Duch nad spícím přítelem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Rachel_cz říká se že děti a zvířata duchy vidí. Že si je duchové vybírají protože jsou to čisté duše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O fenoménu podstavy v kápi jsem už četla a slyšela několikrát. Mimo jiné, v podcastu Paranormální půlhodinka na Spotify.
Pokud se vám doma něco zjevuje, přikryjte na noc zrcadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynkaa97 píše:
@Sandra.B1 Ale já si pamatuji že jsem ležela když jsem tu postavu viděla.
Fázi polospanku před probuzením si člověk nepamatuje. Mohla ses posadit, lehnout, procitnout… nebo jsi pokrčila nohy a stín byl od toho… prostě ses prevalovala, mela neklidné spaní a hlava vymysli kde co… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tynkaa97 píše:
@stinga mělo tam být nad přítelem u nohou. Omlouvám se. Kousek od postele máme šatní skříň s velkým zrcadlem. Já ležela k přítelovi zády a když jsem se probudila viděla jsem to právě v tom zrcadle jak nad ním u nohou stojí.
Tak to může být ono. Odraz v zrcadle ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tynkaa97 píše:
@Nelel12 To s tebou souhlasím, že sny jsou realný. Ale u toho dle si nejsem nějak jistá že to byl jen sen.
No, já tě nechtěla strašit. Ono je to vážně dost hnusný pocit..mě se to nestalo, ale živě si umím představit, jaký pocit máš ty…
A mám z toho husí kůži.
Nic se neděje náhodou…nikdy.
To, že to mohl být sen je stále reálný…ty představy, co mozek vymyslí…
Já slyšela a i tomu věřím, že nadpřirozená bytost se neukáže. Podle mě mají sílu pohybovat věcmi, dělat nějaký hluk, ale neukážou se…na to je ta energie děsně slabá…
To zlý, myslím jako třeba ďábel..leze do lidí, aby sílil a mohl ovládat tělo, protože svou schránku nemá, proto využije něčí tělo, aby měl tu sílu napáchat to zlo. Jsou to teorie..žádná potvrzená pravda..
Něco jiného je.. čemuž věřím, že ti leze do snu třeba babička. Která je nějakou dobu mrtvá…ale i tak..ty víš že je to ona, protože si ji mozek pamatuje a má představu. Ale fizicky, by nic takového nikdo vidět neměl.
Přeji ti abys už neměla žádné špatné zkušenosti…a neviděla nic, co vidět nechceš..
- Citovat
- Upravit
@Rachel_cz píše:
No ty kráso
Já to ani neměla číst…Včera přiběhl malý z pokojíčku, brečel a volal maminku. Tak tam letím a on že je tam pán. Srdíčko mu tlouklo jako o závod.
Já tam samozřejmě nic neviděla.
Bylo to kolem páté odpo.
Tyhle věci mě hrozně děsí.
No ty kokso, to bych dostala infarkt na fleku!🙈
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MeloryNox píše:
O fenoménu podstavy v kápi jsem už četla a slyšela několikrát. Mimo jiné, v podcastu Paranormální půlhodinka na Spotify.Pokud se vám doma něco zjevuje, přikryjte na noc zrcadlo.
špatná citace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynkaa97 píše:
@Rachel_cz říká se že děti a zvířata duchy vidí. Že si je duchové vybírají protože jsou to čisté duše.
Jaj, to je hloupost - nic jako „čistá duše“ neexistuje
Kdo nebo co by posuzoval „čistou“ duši a na základě čeho?
Čistota je to relativní pojem. Jen jsou vnímavější, protože nemají - na rozdíl od dospělých lidí tak zanesené vědomí vnějším hmotným světem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenkalin píše:
@Rachel_cz malé děti jsou vnímavé, tohle vídají. Bývají to většinou prarodiče, není se čeho bátmalému to vysvětli…
Všichni jeho prarodiče žijí…
Těžko to vysvětlovat takhle malému klukovi, mě by to vyděsilo i v dospělosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahudka82 píše:
No ty kokso, to bych dostala infarkt na fleku!🙈
Já taky, ale kvůli němu jsem se držela a dělala hrdinku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rachel_cz píše:
Já taky, ale kvůli němu jsem se držela a dělala hrdinku
To jsi dobrá. Já mám doma občas taky divný pocit, hlavně v pokojíku u dětí, že tam něco je. Ale dokud jde jen o můj pocit a děti nic v tom smyslu neříkají tak tam prostě nespím a je to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynkaa97 píše:
Zdravím holky,Mám na Vás dotaz. Dneska v noci se mi stalo že sem se v noci vzbudila, nevím zda se mi to zdálo nebo sem měla bludy s těhotenství a nedostatku spánku, ale nad spícím přítelem v ložnici stala černá postava do obličeje jsem neviděla jen vím, že to byla panská postava.
Děkuji za odpověď
Nevíte co by to mohlo znamenat??
Týnka
Tohle mě říkala kamarádka co to viděla v baru kde pracovala..konec rozebírat nechci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wilík píše:
Tohle mě říkala kamarádka co to viděla v baru kde pracovala..konec rozebírat nechci…
Stalo se něco? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rachel_cz klidně to může být starší generace. Sestry synovce přišel navštívit (nejspíš) nějaký pra pra. Zkuste mu říct, že je to pradědeček a přišel ho ochraňovat… lepší, než aby viděl matčinu vyděšenou reakci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahudka82 píše:
Stalo se něco?
Jo…ale týkat se to tebe nebude… spíš by mohlo přítele…ale neber to vážně mohlo se ti neco jen zdát…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit