Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@mackA159 píše:
Tchyne chodi na masaze bezne. Prave si myslim ze by jim to i bez decka prospelo. Konecne trochu odstrihnout pupecni snuru. Protoze mu doslova utira i zadek…
To musí byt peklo hlavně pro to dítě ![]()
@mackA159 píše:
Jenze umis si predstavit osmilety dite co ti doma rve po mamince, a vystresovanou mamu co si pobyt neuzije, protoze mi bude po hodinu volat?
V osmi letech je ta hysterie na pováženou. Ale jednou se začít musí.
@hospodki píše:
To musí byt peklo hlavně pro to dítě
No nechci to tady rozepisovat. Ale ano, je to nesamostatnej asocial.
Mně to jako vhodný dárek nepřijde, pokud dopředu nevíte, že o to obdarovaní skutečně stojí. Zejména, když je potřeba řešit ještě dítě. Sama bych na takový pobyt nejela a přenechala ho dál… Případně bych si dítě ještě dokoupila, pokud by to šlo. Nemám ráda, když někdo samovolně nakládá s mým časem…
Ale koukám, že na vhodnost se nikdo neptal, tak abych také něco doporučila - to, co jsi popsala, je přesně nabídka, kterých najdeš například na slevomatu celou kategorii ![]()
@Payiinka píše:
Ale koukám, že na vhodnost se nikdo neptal, tak abych také něco doporučila - to, co jsi popsala, je přesně nabídka, kterých najdeš například na slevomatu celou kategorii
Chtela jsem spis neco uz overeneho. ![]()
Jinak ohledne vhodnosti jsem psala. Maji radi saunu, virivky, masaze. ![]()
Byli jsme před Vánoci v Rozdrojovicich, hotel Atlantis. Dá se koupit i s polopenzí a mají tam celodenně otevřenou dětskou hernu s hlídáním. A bylo tam dost lidí s dětmi různě velkými, sice tam není žádný bazén na plavání (kromě venkovního), jen relaxační s tryskami, ale děti nedělali bugr, takže jsme si to užili i my slaměně bezdětní:-)
Já pravidelně jezdím s kamarádkou k Příbrami do Equitana hotel resort. Letos jedu poprvé i s manželem, moc se mi tam líbí. ![]()
Tak to mně se líbil z toho Slevomatu hotel Moritz, byly jsme v České Lípě a v Mariánkách a oboje super ![]()
A který kraj? Na Zlínsku - Luhačovice - www.wellnesspanorama.cz
Zařízení uzpůsobeno pro děti.
Tchyne chodi na masaze bezne. Prave si myslim ze by jim to i bez decka prospelo. Konecne trochu odstrihnout pupecni snuru. Protoze mu doslova utira i zadek…