Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chodíte v aquaparcích s dětmi a miminky do whirlpoolky?
chodim, dokonce moje dve kachny se ve virivce obe i potapeji - s malou jsme chodili od jejich sesti mesicu na kojenecke plavani a ke konci vzdy se nahrat do virivky a mela to rada od mala…
neda se rict, ze chodim, jednou jsem do nej Honzina vzala, ale to nebyl teda aquapark, ale hotel, kde jsme to meli temer pro sebe. Byl to jediny teply bazen ![]()
a libily se mu bubliny
Ptám se proto, protože tam i dospělí holky mívají gynekol.problémy, tak nevím, jesetli je to dobré pro malé holčičky…
Byla jsem ve vířivém bazénu,ale až s dětmi 2 a půl roku a 5 let.
Tam, kde jsme byli my, tak je to veřejné, mimino bych tam nevzala, vlny velké, lidi neohleduplní. Měla jsem co dělat, abych uhlídala děti, aby mi je tam výrostci nepotopili.
no nevim, chodim do bazenu pravidelne od dospivani a nikdy jsem gyne-problemy nemela, ale treba moje kolegyne vleze do bazenu kdekoliv a dva tydny pote se leci na kvasinky - to je individualni…
na kojeneckem plavani byl vzdy klid a ve virivce nas bylo maximalne pet maminek - to same i v Cestlicich, tam byl taky klid. Pak mam zkusenost s bazenem v Letnanech a Neratovicich a nikdy zadny problem, ale ja nemam problem rozjivene vyrostky usmernit nebo na ne poslat plavcika… ![]()
komu říkáš miminko? Do roka bych do veřejného nevzala. Ale po plavání jsme chodili od půl roka do soukromé relaxeca s vířivkou.
Od 14ti měsíců chodíme do aquaparků bez problémů. A samozřejmě vždy vlezeme do vířivky ![]()
Kluci nikdy žádný problémy neměli, já taky ne ![]()
alena23 píše:
Chodíte v aquaparcích s dětmi a miminky do whirlpoolky?
Ano, chodím - s dcerou i synem, zatím jsme žádný problém neměli.
Loni jsme byli na prodlouženém víkendu ve wellness hotelu, kde byla i vířivka. Malému bylo cca 5 měsíců a ve vířivce se mu moc líbilo, žádné problémy z toho neměl.