Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
prosím o Vaše tipy a radu. Malé je 9 měsíců, je před zimou, jaký byste volili „sporťáko-golfky“
kočárek, nechceme ještě lehké golfky, tak se rozhoduji mezi Jané Solo http://img.mimishop.cz/…a1175654.jpg
nebo Jané Nomad http://img.mimishop.cz/…/a561307.jpg /> příp. kočárek obdobného typu
nejlépe s otočnou sedačku nebo přehaz.rukojetí, ale to už bych chtěla asi moc ![]()
Docela se mi i líbil Pege perego Uno, ale recenze nevyznívají moc dobře. Taky jsem zkoušela Concord Fusion, ale jaksi mě neoslovil, hlavně kvůli tenkému nánožníku ![]()
Budu ráda, když písnete Vaše zkušenosti, pozitiva, negativa…
Katka
Máte zkušenost s Jané Nomad?
Přidejte zkušenost s Jané NomadAhojky,tak mam vyzkousena vsechna Janecka a sama za sebe 100%doporucuji Nomada.U me je to ten nej kocarek,projezdila jsem s nim velky snih,les,louky…mesto a na cestovani uplne super kocar.Nemam k nemu jedinne minus.Snad ty jejich brzdy,ale nastesti jsem mela kousek,kteremu brzda nepadala.Zacala az v dobe,kdy synovi bylo dost pres dva roky…Jinak pres vsechny ty kocarky,co jsme vyzkouseli,bych se porad vracela k Nomadovi.Solo jsou take bezva,ale spise na leto.
A nevíš prosím tě, zda lze dokoupit originál nánožník nebo jen univerzál. Mě se taky Nomad líbí, prošla jsem už asi 20 kočárků
a líbí se mi, že je prostorný. Nevíš ještě prosím tě, jestli se dá boudička dostatečně sklopit směrem k dítku, tak ať kryje co nejvíce za nepříznivého počasí?
Díky. Katka
orig. nánožník tady: http://www.detskydum.cz/…nonk-104301/
kamarádka měla nomada a kromě hodně hustého sněhu a většího terénu zvládla vše… ani neměla golfky,a to bydlí v pze, dejvicích… ![]()
otočnou sedačku ale nemá ještě ani jeden, co já vím, Jané něco chystalo, nevím ale přesně kdy…
ještě - volila bych nomad air - zadní kola jsou nafukovací… ![]()
Ahojky, tak já mám Nomada, hrozně se mi líbí, ale zatím je složený a jezdit s ním budu, až bude maličký větší. Mám kolekci z roku 2008, takže nafukovací kola nemám, ale informovala jsem se v Handy Praha, že ty nafukovací zadní kola se dají samostatně dokoupit a jdou na:,–(it na Nomady z roku 07 i 08. Nechtělo se mi dávat tolik peněz za nový sporťák, tak jsem koupila z aukra od jedné pani rok starou trojkombinaci Jané Nomada - sporťák, autosedačku a lůžko za 7.900,–Kč - měla jsem štěstí - kočárek je v super stavu, ještě rok v záruce a protože jsem nepotřebovala to lůžko a autosedačku strata (je dost malá) - tak jsem toto prodala za 4.500,–Kč. Takže mě nakonec sporťák rok starý s originál nánožníkem, orig. pláštěnkou, orig. taškou a oboustr. vložkou vyšel na 3.400,–Kč.
Ahoj holky, já taky uvažuji nad koupí Jané Nomad. Celkově se mi velice líbí a navíc ty barvy jsou úžasné, jen mám pocit, že kočárek je pro menší postavy. Já sama mám „jen“ 168 cm, ale manžel má 188 cm. Bude i on moct kočárek řídit ? Dají se řídítka zvýšit, či jen to madlo natočit ? Mockráte děkuji všem, co mají Jané Nomad za pomoc ! Hezký den Petra
myslím, že to problém není, rukejť je polohovací. má ho kaamrádka, řídila jsem ho v pohodě, mám 175cm a ještě byla rezerva,…
Dobrý večer Natašo, mockráte díky ! Už nemám pochyby
Četla jsem o problému s brzdou a fakt je, že každý kočárek má něco… Ale o velikosti řídítek bohužel nikde
Takže opravdu - moc a moc děkuju
Krásný večer. Petra ![]()
ahoj, jen přidávám info ohledně nové kolekce s otočným sezením.
Má vyjít na leden a v Handy jsem s paní domluvená, že se jdem podívat na nový Slalom a otočná sedačka má být snad i u Sola a Nomadu ![]()
Ahojky, Jane nomad je taky mým favoritem. Psala jsem si dotaz ohledně těch otočných sedaček,tak prý budou. Mně bylo řečeno, že nová kolekce bude až začátkem března ![]()
Zdravím, já se také chystám po novém roce na koupi Jané Nomad a zajímala by mě přístupnost do košíku.
já uvažuji nad jane solo,rozhodně je lepší nomad protože má vetší kola,ale jane solo je užší,vešel by se mi do výtahu,ale zajímá me jestli má někdo osobní zkušenost s ním a jestli s ním jde jezdit po zpevněných cestách,popřípadě po nerovných chodnících apod..a ještě jedna otázka (snad ji někdo zodpoví) jak se skláda jane nomad?i jednou rukou a složený sám stojí na zemi??děkuuuuuuuuuuji za případnou odpověd
takže už mám osobní zkušenosto se skládáním nomadu
stojí sám,je trošku větší,ale jede se s ním fakt úžasně…