Duch nad spícím přítelem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Wilík píše:
Jo…ale týkat se to tebe nebude… spíš by mohlo přítele…ale neber to vážně mohlo se ti neco jen zdát…
Buď něco říct chceš, a nebo ne. Když ne, tak nenaznačuj. Ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahudka82 píše:
To jsi dobrá. Já mám doma občas taky divný pocit, hlavně v pokojíku u dětí, že tam něco je. Ale dokud jde jen o můj pocit a děti nic v tom smyslu neříkají tak tam prostě nespím a je to.
Hele to víš, že jsem byla posr… až za ušima ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wilík píše:
Jo…ale týkat se to tebe nebude… spíš by mohlo přítele…ale neber to vážně mohlo se ti neco jen zdát…
Myslíš přítele zakladatelky asi že…no možný je všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rachel_cz píše:
Hele to víš, že jsem byla posr… až za ušima
No, já když usnula o půlnoci a kolem půl 1 se vzbudila na břiše, na kterém normálně nespím a záda mi (při zavřeném okně i dveřích pokoje, takže průvan to nebyl) v oblasti beder z jedné strany na druhou ofoukl takový zvláštní jakoby chladivý, hladivý vánek, bála jsem se pohnout a otočit, ale pak se mi to povedlo a už se nic nedělo…jen ten pocit, že tam něco cítím ještě chvíli trval, ale spala jsem tam jen já, děti ne… Jednou jsem si tam normálně musela rozsvítit takový to noční světýlko s efektem hvězdnatý oblohy… magor, ale asi mi prostě jen hrabe…
Bez prášku pak většinou už neusnu… Slyším třeba zavrzání horní palandy jak když z ní někdo leze dolů, i když na ní nikdo nespí a je na spodní zcela nezávislá, nemůžu to delat já převalením, nebo odsunutí židle, no prostě na palici. Prášek začíná účinkovat, tak dobrou…;)
Příspěvek upraven 29.08.23 v 00:07
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahudka82 píše:
No, já když usnula o půlnoci a kolem půl 1 se vzbudila na břiše, na kterém normálně nespím a záda mi (při zavřeném okně i dveřích pokoje, takže průvan to nebyl) v oblasti beder z jedné strany na druhou ofoukl takový zvláštní jakoby chladivý, hladivý vánek, bála jsem se pohnout a otočit, ale pak se mi to povedlo a už se nic nedělo…jen ten pocit, že tam něco cítím ještě chvíli trval, ale spala jsem tam jen já, děti ne… Jednou jsem si tam normálně musela rozsvítit takový ty noční světýlko s efektem hvězdnatý oblohy… magor, ale asi mi prostě jen hrabe…Bez prášku pak většinou už neusnu…
Tak to bych tam už nespala, jsem posera ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rachel_cz píše:
Tak to bych tam už nespala, jsem posera
Taky že už tam nespím. Hlavně ale nejsem moc ráda přes noc doma sama. Už ani v té ložnici to neni 100% v klidu, ani toho psa už nemáme…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jahudka82 píše:
Taky že už tam nespím. Hlavně ale nejsem moc ráda přes noc doma sama. Už ani v té ložnici to neni 100% v klidu, ani toho psa už nemáme…
A můžu se zeptat?- dům jste si stavěli? Nebo koupili hotový? Starší, nový?
Teď tak o tom čtu, tak zjišťuji co a jak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rachel_cz píše:
A můžu se zeptat?- dům jste si stavěli? Nebo koupili hotový? Starší, nový?
Teď tak o tom čtu, tak zjišťuji co a jak…
Je to byt ve starším byt. domě (přes 100 let) po starým pánovi, který umřel, ale nevim zda přímo tady nebo někde v nemocnici. Kupovali jsme ho jakoby až od tchýně, původně ona, to nevím jestli by věděla, nikdy jsem neměla ani důvod nejak potřebu to zjišťovat. Před náma tu bydlela švagrová, hodně předělali původní dispozici a spoustu dalších věcí. Takže my už v podstatě přišli k hotovýmu a dělali jsme spíš už jen takové technické a kosmetické úpravy, novou kuchyň. linku (kuchyň. kout s vestavbou spíže, trouby aj. kde byly předtím dveře naproti lince) apod. Bydlíme tu už 12 let a tohle se mi děje až poslední 2-3 měsíce třeba. Divný ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
A měla ta postava kosu?
Lidská psychika je nevyzpytatelná.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Lidská psychika je nevyzpytatelná.
To jistě. Psychiku nevidíš. Kosu by měla vidět, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
To jistě. Psychiku nevidíš. Kosu by měla vidět, ne?
No, já myslím, že řadu podobných zkušeností vysvětluje spánková paralýza, obrna.
- Citovat
- Upravit
@Nelel12 děkuji za vysvětlení. Jí zas věřím v to že nadpřirozená duše bytost co už mezi námi není, že jí můžeme vidět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit