Jakou pozornost do miniškolky?

6131
4.6.14 10:47

Pozornost do miniškolky

Ahoj,
v září jde syn do MŠ a chtěla bych dát do miniškoličky, kde chodil pravidelně 1× týdně, nějaký dáreček. Napadly mě jenom nějaké výtvarné potřeby. Nemáte nějaký nápad, co by tak mohli ocenit?

Děkuji za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7725
4.6.14 10:55

@1pipa Já jsem teda nedávala nic na začátku, ale k Vánocům jsem koupila jedny pastelky a dvoje dřevěnné puzzle (protože děti co tam chodí jsou víceméně do 3 let), takže se to hodilo víc než nějaké výstvarné věic :)

Teď zvažuju jestli něco donést ke konci roku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
4.6.14 10:57

Třeba nějaké kostky, hračky, Nebo nějaký hrací kobereček? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.6.14 11:06

Záleží jesli chceš dát vyloženě něco jen učitelkám - hodí se cokoli k snědku, kafe, čaj, bonboniéra jestli neržej dietu :mrgreen: Nebo jestli chceš něco aby tam zůstalo pro další děti - výtvarné potřeby klidně, ovšem něco pro prcky. Třeba ty tlusté tříhranné pastelky, těch není nikdy dost. Dřevěné puzzle nebo hračky - pokud sama vidíš, že to tam ještě nemají, tak ano, pokud se jim tam sejde dvacátý puzzle, tak co oni s tím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
4.6.14 11:10

Ještě jsem uvažovala, že bych nechala udělat poslední den nějaký ovocný dortík pro všechny a přemýšlím nad tím, že bych se jich zeptala, jestli je něco, co jim ve školce schází :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin