Wicca v Česku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Wicca, to jsem už dlouho neslyšel
, mám pocit, že tohle je už hodně vymírající směr. Bohužel bych řekl, že ji hodně vykradli a zkomercializovali „obchodnice s ženstvím“ a natahali tam podobně smýšlející ženy. Za velký peníze se pak jezdí do „divočiny“ ale ubytované v luxusně zařízených jurtách, vyrábí bubínky a tančí divoké tance, ale za neustálého focení a posílání na sociální sítě, aby všichni viděli jak jak jsou oproštěny od sociálních sítí ![]()
snad najdeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Páni, tenhle pojem jsem slyšela poprvé (a možná i naposled) někdy před 18 lety. Zajímal se o to tenkrát můj tehdejší přítel a byla toho plná fóra a seznamky na seznamovém chatu, který - tuším- tak nějak už vlastně neexistuje. Tenkrát si tam našel docela slušnou skupinku lidí, se kterými se scházel po čajovnách. Zkusila bych ještě nějakou tu čajovnu, když už ani na internetu se nedá nic najít. Ale spíš tu odpovídám tak nějak z nostalgie, než že bych něco věděla, tak se, prosím, nezlob
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ráda bych se touto netradiční formou spojila s někým, kdo se věnuje Wicce. Snažím se hledat na internetu, ale nic jsem krom pár starých stránek nenašla. Věnuji se tomu už nějakou chvíli a byla bych vděčná, za kontakt s osobou, která mému náboženství rozumí. Napiš klidně rovnou do zprávy.:)