Quinny freestyle 3xl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
12.10.09 10:31

Quinny freestyle 3xl

Ahoj maminy,
váhám nad tímto sporťákem… Máte ho některá? Jak vám vyhovuje?
Moc díky za názory :), Jana

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Quinny Freestyle 3XL?

Přidejte zkušenost s Quinny Freestyle 3XL
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2417
12.10.09 11:53

Já ho mám a jsem s ním maximálně spokojená. Záleží na tom, co od kočárku očekáváš. Pokud máš nějaký konkrétní dotaz, tak se klidně ptej, ráda zodpovím.Objednávala jsem ho přes německé e-stránky a vyšel asi o 1/3 levněji než tady. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
12.10.09 11:56

diskuzí je tu hodně:
u sousedů: http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
o doplňcích:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
a tady, v trojkolkách:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

jinak obecně jsou quinny dobré kočárky, vydrží hodně, nevím, co konkrétně by tě zajímalo.. neměla jsem ho, ale manžel ho chtěl, ovšem nám se nevešl do tehdejšího auta, uzato speedi ano..
je těžší, má asi 16kg ve sportovní verzi. jde až do úplného lehu, sedačka je otočná oběma směry. korbičky jsou obecně u quinny hodně malé, u freestyle bych si ji asi odpustila.. a zkusila to s vložnou taškou a pak normálně bez. sedačka je daleko užší než třeba u speediho… na podvozek jdou připevnit Maxi cosi sedačky a cybex aton.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
12.10.09 12:03

Mám. i s korbičkou. Kdybych se měla rozhodovat znovu, korbičku bych nekupovala, jen vložnou tašku od emitexu, korbička je pidi a Matýsek velkej :lol:

Sporťák protisměru je super, skvěleovladatelný, otočím se na místě jen jednou rukou. Už jsme jednou spravovali duši, ale jezdíme po lese cestou necestou, tak se není co divit.

Zádová opěrka se zvedá, když dávám boudu nahoru, je třeba ji držet.

Super je odepínací část boudy, Matýsek jezdí na břiše a má rozhled, v případě špatného počasí je to v mžiku připnuté.

ALE blbá je špatná stabilita kočáru, když dítě leží po směru jízdy v lehu… Stačí lehce zatlačit na madlo a už se klopí, v této poloze není možné dát na madlo ani přebalovací tašku :?

Kočár je dost těžký, mě to neva, bus mi tu jezdí jen nízkopodlažní. Jde na něj větší pláštěnka od emitexu.

Košík relativně velký, ale když jsem ho jednou moc naložila, tak začalo klepat kolečko.

Včera jsem zjistila, že mi nebrzdí ruční brzda na leve kolečko…

takže skvělá ovladatelnost, nehoupací teréňák, ale už máme poruchu a ta stabilita.

Kdybych znovu kupovala kočár, zkusila bych teutonii, německé značky mě nikdy nezklamaly, mám gofky t. solano, nosítko bondolino, šátek girasol, sedačku romer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
12.10.09 13:08

Mam, resp. jezdila jsem s nim a muzu jen doporucit :lol: Kupovali jsme ho taky v Nemecku, celou sestavu a vysla nas o pulku levneji nez tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
12.10.09 14:33

hmm s tou stabilitou jsem t už četla a hrozně mě to překvapilo! :(

speedi se teda nepřeklápí, ani když dám těžkou tašku. k zemi šel jednou, Vojta na kšírách, na madle nákup a Vojta udělal hohohop a vší silou se opřel o boudu… a skončil překvapený na zemi…
u zappa to překlápění chápu, ale sporťák by to dle mého dělat neměl :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
12.10.09 14:59

masozravko, pastelko a vám ta stabilita nic nedělá? Já jen, jestli to může být chyba jednoho kusu, nebo to dělá každý… Mě to tenkrát hrozně překvapilo, korbička byla naprosto stabilní, pak jsem dala sporťák a úplně mě to rozhodilo, malýho jsem málem okamžitě vyklopila. Předpokládám, že v tom lehu dopředu se těžiště přemístí nad zadní kolečka, nebo i dál, ale nechápu to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
12.10.09 14:59

Omlouvám se za OT

Čičinko, už jsem an sebe v diskuzi kvůli Quinny freestyle narazily, nedá mi to - rovněž máme doma Teutonii Solano a Bondolino :lol: Nějaký německý šátek by se taky našel, jen sedačku máme Maxi cosi :lol:

Já jsem s Quinny freestyle max. spokojená, jen podotýkám, že sporťák PO směru jízdy nepoužívám, tak mě zhoršená stabilita netrápí - ještě jsem ho takhle ani netestovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
12.10.09 15:12

Novire , MC jsme měli též :lol: , ale prodávám, trochu nám chlapec vyrostl a měl moc nízko popruhy, měl je za rameny a sklouzávaly z ramen :?

Já právě nemůžu nikde najít někoho, kdo by jezdil s Freestylem po směru, aby mi řekl, zda to taky dělá nebo ne. Ale je fakt, že když jsme byli v zoo, na parkovišti ho zblejskla nějaká mamina s většími dítky a hodně nahlas začala manželovi „připomínat“, že tenhle kočár měli taky a jak byl nestabilní a vrzal 8O No jasně, že to bylo určené mě, no taky způsob, jak se něco dozvědět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22654
12.10.09 15:33

tak já ho mám a jsem maximálně spokojená

a s tou stabilitou, jezdíme po i proti směru a je to možná trošku horší, ale nějaké výrazné problémy nepozoruji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
12.10.09 15:35

Čiči, máš pravdu. Já teda jezdím proti směru, ale jednou nás čekala docela dlouhá cesta po hřebenech Jizerek a kvůli sluníčku jsem malému sedák otočila. Když usnul a položili jsme ho do úplného lehu, tak jsem to taky postřehla, že s taškou by to nešlo. :? Překlápí se.
Jinak je to teda teréňák, většinou jezdím po lesních cestách přes šutry a kořeny a je pořád v poho. Kdyby mi nešlo o cenu, tak beru Teutonii, ta ale vycházela dráž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
12.10.09 15:53

Dík za reakce, tak to asi nebude vada kusu. Jako dá se na to zvyknout, ale představa, že mi kolem kočáru ještě běhá jedno a pověsí se na madlo, tak by bylo hotovo.
Uvidíme, jak rychle se maminka okouká a bude chtít vidět dopředu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.10.09 17:29

Quinny freestyle 3xl

Děkuju za zkušenosti :) . Tak jste mi ho rozmluvily :) .
Nestabilní sporťák s malou sedačkou na který se ani nedá pověsit taška vážně nechci… S jeho váhou bych se smířila, ale to ostatní mi opravdu vadí.
Vybírala jsem sporťák který by měl být bytelný, otočná sedačka, kolečko s aretací, ruční brzda a odpružení.
Tohle splňoval tento kočárek a Bebe Confort high trek. Pak ještě Maxi-cosi Mura 3, ale ten je ještě těší a nemá ruční brzdu…
Tak nevím v čem bude malá jezdit… :( .
Ještě se mi líbí Peg Perego GT3 completo. Jenže zase nemá otočnou sedačku a vzhledem k tomu, že by v něm malá jezdila od 5,5měsíců tak si myslím, že by jsme na sebe měly vzájemně vidět… A Teutonia je drahá.
Chjo :D .
Existuje dokonalý kočárek???
 Jana

• Citovat
  • Upravit
10482
13.10.09 09:34

Jano, dokonalý asi ne - resp., jak pro koho… :wink:

já jsem měla z počátku stejné požadavky, jako ty. nakonec jsem uspoupila z otočné sedačky a taky ležení do úplného lehu a vybrala quinny speedi. (já měla v požadavcích ještě váhu a skladnost do našeho tehdy pidi autí). Vojta se v něm vozí ještě teď, o víkendu v něm spal. pravda, vypadá trochu srandovně (na 2 roky je hodně velikej,..) ale dobrý… jsem spokojená maximálně, viz diskuze v sekci trojkolky, Quinny speedi… :wink:

tvoje požadavky by ještě splňoval Hoco tornado s air. designem je to prostě hoco, ale pokud by ti tohle nevadilo, stabilní, nafukovací kola, otočná sedačka, poloh do lehu - vložná taška, ruční brzda.
existuje vícero druhů, bez/s otočným kolem, bez/s nafuk. koly,…
 http://www.malvik.cz/…ka-Tornado-S

nevím, proč chceš ruční brzdu, jestli kvůli inlinům, chápu, že z ní ustoupit nechceš. pokud ne, možná bych ustoupila z ní a šla do Mury. je to supr kočár, zrovna o víkendu jsme byli s kamarády, co ho mají. sedačka jde opravdu do úplného lehu, polohování je pohodlné, dá se hodně dobrře složit. stříška se dá hodně překlápět. vzadu má sice jen šusťák, ale kamarádka tvrdí, že jí to nevadí, že to neprofoukně a že naopak, je to praktické, třeba na léto… Je těžší, ale než freestyle zas tak ne.. , nebo vůbec..v babyparku mají teď akce na straé kolekce, tihle kamoši ho koupili vloni za 12tis i s korbou a sedačkou MC!!! jinak korbička je jedna z největších u těhle kombinací (snad krom bebecaru).

no a GT3 - někde v diskuzi jsem viděla, jak si holky sedačku otočily - nějakl překlopily boudu.. ale pak to je jen v lehu… a ten teda těžkej je taky. kamoška ho měla na týden pujčený, jezdila jsem s ním… a do kopce jsem se teda nadřela.. jestli je těžší on nebo mura nedokážu posoudit, bylo to už dýl… nelíbí se mi systém brzdy, nějak jsem k tomu neměla důvěru …

jinak - Vojta jezdil ve speedim od 5m a neviděli jsme na sebe a nijakk to teda nevadilo. on chtěl vidět svět a ne matku :) a já čuměla okýnkem v boudě… nevím, no - otočná je sice příjemná, ale já osobně třeba raději jízdní vlastnosti, než tohle. ale záleží i na dítěti, každé je jiné…

ty kupuješ jen sporťák, a malé je teď 5.5m?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.10.09 09:36

jo, hightreck nebrat rozhodně!!! není stabilní ani v jedné verzi, sedačka je malá a jsou poruchové (info od servisáků výhradního dovoce..).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí