Duch nad spícím přítelem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Duch nad spícím přítelem
Zdravím holky,
Mám na Vás dotaz. Dneska v noci se mi stalo že sem se v noci vzbudila, nevím zda se mi to zdálo nebo sem měla bludy s těhotenství a nedostatku spánku, ale nad spícím přítelem v ložnici stala černá postava do obličeje jsem neviděla jen vím, že to byla panská postava.
Nevíte co by to mohlo znamenat??
Děkuji za odpověď
Týnka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Cernou postavu v kapi, jsem taky pred par lety videla, ale ne nad pritelem, nybrz nad sebou
Prijemne to nebylo…ale uz se nikdy znovu neobjevila…tenkrat jsem byla hodne ve stresu, plus malo spanku…asi to melo nejaky vliv. V te dobe jsem mela i parkrat spankovou paralyzu. Nemusi to znamenat nic spatneho, jen jsi nejspis dost unavena, mozna i nejake stresy.
- Citovat
- Upravit
Ono v těhotenství jsou hodně živé sny.
Já to tak měla, mám i teď podruhé těhotná, někdy fakt mazec. Stalo se mi, že jsem brečela, to mě i vzbudilo…hnusný sny, fakt pro mě v ten moment naprosto reálný..
Ale teda pravda, já věděla, že to byl sen. Normálně jsem vždycky byla vděčná, že jsem došla k tomu, že se mi to zdálo.. a že mi to vážně umělo rozházet celej den…
Třeba se ti prostě jen něco zdálo a bylo to tak reálný…
nestrašila bych se zbytečně..
- Citovat
- Upravit
No ty kráso ![]()
Já to ani neměla číst…
Včera přiběhl malý z pokojíčku, brečel a volal maminku. Tak tam letím a on že je tam pán. Srdíčko mu tlouklo jako o závod.
Já tam samozřejmě nic neviděla.
Bylo to kolem páté odpo.
Tyhle věci mě hrozně děsí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynkaa97 píše:
Zdravím holky,Mám na Vás dotaz. Dneska v noci se mi stalo že sem se v noci vzbudila, nevím zda se mi to zdálo nebo sem měla bludy s těhotenství a nedostatku spánku, ale nad spícím přítelem v ložnici stala černá postava do obličeje jsem neviděla jen vím, že to byla panská postava.
Děkuji za odpověď
Nevíte co by to mohlo znamenat??
Týnka
jak jako „černá postava stála na přítelem“ - jako stála ve vzduchu, nebo na přítelovi, nebo na zemi a nad přítelem se skláněla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spánková paralýza, můj přítel to dříve míval taky i moje sestra to zažila. Není to nic neobvyklého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynkaa97 píše:
@Sandra.B1 jak to myslíš můj vlastní stín??
Probudila ses v noci, zvedla nebo napůl posadila, podívala se na svého přítele, a na zdi se odrazil tvůj stín z toho, jak ses posadila. V hlavě se Ti vytvořila představa, že vidíš černou postavu nad přítelem ![]()
- Citovat
- Upravit
@Sandra.B1 Ale já si pamatuji že jsem ležela když jsem tu postavu viděla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynkaa97 tohle mám už spoustu let, asi od puberty… než jsem zjistila, co to je, bylo to děsivé. Děsivé je to teda pořad, ale má to vysvětlení. Najdi si spánkovou paralýzu. Je to dost zajímavé. Mohl by to být i tvůj případ. Na Nové o tom byla i reportáž a přesně to popisovalo mě stavy, třeba najdeš i to.
Příspěvek upraven 28.08.23 v 20:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga mělo tam být nad přítelem u nohou. Omlouvám se. Kousek od postele máme šatní skříň s velkým zrcadlem. Já ležela k přítelovi zády a když jsem se probudila viděla jsem to právě v tom zrcadle jak nad ním u nohou stojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rachel_cz malé děti jsou vnímavé, tohle vídají. Bývají to většinou prarodiče, není se čeho bát
malému to vysvětli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nelel12 To s tebou souhlasím, že sny jsou realný. Ale u toho dle si nejsem nějak jistá že to byl jen sen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit