Nechce cumlík

16.4.12 12:58

nechce cumlík

Ahoj maminky
mám doma snad 7 druhů cumliku i silikonove i kaučukové davala jsem na ně med cukr a ten muj chlap ho prostě nechce vzdycky mi začné natahovat jako při zvracení má 4 měsíce a prostě si ho nevezme přitom si do pusy cpe palešek :nevim: poraďte jak naučit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
16.4.12 13:00

Nechce, nechce. Tak mu ho necpi.
Znám spousty dětí, které dudlík prostě nechtějí.

• Citovat
  • Upravit
11795
16.4.12 13:02

u nás se dudlík taky nechce…jen občas v kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.12 13:02

@La kofola jo jenze on mi nechce ani flasku kdyz mu davam prikrm to ma tu samou reakci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.4.12 13:04
@nellaskrobakova píše:
@La kofola jo jenze on mi nechce ani flasku kdyz mu davam prikrm to ma tu samou reakci :roll:

Na flašku si zvykne a vezme si ji, ale dudlík bych necpala, když ho nechce.

• Citovat
  • Upravit
3157
16.4.12 13:08

Můj chlapeček (skoro 5m) taky dudlík nechce, a to od narození zkouším, vždycky se začne jakoby dávit nebo jak to popsat, jakoby se mu navalovalo. A to dělá i u flašky.. Holt bude bezdudlíkovej a bezflaškovej ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2286
16.4.12 13:09

Taky dudel nechce a to jich měl na výběr dost.Je mu rok a to už nemá cenu.Buď ráda,alespoň ho pak nemusíš odnaučovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
16.4.12 13:12

Náš Vojta taky nechtěl dudlík. Ani mi to nevadilo. Pak si začal dudlat palec a cucal si ho celý den, kdy byl vzhůru. Tak jsem ho na dudlík naučila tím způsobem, že jsem ho zkoušela dávat, když byl unavený. A docela to zabralo. Ale jediný dudlík co vezme do pusy je ten nejlevnější za 20,– z lékárny (ve tvaru bambulky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.12 13:17

@marmelada78 a jak mu davas prikrm kdy ne z flasky to co tu popisujes mi dela muj maly koupila jsem bebu protoze maly je porad hladovy musim ted kojit co hodinu a prijde mi ze nemam asi dost mlika tak jsem chtela skusit mu tu bebu dat odpoledne a ze vecer a rano budu kojit jenze mi to nechce vzit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.12 13:18

@jarka2011 to je snad jediny co sem jeste neskusila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
16.4.12 13:23

Náš prcek taky nechce ani flašku, ani dudlík :nevim: až nebudu kojit tak si rovnou zvykne snad na ten hrneček a dudlík už mu cpát nebudu, proč taky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2868
16.4.12 13:30
@nellaskrobakova píše:
Ahoj maminky
mám doma snad 7 druhů cumliku i silikonove i kaučukové davala jsem na ně med cukr a ten muj chlap ho prostě nechce vzdycky mi začné natahovat jako při zvracení má 4 měsíce a prostě si ho nevezme přitom si do pusy cpe palešek :nevim: poraďte jak naučit :roll:

Máme to samé,dudák ani když dám odstříkané mlíko do flašky tak to odstrkuje to taky nechce.je jak šílenej po prsu.jsem zvědavá až začnem z příkrmem ja mu to pojede. :) ani se teda nesnažim ho učit na dudák prostě nechce tak při usínání ucumlá palec nebo hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
16.4.12 13:32

Buď ráda,že ho nechce. Já mám doma totálního závisláka. Je mu skoro 21.měs. a musí mít pořád dudu a pí/plínka látková na tahání/. Chodí po bytě a volá dudůůůůů,natažený rty jak kačer. No běda ho nenajít,to by byl mazec. Máme jich asi 10 a v pernou chvíli není ani jeden. V noci se budí i 5× za noc a chce jen dudu. :zed: :zed:. Takže já přemýšlím,jak to udělat aby nebyl u nás řev a bylo se bez dudlíka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.12 13:38

jo jenze on mi usina jen u prsu a uz ma 7 kilo jináč mi prostě neusne…nedokážu si představit že bych přišla o mleko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
16.4.12 13:41

Ahoj,dudlík bych nenutila. Syn byl závislák a dcera dudlík zase prakticky neměla, protože neměla zájem.Co se týká lahve, převáděla jsem obě děti kolem roku na Nutrilon a pár dní to trvalo, než si na lahev zvykly a to i syn, který měl dudák v oblibě. S lahví to chce trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí