Jané Solo nebo Nomad?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3011
14.9.09 14:06

Jané Solo nebo Nomad?

Ahoj,

prosím o Vaše tipy a radu. Malé je 9 měsíců, je před zimou, jaký byste volili „sporťáko-golfky“ :wink: kočárek, nechceme ještě lehké golfky, tak se rozhoduji mezi Jané Solo http://img.mimishop.cz/…a1175654.jpg

nebo Jané Nomad http://img.mimishop.cz/…/a561307.jpg /> příp. kočárek obdobného typu :wink: nejlépe s otočnou sedačku nebo přehaz.rukojetí, ale to už bych chtěla asi moc :lol:
Docela se mi i líbil Pege perego Uno, ale recenze nevyznívají moc dobře. Taky jsem zkoušela Concord Fusion, ale jaksi mě neoslovil, hlavně kvůli tenkému nánožníku :roll:
Budu ráda, když písnete Vaše zkušenosti, pozitiva, negativa…
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Nomad?

Přidejte zkušenost s Jané Nomad
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
14.9.09 14:14

Ahojky,tak mam vyzkousena vsechna Janecka a sama za sebe 100%doporucuji Nomada.U me je to ten nej kocarek,projezdila jsem s nim velky snih,les,louky…mesto a na cestovani uplne super kocar.Nemam k nemu jedinne minus.Snad ty jejich brzdy,ale nastesti jsem mela kousek,kteremu brzda nepadala.Zacala az v dobe,kdy synovi bylo dost pres dva roky…Jinak pres vsechny ty kocarky,co jsme vyzkouseli,bych se porad vracela k Nomadovi.Solo jsou take bezva,ale spise na leto.

• Citovat
  • Upravit
3011
14.9.09 15:09

A nevíš prosím tě, zda lze dokoupit originál nánožník nebo jen univerzál. Mě se taky Nomad líbí, prošla jsem už asi 20 kočárků :roll: a líbí se mi, že je prostorný. Nevíš ještě prosím tě, jestli se dá boudička dostatečně sklopit směrem k dítku, tak ať kryje co nejvíce za nepříznivého počasí?
Díky. Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
14.9.09 16:47

orig. nánožník tady: http://www.detskydum.cz/…nonk-104301/
kamarádka měla nomada a kromě hodně hustého sněhu a většího terénu zvládla vše… ani neměla golfky,a to bydlí v pze, dejvicích… :)

otočnou sedačku ale nemá ještě ani jeden, co já vím, Jané něco chystalo, nevím ale přesně kdy…

ještě - volila bych nomad air - zadní kola jsou nafukovací… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
14.9.09 17:25

Ahojky, tak já mám Nomada, hrozně se mi líbí, ale zatím je složený a jezdit s ním budu, až bude maličký větší. Mám kolekci z roku 2008, takže nafukovací kola nemám, ale informovala jsem se v Handy Praha, že ty nafukovací zadní kola se dají samostatně dokoupit a jdou na:,–(it na Nomady z roku 07 i 08. Nechtělo se mi dávat tolik peněz za nový sporťák, tak jsem koupila z aukra od jedné pani rok starou trojkombinaci Jané Nomada - sporťák, autosedačku a lůžko za 7.900,–Kč - měla jsem štěstí - kočárek je v super stavu, ještě rok v záruce a protože jsem nepotřebovala to lůžko a autosedačku strata (je dost malá) - tak jsem toto prodala za 4.500,–Kč. Takže mě nakonec sporťák rok starý s originál nánožníkem, orig. pláštěnkou, orig. taškou a oboustr. vložkou vyšel na 3.400,–Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petunnka
7.11.09 20:16

Jané Nomad

Ahoj holky, já taky uvažuji nad koupí Jané Nomad. Celkově se mi velice líbí a navíc ty barvy jsou úžasné, jen mám pocit, že kočárek je pro menší postavy. Já sama mám „jen“ 168 cm, ale manžel má 188 cm. Bude i on moct kočárek řídit ? Dají se řídítka zvýšit, či jen to madlo natočit ? Mockráte děkuji všem, co mají Jané Nomad za pomoc ! Hezký den Petra

• Citovat
  • Upravit
10482
7.11.09 20:30

myslím, že to problém není, rukejť je polohovací. má ho kaamrádka, řídila jsem ho v pohodě, mám 175cm a ještě byla rezerva,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petunnka
8.11.09 19:47

Dobrý večer Natašo, mockráte díky ! Už nemám pochyby :lol: Četla jsem o problému s brzdou a fakt je, že každý kočárek má něco… Ale o velikosti řídítek bohužel nikde :cry: Takže opravdu - moc a moc děkuju :potlesk: Krásný večer. Petra :wink:

• Citovat
  • Upravit
8041
8.11.09 21:26

ahoj, jen přidávám info ohledně nové kolekce s otočným sezením.
Má vyjít na leden a v Handy jsem s paní domluvená, že se jdem podívat na nový Slalom a otočná sedačka má být snad i u Sola a Nomadu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
10.11.09 22:32

Ahojky, Jane nomad je taky mým favoritem. Psala jsem si dotaz ohledně těch otočných sedaček,tak prý budou. Mně bylo řečeno, že nová kolekce bude až začátkem března :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
12.11.09 12:15

Zdravím, já se také chystám po novém roce na koupi Jané Nomad a zajímala by mě přístupnost do košíku.

• Citovat
  • Upravit
394
3.11.10 13:06

já uvažuji nad jane solo,rozhodně je lepší nomad protože má vetší kola,ale jane solo je užší,vešel by se mi do výtahu,ale zajímá me jestli má někdo osobní zkušenost s ním a jestli s ním jde jezdit po zpevněných cestách,popřípadě po nerovných chodnících apod..a ještě jedna otázka (snad ji někdo zodpoví) jak se skláda jane nomad?i jednou rukou a složený sám stojí na zemi??děkuuuuuuuuuuji za případnou odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
26.11.10 11:14

nomad

takže už mám osobní zkušenosto se skládáním nomadu :mrgreen: stojí sám,je trošku větší,ale jede se s ním fakt úžasně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí