Duch nad spícím přítelem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Tynkaa97 píše:
@Nelel12 děkuji za vysvětlení. Jí zas věřím v to že nadpřirozená duše bytost co už mezi námi není, že jí můžeme vidět.
Jak říkám, záleží čemu jsi schopna uvěřit. Nechci vyvracet tvoje vidění…ale možná bych si fakt připustila i možnost, že to byl hodně živý sen. Třeba si spala..a stalo se to. Kdo ví.
Každopádně duch…vždy, nás lidi ať už u hororů nebo vyprávění strašila představa hýbajících se věcí, zvuků v prostoru, hýbá někdo, koho nevidíš…nevíš jestli tam je. To je to strašný, že lidská mysl nemá kontrolu nad tím, co se děje..kdo, jak čím hýbe..nemá kontrolu nad tím, kdo je u něj doma v jeho přítomnosti. Člověk se leká a bojí..
Paranormální jev, není viditelný…
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Velmi pravdepodobne to byla spankova paralyza. Take se mi to uz stalo, ze jsem videla postavy a pod.
Ale pak se mi take stalo, ze jsem v jednom dome nemohla spat. Nejhorsi to bylo v loznici, kterou jsem obyvala. Uz kdyz jsem si vybalovala veci, mela jsem spatny pocit pri otvirani satniku. Vecer, po tom, co jsem si lehla do postele a zhasla, jsem videla nejaky neurcity cerny flek, mrak, neco vedle postele, zhruba ve vysi trupu dospele osoby a od te doby jsem tam dva tydny spala s rozsvicenym svetlem. Nic vic jsem nevidela, ale jsem si jista, ze tam se mnou byla nejaka zena, ktera mne tam nechtela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@starfish_at_night fůůů tak to tě obdivuji že si tam vůbec spala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rachel_cz Já takhle jednou odpoledne nemohla přesvědčit dvouletou dceru ke spánku.
Až si po chvíli stoupla do nohou postýlky, ukazovala na strop a strašně rozčíleně dělala „tytyty, teta né tam, teta DOLŮ“ a ukazovala na podlahu, ať jako zleze…
Byl to obří barák a bydlely jsme tam samy s pejskem (který byl v klidu a proto jsem se nezbláznila
).
Joo děly se tam věci.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Rachel_cz Já takhle jednou odpoledne nemohla přesvědčit dvouletou dceru ke spánku.
Až si po chvíli stoupla do nohou postýlky, ukazovala na strop a strašně rozčíleně dělala „tytyty, teta né tam, teta DOLŮ“ a ukazovala na podlahu, ať jako zleze…
Byl to obří barák a bydlely jsme tam samy s pejskem (který byl v klidu a proto jsem se nezbláznila).
Joo děly se tam věci.
Uf, no teda, mám husinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také jsem měla takový sen, ale naštěstí se nic nestalo. Po pravdě mi to bylo moc nepříjemné a bála jsem se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit