Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
To není jen o zlobeni ale o tom že se celkově změnil a je hodně smutný a ja nevím jak mu pomoct chtěla jsem ze by mi třeba psicholog poradil co můžu udělat nebo něco takového je mi 22let a o své děti se starám dobře jen mě mrzí je je tak smutný a opravdu jsem si nepredstavovala ze dite je panenka co nic nebude dělat takového komentáře vážně stojí za to
Člověk aby se bál něco vyslovit aby ho ostatní maminky neukamenovali mam o svého syna zájem tudíž jsem chtěla jen radu
@bemen píše:
To není jen o zlobeni ale o tom že se celkově změnil a je hodně smutný a ja nevím jak mu pomoct chtěla jsem ze by mi třeba psicholog poradil co můžu udělat nebo něco takového je mi 22let a o své děti se starám dobře jen mě mrzí je je tak smutný a opravdu jsem si nepredstavovala ze dite je panenka co nic nebude dělat takového komentáře vážně stojí za to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Člověk aby se bál něco vyslovit aby ho ostatní maminky neukamenovali mam o svého syna zájem tudíž jsem chtěla jen radu
Smutný? V jakém smyslu?
Víš co, hoď si do vyhledávače něco o tříleté (batolecí) pubertě. Ono to bude nejspíš stačit pro to, abys pochopila, co se mu děje v hlavě a že je to úplně normální, zvlášť v kombinaci s příchodem sourozence. A nenech dceru, ať mu ničí hračky apod.
@unuděná to já dceři nedovolim aby nicila hracky vždycky se zeptám syna pujcis sestre hračku když nechce nenutím ho
Zkusím to děkuji za radu
@bemen píše:
To není jen o zlobeni ale o tom že se celkově změnil a je hodně smutný a ja nevím jak mu pomoct chtěla jsem ze by mi třeba psicholog poradil co můžu udělat nebo něco takového je mi 22let a o své děti se starám dobře jen mě mrzí je je tak smutný a opravdu jsem si nepredstavovala ze dite je panenka co nic nebude dělat takového komentáře vážně stojí za to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no spoustu lidí ti napsalo že se mu musíte víc věnovat co jiného???
@ka2ka ano vím že se mu musím věnovat někdy je to těžké když malá od rána do večera brečí spi málo a chce se pořád chovat přítel je do večera v práci
Vážně by me to nenapadlo věnovat se svému dítěti
Chtela jsem jen radu jak se chovat když má záchvat vzteku a mlátí se hlavou o zem mám strach aby si neublížil vždycky ho vezmu objemu ho a čekám až to přejde
@ka2ka nehledě na to že můj syn ještě nemluví řešila jsem s detskou doktorkou říkala že je liny a že mluvit nechce teď jsem byla pochvalná že udělal veliký pokrok že je vidět že se mu věnuji
@bemen píše:
@ka2ka ano vím že se mu musím věnovat někdy je to těžké když malá od rána do večera brečí spi málo a chce se pořád chovat přítel je do večera v práci
Vážně by me to nenapadlo věnovat se svému dítěti
Chtela jsem jen radu jak se chovat když má záchvat vzteku a mlátí se hlavou o zem mám strach aby si neublížil vždycky ho vezmu objemu ho a čekám až to přejde
odejít, většina to dělá kvůli pozornosti takže já odcházela a dítě přestalo
@bemen píše:
@ka2ka děkuji moc
pozoruj ho, naše scéna jak z hororu řev jako blázen, mlácení hlavou o dlažbu, ale když jsi se dobře podívala nikdy si nedal plnou silou jen lehoučce se dotkl
@ka2ka píše:
pozoruj ho, naše scéna jak z hororu řev jako blázen, mlácení hlavou o dlažbu, ale když jsi se dobře podívala nikdy si nedal plnou silou jen lehoučce se dotkl
Ano, kde nejsou diváci, není divadlo. Syn v tomto období byl schopen ze vteřiny na vteřinu přestat, přesunout se za mnou a zase s sebou plácnout o zem v slzách a řevu, klidně 3× opakovaně
A mimochodem, když jsem se začala smát (vím, že to asi nebylo moudré, ale nemohla jsem se udržet), začal se smát taky ![]()
@unuděná píše:
Ano, kde nejsou diváci, není divadlo. Syn v tomto období byl schopen ze vteřiny na vteřinu přestat, přesunout se za mnou a zase s sebou plácnout o zem v slzách a řevu, klidně 3× opakovaněA mimochodem, když jsem se začala smát (vím, že to asi nebylo moudré, ale nemohla jsem se udržet), začal se smát taky
no přesně to vystoupení by zasloužilo oskara
@ka2ka ano to je pravda vždycky když se bouchne do hlavy tak jakoby zpomalí aby se tolik nebouchnul jen to vypadá hrozně 😪 děkuji moc
Vím že to musí přejít