Jak uspávate půlroční?

Anonymní
31.8.24 20:04

Jak uspávate půlroční?

Holky zdravím, jak uspávate? Mám doma skoro půlroční holčičku a od narození je zvyklá usínat na ruce u mě při chůzi, a už mi celkem dochází síly v nohou a na rukou jelikož se dost pronese a uspávání se i někdy protáhne klidně na hodinu, to fakt nedávám:))

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16301
31.8.24 20:07
@Anonymní píše: Více

Cca 14 měsíců večerní uspávání u prsa. Buď vsedě a v náručí, nebo vleže :pankac: Houpání jedině v kočárku, jinak fakt ne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4124
31.8.24 20:24

Maly ma sedm mesicu. Taky uspavam na rukach. Nekdy nevadi, kdyz si sednu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
31.8.24 20:29

Položím do postýlky. Namuchlá si dečku a králíčka, takového heboučkého.
Většinou se uspí sám, jak si muchlá ksichtík tím králíčkem. Občas ho tím plyšákem musím hladit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Val6
31.8.24 20:45

Jezdím kočárkem po bytě :D

• Citovat
  • Upravit
835
1.9.24 03:25

V půl roce jsem uspávala kojením, je to nejjednodušší pro obě strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
1.9.24 07:11

Kojením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.24 19:52

Houpanim na mici, jinak venku v kocarku, jinak neusne. Driv kojenim, to uz nefunguje. Pokud vyzaduje naruc, tak zkuste ten mic, je to mensi zlo, mene se pronese. Mame 9 mesicniho a pres 8 kg, na rukou bych ho uz nezvladla tahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
1.9.24 20:14

V leže u kojení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2406
1.9.24 20:20

Jeste nedavno jsem mela problem s usinanim dcery…byla jsem u ni a mela ze me akorat srandu. takze jsem vyzkousela metodu podle knizky Kazde dite muze dobre spat. Prvni uspavani bylo pro me tezke (chudacek brecela),ale druje uz lepsi, treti skoro v pohode a ted usina uplne sama bez place :srdce:.
Takze spokojenost na obou stranach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.24 01:50

Já jsem malou od narozeni taky uspávala na rukách. Do třetího měsíce to bylo peklo s prdikama. Celkem ale pomáhalo když jsem malé začala zpívat. Dneska v půlroce ji uspávám v naší posteli a čtu ji pohádky. Teď čteme Křemílka a Vochomůrku :D :D za chvíli je tuhá :lol: :lol: A pak ji jen přenesu do postýlky. Jak s ní bude možná nějaká komunikace tak chci nechávat v postýlce a samozřejmě pokračovat ve čtení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
8.9.24 02:02

Normálně, gumovou paličkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.24 19:57

Mám otázku, vy, co neuspavate kojením, jak často se vám děti v noci budí? A jak je znovu uspavate?

Dcera spi se mnou v posteli a uspavame vyhradne kojenim (vyjimecne v nositku). Ze by usla sama se stalo tak 5× za ten pulrok, vetsinou zacne rvat, kdyz ji necham samotnou. Ale budi se ted uz skoro mesic kazde dve hodiny, a to treba 3× po deseti minutach. Takze ja mam dve hodky a pak pul hodiny porad kojime. A pak zas dve hodky… jsem uplne rozbita. Uz se mi stava i ze pak od 3 rano cucim do stropu a nemuzu uz usnout, ted mam navic do toho nejakou rymu… no des. Tak premyslim, jak to asi vypada jinde a co budu delat :D vyplakat ji urcite nenecham, ale zas bych ji rada zacala postupne v noci odstavovat nebo uspavat nejak jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.24 21:38

@pozitivnispirala na mam podobny problem. Malej je zvyklej mit celou noc “pristup” ke kojeni, takze staci, aby se zachrul/knournul a hned ma plnou pusu a dal spime oba. Ale budi se taky co 2 hodiny. Do toho ma 1× za noc vylozene bdele okno a probouzi se mezi 5-6, takto uz ani nevim jak dlouho. Strasny a nevim, co s tim. Kdyz ma bdele okno, tak uz jsem se rozhodla ho proste neuspavat nejakym houpanim/nosenim, ale proste lezi vedle me a ja ho tulim, ale breci z toho vzteky, ze ho nechci nechat behat po posteli vcetne behani po mne. Rozhodla jsem se, ze se proste v noci spi a ne zadny hrani v posteli. Kojit se taky nechce, resp. me kouse a to si fakt nehodlam nechat libit. Takto breci celkem dlouho, tak 20 minut urcite, postupne to ustava a pak usne - asi se i vysili tim plakanim. Stve me to, ale ja to beru tak, ze lezime spolu a ma me tam, takze ten brek je ciste ze vzteku, ze mu nedovolim pohyb. Pokud ma nekdo lepsi tip, co by mohlo zabrat, sem s nim :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure