Welness pobyt darem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
mackA159
28.1.23 11:53

Welness pobyt darem

Ahoj, mate prosim typ na nejaky welness pobyt, ktery lze dat jako dar? 2 dospělí, jedno dítě 8let. Fajn by byla virivka, masaze, sauna. Pobyt na 3 dny, dvě noci. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22565
28.1.23 11:58
@mackA159 píše:
Ahoj, mate prosim typ na nejaky welness pobyt, ktery lze dat jako dar? 2 dospělí, jedno dítě 8let. Fajn by byla virivka, masaze, sauna. Pobyt na 3 dny, dvě noci. :kytka:

Byla jsem na Hluboké, hotel Diamant (myslím).

Jako dárek bych z toho ale vynechala to 8leté dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.1.23 12:04
@Kockazvysocan píše:
Byla jsem na Hluboké, hotel Diamant (myslím).Jako dárek bych z toho ale vynechala to 8leté dítě :nevim:

Jenze kam s nim…bez mamy ani ranu. Natoz dve noci :?

• Citovat
  • Upravit
3598
28.1.23 12:06

No ta 8 letá antikoncepce na welnessu bude pro zlost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.1.23 12:11
@JiříkMazlík píše:
No ta 8 letá antikoncepce na welnessu bude pro zlost :mrgreen:

Tchyne ma 50,tchan 60…

• Citovat
  • Upravit
22565
28.1.23 12:20
@mackA159 píše:
Jenze kam s nim…bez mamy ani ranu. Natoz dve noci :?

Problém rodičů :nevim: Pro mě jako návštěvníka by to byl fakt vopruz, děti do těhle zařízení nepatří už s ohledem na ostatní. A sama děti mám, abych nebyla osočená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.1.23 12:54
@Kockazvysocan píše:
Problém rodičů :nevim: Pro mě jako návštěvníka by to byl fakt vopruz, děti do těhle zařízení nepatří už s ohledem na ostatní. A sama děti mám, abych nebyla osočená.

Asi mas pravdu… Tak on je spis typ co je vsude ticho, kam ho posadis tam zustane u tabletu/mobilu. Ale nejspis koupim pobyt fakt jen pro dva, a nabídneme hlidani..

• Citovat
  • Upravit
3598
28.1.23 12:59

@Kockazvysocan no pokud nebude vyloženě soukromí tak tam nikdo na dítě zvědavý nebude.
@mackA159 no že jim táhne na důchod ještě neznamená že si nemůžou ve wellness užít ;) proto se tam přece jezdí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
28.1.23 13:01
@mackA159 píše:
Asi mas pravdu… Tak on je spis typ co je vsude ticho, kam ho posadis tam zustane u tabletu/mobilu. Ale nejspis koupim pobyt fakt jen pro dva, a nabídneme hlidani..

Za mě je to tak lepší. Navíc 8leté dítě už musí být schopno být bez rodičů.

Btw.to je dítě tchánovců? Jako sourozenec tvého muže? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
28.1.23 13:02
@JiříkMazlík píše:
@Kockazvysocan no pokud nebude vyloženě soukromí tak tam nikdo na dítě zvědavý nebude.
@mackA159 no že jim táhne na důchod ještě neznamená že si nemůžou ve wellness užít ;) proto se tam přece jezdí :dance:

no vždyť to píšu, za mě bez dětí. I já si tohle užívám bez dětí. Je to chvíle pro mě, jen pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.1.23 13:05
@Kockazvysocan píše:
Za mě je to tak lepší. Navíc 8leté dítě už musí být schopno být bez rodičů.Btw.to je dítě tchánovců? Jako sourozenec tvého muže? 8o

Jo, meli ho dost pozde, jak vidis dle veku… :)

• Citovat
  • Upravit
22565
28.1.23 13:08
@mackA159 píše:

Tak v tom případě bych navrhla rovnou to hlídání, bude v rodině bratra, to zvládne. A tchánovci budou určitě taky rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.1.23 13:08
@JiříkMazlík píše:
@mackA159 no že jim táhne na důchod ještě neznamená že si nemůžou ve wellness užít ;) proto se tam přece jezdí :dance:

Jenze umis si predstavit osmilety dite co ti doma rve po mamince, a vystresovanou mamu co si pobyt neuzije, protoze mi bude po hodinu volat? :think:

• Citovat
  • Upravit
mackA159
28.1.23 13:09
@Kockazvysocan píše:
Tak v tom případě bych navrhla rovnou to hlídání, bude v rodině bratra, to zvládne. A tchánovci budou určitě taky rádi.

To prave nevim. Jak jsem psala vyse…jeste to promyslim.

• Citovat
  • Upravit
18591
28.1.23 13:11
@mackA159 píše:

Tak ve 42 a 52 se tu bezne doporučuje jak jsou na mimino mladí.. 50 a 60 už zní hůř… btw budou o to stát? Nedávno se tu okolo Vánoc řešilo jak jsou pobyty nevhodné a zavazujici. Jinak taky bych jela bez decka. Vedle Kralovky v Bedrichove je adult only hotel. Zkusím
Pohledat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario