Používáte široké balení?

4092
14.4.12 11:10

Používáte široké balení?

Ahojky vím že tu bylo už diskuzí na toto téma dost jenom by mně zajímalo jestli jste vy osobně široké balení používaly a pokud ne jestli to mělo nějaký negativní dopad. Zatím ho používám ale furt ve mně hlodá pochybnost jestli to není zbytečné díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
14.4.12 11:13

Nepouzivala, u nas se preventivne nedoporucuje. Maly ma kycle ok, na posledni kontrole jsme byli ve 3 mesicich.

• Citovat
  • Upravit
1748
14.4.12 11:14

ne (ani jsem od nikoho neslyšela používat, od ortopeda mám napsáno doporučeno normální balení) jen od cca šestinedělí/dvou měsíců látkové plínky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.4.12 11:23

Ne, nikdo mi neřekl, že by to bylo potřeba. Kyčle byly ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.4.12 11:23

Měli jsme ho preventivně doporučené. Ale bylo léto, třicítky teploty a malej trpěl na prdíky a v širokém balení to bylo horší. Takže ho měl tak půl dne :nevim: Dopad žádný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.4.12 11:35

my používáme doteď na noc, do 4 měsíců celý den, ale malá měla a možna pořád má špatný stříšky. jdeme na kontrolu v 7 mesících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
14.4.12 11:38

Teda holky já koukám 8o já zas myslela, že je to povinné u všech dětí jako prevence. Ségra to tak měla u obou a žádné nemělo po narození nějaký problém, prostě jen jako prevence. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.4.12 11:39

Nepoužívala jsem, obě děti kyčle se stejným výsledkem - prý ukázkové, už na první prohlídce. Děti látkuju, ale snažím se o co nejštíhlejší balení, aby se v tom mohli dobře hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.4.12 11:46

Dávala jsem, kyčle měla dobré, jen preventivně na doporučení ortopedky. V té době (před 4 rokama) se to tady doporučovalo všem dětem. Nevím jak teď.. Ovšem malé se v tom nelíbilo a byla celá taková neforemná, tak jsem to dávala čím dál tím míň, až jsem po 6 týdnech přestala úplně. Na ortopedii jsem ale tvrdila, že poctivě dávám, a to až do 4 měsíců, kdy mi dr. řekla, že už mám dávat jenom na noc, že je vše ok. V té době už je neměla dávno ani na noc. A dr. doporučila do 7 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
14.4.12 11:47

Nepoužívám, na kontrole mi napsali do zprávy: Volné balení, kyčle v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
14.4.12 12:01

My jsme to pouzivali jen do prvni kontroly, pac byl drive narozeny,pak uz byly kycle ok..podle me to zbytecny neni a nic se tim nezkazi kdyz se to diteti da, nekterym detem se musi holt jeste poradne usadit ty „jadyrka“ v kyclich. Kdyz doktor rekne, ze by to melo dite mit, radsi bych mu to siroke baleni davala, nez si pak neco vycitala,ze ma nejake problemy.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
14.4.12 12:13

Nikdy jsem nepoužívala… teď už teda má malá všechny kontroly za sebou a kyčle jsou perfektní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
14.4.12 12:16

Tak ja ho nepouzivala vubec.Uz primar z detskyho nam v porodnici rikal,ze ted uz se to za kazdou cenu nemusi a kdyz jsou kycle OK,neni to treba.
Tak ty prvni 3 mesice jsem pouzivala akorat plenky Happy,ktere jsou takove sirsi.
Syn ma kycle v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
14.4.12 12:27

Já Viktorce široké balení preventivně dávám.Na kontrolu máme jít ve 3 měsících,to bude na konci května,tak přemýšlím,že kdyby už bylo venku nějak moc teplo jako loni,tak bych dávala jen na noc.Jinak ve zprávě máme napsáno-kyčle v pořádku,preventivně 1 plena navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
14.4.12 12:45

První dcera měla široké balení, kvůli nedovyvinutým jadérkům od 6ti týdnů do třech měsíců, pak už měla kyčle vpořádku. Druhá neměla vůbec, kyčle měla vpořádku od narození. Preventivně dávat široké balení nám nikdo nedoporučoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí