Waldorfská MŠ v Ostravě

10.6.14 06:36

Waldorfská MŠ v Ostravě

Ahoj maminky, máte někdo osobní zkušenost konkrétně s touto MŠ v Ostravě: http://www.zswaldorfostrava.cz/? Prosím, podělte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
465
10.6.14 08:05

S dovolením budu taky sledovat, školku, kterou jsme chtěli, nám zavřeli. Tak snad se někdo ozve ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.14 08:26

No my zatím navštěvujeme lesní školku v Palkovicích, ale s tím dojížděním je to celkem prekérka. Takže zjišťuji i jiné možnosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
10.6.14 09:33

Ahoj, mám zkušenost pouze jako učitelka v dané školce, ale třeba se někomu bude hodit i můj názor :)
Osobně kdybych zůstávala v Ostravě, tak bych své děti do této školky klidně přihlásila. Jediné, co mi trošku vadilo, bylo málo barev. Vše je přírodní, tak to na první pohled vypadá trošku smutně. Úžasný je program s dětma, hlavně na zahradě - sázení a pěstování květin, bylinek i zeleniny. Zakládání vlastních záhonků. Potom dramatika, hraní pohádek, divadel, hudba…
Ve školce je takový klid, oproti státním školkám, kde mi přijdou učitelky vždy stresované, aby stíhaly vše podle plánu.

• Citovat
  • Upravit
465
10.6.14 11:33

@PavlaaAmálka Jo Bezinku právě máme taky vybranou, ale máme to z ruky, tak by se mi taky hodila jiná školka. Do klasické jsme se rozhodli, že kluky dávat nechceme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.14 15:22

Zichisek: Děkujeme moc za příspěvek. Nedostatek barev není pro mě osobně prioritní a naopak přírodní barvy vyhledáváme :-) Velmi mě zaujal koncept výuky, ve kterém je spojen jak pobyt venku, kontakt s přírodou, spolupráce a zároveň i kreativní aktivity. Budu o této školce velmi vážně uvažovat. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
13.11.15 21:22

Ahoj holky, chodí do této školky někdo? jak je spokojený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin