babi, dědou a tak…takže se obleč jak chceš aby bylo na fotce… u nás byly maminky obléknuté hezky všechny společensky.
Ahojky,
taky jsem z Prahy 10,malé je šest měsíců a pořád čekám na pozvánku a nic. ![]()
To je divné, mě paní říkala, že od 4. měsíce posílají…a termíny mají furt, protože jsme měli jít 30.3. a já jsem se přeobjednala a dala mi na výběr hned ze 3 termínů v dubnu. ![]()
Tak už to mám za sebou jestli to někoho zajímá nebo do budoucna bude
naše malá tam byla 2. nejstarší. Pak už jen jedna holčička co měla skoro rok. Takže pokud ti @Bára32 nepřišla pozvánka, tak bych se určitě informovala ![]()
Bylo tam 10 dětí. Fotili nás (fotek jsme si mohli udělat kolik chceme a 2. května je dostaneme) dostali jsme capáčky a poukázku do DM za 200,–, pamětní list a groš. Každá maminka dostala kytičku. Jinak skoro všichni byli společensky oblečení až na výjimky
To je myslím vše
![]()
@Tarfinka píše:
Tak už to mám za sebou jestli to někoho zajímá nebo do budoucna budenaše malá tam byla 2. nejstarší. Pak už jen jedna holčička co měla skoro rok. Takže pokud ti @Bára32 nepřišla pozvánka, tak bych se určitě informovala
Bylo tam 10 dětí. Fotili nás (fotek jsme si mohli udělat kolik chceme a 2. května je dostaneme) dostali jsme capáčky a poukázku do DM za 200,–, pamětní list a groš. Každá maminka dostala kytičku. Jinak skoro všichni byli společensky oblečení až na výjimkyTo je myslím vše
![]()
Ahoj,
jsem taky z desítky a chci se zeptat jestli jste narození někde na úřadu nahlásili (kde?) nebo dostanou echo z matriky a tak posílají pozvání automaticky?
Díky za odpověď
Ahoj,
Jsem taky z PH 10 a zajÃmalo by mÄ› jestli jste narozenà dÃtÄ›te nÄ›kde nahlásili nebo vám pozvánà pÅ™iÅ¡lo automaticky. Mám kluka narozeného v únoru.
DÃky
Ahojky, tak co máte někdo zkušenosti? V úterý jdeme, tak jsem zvědavá

Co jste měli na sobě, a co děti? Jak to vůbec probíhalo? Máte někdo zkušenosti s Prahou 10?
Děkuji za odpovědi