Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hoj, už jsem docela na pokraji svých sil a už fakt nevím co dělat syn 7 mesicu furt jen řve.. nic se mu nelíbi, z hračkou si vydrží hrát minuta a konečná řev. Nemůžu se věnovat domácnosti, jít na wc a udělat běžné činnosti. Úplně mě deprimuje, když vidím ostatní děti že jejich maminy se v klidu nasnídají? Haló? To jsem nezažila. Do 3 mesicu jeho to bylo peklo, prdiky atd, atd.. pak jsme si zas mysleli, ze to jsou zuby no a doted zuby nic.. jediny kdy je v klidu tak je nositko ale jako ja toho s nositkem tolik neudelam a nechci ho mit na sobe 24/7 je to priserny jsem uz na pokraji sil. Reseni s dr, je v poradku, fyzio to same. Venuju se mu hodne, vymyslim aktivity, v kocaru byt muze jen na brise na zadech ne, v aute rev proste všude jen řev. Jsem z toho hotová a mám chuť skočit někam. Manžel je nervák takže tomu dítě “nesverim” protoze by byl na nej zlej a protivnej. Ja se snazim byt pred nim oukey ale jako fakt to nedávám. Plazí se, pro hračky se doplatí. Papa príkrmy, prdiky ho netrapi, zuby nelezou uz fakt nevím co s nim. Vsude jinde je docela oukey, nebo byl dva tydny zpet(ted nevím protoze jsme jind nebyly) on se proste nudi, kdyz mu dam petku nebo neco s cim si proste nema hrat je v klidu.. kdyz ho zabavuju ale nemuzu u nej sedet furt to nejde jako.. uz mi z toho hrabe. Hracek ma milion.. nevim
Zuby to v tomto veku muzou byt i kdyz viditelne jeste nelezou, proc by byla petka nevhodna na hrani? nase mlade milovalo petky, prazdne i naplnene treba ryzi, trhat letaky… hracky pro mimina ho nebraly, jedine kdyz to delalo zvuky, svitilo a tocily se kolecka
@Grizelda02 ja to myslela tak, jako ze to nejsou vylozene hracky pro deti
@Natt169 píše: Více
no a prave proto je to zajima
s ovladacema a klicema od auta se taky dokazal docela nadlouho zabavit