Webnode prosím o radu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
webnode prisím o radu
Ahojky holky jsme kadeřnice a chtěla bych si udělat reklamu na těchto stránkách nevíte jak to funguje?
Děkuji za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Barbora13 normálně - založíš si svoji stránku - najeď na webnode, tam je průvodce - zvolíš buď placenou, nebo neplacenou službu, vymyslíš jméno, styl atd. postupuj dle toho, co se Ti tam ukáže. Je to velmi jednoduché.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barbora13 píše:
A je to opravdu rozdělené na placené a neplacené?
jo, je tam i upozornění - že vybíráš buď web, co je zdarma, chybí mu některé funkce, nebo si můžeš vybrat 2 druhy placeného - dražší bez reklamy, levnější s cizíma reklamama. Dřív to bylo buď 399,– nebo 99 kč měsíčně. Ale prostě najeď na jejich úvodník, ono už Tě to fakt samo navede - je to opravdu jednoduché - napíše Ti to:zvol jméno (dá Ti echo, jestli už někdo takové nemá. Ok, pak Ti to napíše: zvol styl - vybereš, co se Ti líbí, atd..prostě si s tim pohraj. Po každé změně se podívej na náhled a v pohodě. Informace Ti budou chodit na mail.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Webnode
Dobrý den, mám dotaz. Nevím nikdy i tom, že bych si něco zakládala. A cca před měsícem mi přišel email, že moje stránky Lucie kadeřnictví blabla budou smazaný kvůli neaktivite víc než 111 měsíců. Já ale nikdy tam nic nezakládála. Dnes mi přišel email, že budou stránky smazaný za 3 dny. Mam to nějak resit? Evidentně někdo použil asi můj email… nikdy mi z toho webu nic nepřišlo až tedka..jak to mám řešit nebo neřešit prosím. Jsem taky Lucie a to kadeřnictví je taky Lucie..a email mám křestní luccy plus příjmení moje.. tak nechápu, že se někdo takle mohl splést a zadal můj mejl…mám to nějak resit? A jak? Email tam vyloženě nevidím komu napsat na. Webnode..
- Citovat
- Upravit