Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderProsím, prosím…Nikdo nemá Red Castle podložku?
Je zajímavé, že téměř pokaždé, když něco potřebuji tak se mi odpovědi nedostane
Ale na otázky typu jsem těhotná ? je tu diskuzí na desítky
…
Zkus si nějaké vložky vyzkoušet v obchodě a pak si to můžeš objednat na internetu. ![]()
ahoj,díky za radu
,nikam se moc nedostanu, a vím jenom o jednom obchodě u nás kde prodávají Mutsy a tam zase nevedou Red Castle( nebo jsem ho tam nenašla)Proto a otázka tady
![]()
Barnico, bohužel nevím, je mi líto, že nemůžu poradit..
vím že pasuje do speediho, co se zkusit zeptat v kočárkové diskuzi na mmb? totiž problém je, že whizz není moc oblíbený kočárek, ani ty jejich vložky…
a ještě doporučuju zkusit napsat do malvíka. www.malvik.cz jsou hrozně příjemní a ochotní, vždycky mi odpoví, kočáry mají v nabídce, tak třeba se zadaří…
Jé, moc děkuji za odpověď zkusím to. Nevěděla jsem, že to nejsou oblíbené kočárky. Ty vložky se mi líbí kvůli barvám. U emitexu nejsou ty barvy takový sytý…Díky
Dobrý den, potřebovala bych koupit pro malého vložku do kočáru máme mutsy. Našla jsem si vložku whizz nevíte někdo zda nám do kočárku bude pasovat? Vím, že holky z diskuze o mutsíkách používají emitex, ale ta whizz se mi líbí víc
Díky za vaše odpovědi.
Bára
Vaše nakukovatelka už asi 4 roky