Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mamky pomoc mam tu na hlidani 9mesicni mimi od 7 hod bez prestani rve nepomaha nic,hlad nema zizen take ne jen rve,chodim sni pobyte povidam. A nic.
Styska se ji po mamce…hracky jsi ji zkousela dat? Jinak jeste u nas zabira prohlizeni v zrcadle…
Drzim palce a pevny nervy.. ![]()
Zkoušela hračky hudbu vše už nemužu na ruce:-D.pisu jednou rukou a zoufam;-)
A jak dobře tě zná??? Moje malá by taky řvala, pokud by nebyla u někoho koho opravdu zná. Je hlavně mamánek. Jak říkají jiné, zkusila bych jet ven.
To znám…taky jsem hlídala,ale už větší /14m/, stýskalo se mu,brečel, tak jsem dělala blbinky,nosila mu jednu věc za druhou,zaujaly ho kolíčky na prádlo
Důkladně je rozebíral,to odvedlo pozornost a byl klid.A taky venko je spousta zajímavých podnětů
Drž se ![]()
@dada12 píše:
zkusit dát do ruky mobil. funkční. zkus to.
jooo to by u nás taky určitě zabralo ![]()
nebo nějaký ovladač!!! ![]()
zkontrolovat plínku, dudlík a do kočárku spát - tak bych to řešila já.. ještě bublifuk, jestli máte.. a houpat na velkém balóně
ovladač od tv, knížka, pet lahev s vodou, časopis na škubání, kabel od pc, nabíječka mobilu ![]()
Kočárek, televize, zrcadlo, vypínače, koukání z okna. Pak různé prostocviky, hudební hračky… (To zabírá na syna 5 měsíců, když ho hlídá moje mamka).
potvrzuji že kolíčky na prádlo zabírají, malé se prořezávají dva zuby najednou (protivná jak vřed víte kde
)a teď si s nimi krásně hraje ![]()