Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Freestyle 3XL?
Přidejte zkušenost s Quinny Freestyle 3XLProsím tě můžete mi napsat přes které německé stránky jste kupovali kočárek freestyle 3×l? Děkuji za odpověd
Ahoj,
chtela bych se zeptat. Myslis, ze je ta lozna taska vhodna i do leta? Mimi by se melo narodit v srpnu, bojim se ze na zimu by mu uz korbicka byla pomalu mala, ale nevim jestli ho ta taska v lete nebude moc hrat.
Diky za radu.
čičinka píše:
Mám. i s korbičkou. Kdybych se měla rozhodovat znovu, korbičku bych nekupovala, jen vložnou tašku od emitexu, korbička je pidi a Matýsek velkej![]()
Sporťák protisměru je super, skvěleovladatelný, otočím se na místě jen jednou rukou. Už jsme jednou spravovali duši, ale jezdíme po lese cestou necestou, tak se není co divit.
Zádová opěrka se zvedá, když dávám boudu nahoru, je třeba ji držet.
Super je odepínací část boudy, Matýsek jezdí na břiše a má rozhled, v případě špatného počasí je to v mžiku připnuté.
ALE blbá je špatná stabilita kočáru, když dítě leží po směru jízdy v lehu… Stačí lehce zatlačit na madlo a už se klopí, v této poloze není možné dát na madlo ani přebalovací tašku
Kočár je dost těžký, mě to neva, bus mi tu jezdí jen nízkopodlažní. Jde na něj větší pláštěnka od emitexu.
Košík relativně velký, ale když jsem ho jednou moc naložila, tak začalo klepat kolečko.
Včera jsem zjistila, že mi nebrzdí ruční brzda na leve kolečko…
takže skvělá ovladatelnost, nehoupací teréňák, ale už máme poruchu a ta stabilita.
Kdybych znovu kupovala kočár, zkusila bych teutonii, německé značky mě nikdy nezklamaly, mám gofky t. solano, nosítko bondolino, šátek girasol, sedačku romer…
Ahoj, mám quinny speedi a zatím naprostá spokojenost, i když zatím máme korbičku (Sebíkovi je 8,5měsíců)i se zimním fusakem. 3×l mě zaujal košíkem, ten je na speedi celkem malý. kočár je lehounký, cestujeme s ním autem, vlakem. Kamarádka už používá sporťák a zatím si ho chválí, tak uvidíme…
Natašo,
. Proto chci sporťák co zvládne horší terén.
. Muru 3 jsem si rozmyslela taky právě kvůli té boudě…
ano malé je pět a púl měsíce. Je jí kus! 68cm a do hlubokého se mi už s fusakem nevejde… Hluboký kočár mám Jane Nomád, ale to není kočár do přírody. Je to městská fajnovka
Ten kočárek HOCO ve sportovní verzi nevypadá špatně, ale hluboká verze se mi nelíbí
Každopádně děkuji za tipy
Jana