Welness pobyt darem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mackA159
28.1.23 13:14
@hospodki píše:
Tak ve 42 a 52 se tu bezne doporučuje jak jsou na mimino mladí.. 50 a 60 už zní hůř… btw budou o to stát? Nedávno se tu okolo Vánoc řešilo jak jsou pobyty nevhodné a zavazujici. Jinak taky bych jela bez decka. Vedle Kralovky v Bedrichove je adult only hotel. Zkusím
Pohledat

Tchyne chodi na masaze bezne. Prave si myslim ze by jim to i bez decka prospelo. Konecne trochu odstrihnout pupecni snuru. Protoze mu doslova utira i zadek… :think:

• Citovat
  • Upravit
18675
28.1.23 13:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18675
28.1.23 13:15
@mackA159 píše:
Tchyne chodi na masaze bezne. Prave si myslim ze by jim to i bez decka prospelo. Konecne trochu odstrihnout pupecni snuru. Protoze mu doslova utira i zadek… :think:

To musí byt peklo hlavně pro to dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7652
28.1.23 13:16
@mackA159 píše:
Jenze umis si predstavit osmilety dite co ti doma rve po mamince, a vystresovanou mamu co si pobyt neuzije, protoze mi bude po hodinu volat? :think:

V osmi letech je ta hysterie na pováženou. Ale jednou se začít musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.1.23 13:30
@hospodki píše:
To musí byt peklo hlavně pro to dítě :roll:

No nechci to tady rozepisovat. Ale ano, je to nesamostatnej asocial.

• Citovat
  • Upravit
155
28.1.23 13:33

Mně to jako vhodný dárek nepřijde, pokud dopředu nevíte, že o to obdarovaní skutečně stojí. Zejména, když je potřeba řešit ještě dítě. Sama bych na takový pobyt nejela a přenechala ho dál… Případně bych si dítě ještě dokoupila, pokud by to šlo. Nemám ráda, když někdo samovolně nakládá s mým časem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.1.23 13:34

Ale koukám, že na vhodnost se nikdo neptal, tak abych také něco doporučila - to, co jsi popsala, je přesně nabídka, kterých najdeš například na slevomatu celou kategorii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
28.1.23 13:41
@Payiinka píše:
Ale koukám, že na vhodnost se nikdo neptal, tak abych také něco doporučila - to, co jsi popsala, je přesně nabídka, kterých najdeš například na slevomatu celou kategorii :-)

Chtela jsem spis neco uz overeneho. :)
Jinak ohledne vhodnosti jsem psala. Maji radi saunu, virivky, masaze. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4968
28.1.23 13:43

Byli jsme před Vánoci v Rozdrojovicich, hotel Atlantis. Dá se koupit i s polopenzí a mají tam celodenně otevřenou dětskou hernu s hlídáním. A bylo tam dost lidí s dětmi různě velkými, sice tam není žádný bazén na plavání (kromě venkovního), jen relaxační s tryskami, ale děti nedělali bugr, takže jsme si to užili i my slaměně bezdětní:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
28.1.23 13:48

Já pravidelně jezdím s kamarádkou k Příbrami do Equitana hotel resort. Letos jedu poprvé i s manželem, moc se mi tam líbí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.1.23 13:53

Tak to mně se líbil z toho Slevomatu hotel Moritz, byly jsme v České Lípě a v Mariánkách a oboje super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2919
28.1.23 13:56

Zmineny Diamant, Chateau Heralec s degustacnim menu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
28.1.23 13:57

A který kraj? Na Zlínsku - Luhačovice - www.wellnesspanorama.cz
Zařízení uzpůsobeno pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...