Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@mackA159 píše:
Ahoj, mate prosim typ na nejaky welness pobyt, ktery lze dat jako dar? 2 dospělí, jedno dítě 8let. Fajn by byla virivka, masaze, sauna. Pobyt na 3 dny, dvě noci.
Byla jsem na Hluboké, hotel Diamant (myslím).
Jako dárek bych z toho ale vynechala to 8leté dítě ![]()
@Kockazvysocan píše:
Byla jsem na Hluboké, hotel Diamant (myslím).Jako dárek bych z toho ale vynechala to 8leté dítě
Jenze kam s nim…bez mamy ani ranu. Natoz dve noci ![]()
@JiříkMazlík píše:
No ta 8 letá antikoncepce na welnessu bude pro zlost
Tchyne ma 50,tchan 60…
@mackA159 píše:
Jenze kam s nim…bez mamy ani ranu. Natoz dve noci
Problém rodičů
Pro mě jako návštěvníka by to byl fakt vopruz, děti do těhle zařízení nepatří už s ohledem na ostatní. A sama děti mám, abych nebyla osočená.
@Kockazvysocan píše:
Problém rodičůPro mě jako návštěvníka by to byl fakt vopruz, děti do těhle zařízení nepatří už s ohledem na ostatní. A sama děti mám, abych nebyla osočená.
Asi mas pravdu… Tak on je spis typ co je vsude ticho, kam ho posadis tam zustane u tabletu/mobilu. Ale nejspis koupim pobyt fakt jen pro dva, a nabídneme hlidani..
@Kockazvysocan no pokud nebude vyloženě soukromí tak tam nikdo na dítě zvědavý nebude.
@mackA159 no že jim táhne na důchod ještě neznamená že si nemůžou ve wellness užít
proto se tam přece jezdí ![]()
@mackA159 píše:
Asi mas pravdu… Tak on je spis typ co je vsude ticho, kam ho posadis tam zustane u tabletu/mobilu. Ale nejspis koupim pobyt fakt jen pro dva, a nabídneme hlidani..
Za mě je to tak lepší. Navíc 8leté dítě už musí být schopno být bez rodičů.
Btw.to je dítě tchánovců? Jako sourozenec tvého muže? ![]()
@JiříkMazlík píše:
@Kockazvysocan no pokud nebude vyloženě soukromí tak tam nikdo na dítě zvědavý nebude.
@mackA159 no že jim táhne na důchod ještě neznamená že si nemůžou ve wellness užítproto se tam přece jezdí
no vždyť to píšu, za mě bez dětí. I já si tohle užívám bez dětí. Je to chvíle pro mě, jen pro mě.
@Kockazvysocan píše:
Za mě je to tak lepší. Navíc 8leté dítě už musí být schopno být bez rodičů.Btw.to je dítě tchánovců? Jako sourozenec tvého muže?
Jo, meli ho dost pozde, jak vidis dle veku… ![]()
@mackA159 píše:
Jo, meli ho dost pozde, jak vidis dle veku…
Tak v tom případě bych navrhla rovnou to hlídání, bude v rodině bratra, to zvládne. A tchánovci budou určitě taky rádi.
@JiříkMazlík píše:
@mackA159 no že jim táhne na důchod ještě neznamená že si nemůžou ve wellness užítproto se tam přece jezdí
Jenze umis si predstavit osmilety dite co ti doma rve po mamince, a vystresovanou mamu co si pobyt neuzije, protoze mi bude po hodinu volat? ![]()
@Kockazvysocan píše:
Tak v tom případě bych navrhla rovnou to hlídání, bude v rodině bratra, to zvládne. A tchánovci budou určitě taky rádi.
To prave nevim. Jak jsem psala vyse…jeste to promyslim.
@mackA159 píše:
Jo, meli ho dost pozde, jak vidis dle veku…
Tak ve 42 a 52 se tu bezne doporučuje jak jsou na mimino mladí.. 50 a 60 už zní hůř… btw budou o to stát? Nedávno se tu okolo Vánoc řešilo jak jsou pobyty nevhodné a zavazujici. Jinak taky bych jela bez decka. Vedle Kralovky v Bedrichove je adult only hotel. Zkusím
Pohledat
Ahoj, mate prosim typ na nejaky welness pobyt, ktery lze dat jako dar? 2 dospělí, jedno dítě 8let. Fajn by byla virivka, masaze, sauna. Pobyt na 3 dny, dvě noci.