Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den maminky, už jsem z těch „růžových kinder kde mají být winx“ uplně napíchnutá. Tak děti chtějí pořád winx k kinder vajíčkách. Už jsme jich koupili za měsíc snad destet(když to počítam pro každou dceru jedno) a pořád tam jsou blbosti jako: puzzle, nějaká zvířata, autíčka…tak já fakt nevím proč dělají reklamu na ružové kindr vajca s winx…když po winx ani památka.
No tak to teda jo. Nějak se mi nezdá, že by jsme měli pořád špatnou ruku, spíš to šulí.
Myslím si, že nešulí..je to prostě o náhodě
A o nic jsi nepřišla, panenky moc extra nedrží, neustále jim upadávají nožky a křidýlka. Takže brzy asi poletí z baráku.
Tak to už není problém přilepi:-)) Holky je furt chtěli a vždycky jsou tak zklamané jak uvidí ve vajíčku nějakou z těch blbostí co jsem psala. Chtěla jsem je koupit na bazaru přes net ale ty maminy se zblaznili kolik chtějí za jednu pitomou panenku. narazila jsem i na 65 kč a nejlevnější 35 +pošta…hruza
Anebo to bude tím, že mají zásobu staré série a nenakoupili novou sérii winx
Nakupujete ve stejném obchodě? Nebo aspoň v obchodech, kde se zboží „točí“?
@JanaK88 já vajíčka kupovala v různých obchodek, jednou tam měla prstýnek, pak skládačku a následně na to ty figurky.
Je to o štěstí, bohužel. Dcera má panenky tři, nijak extra to nekupujeme, ale mohli možná udělat jen limitovanou edici, kde by byly jenom Winx, to by bylo asi lepší.
Já dostala kinder vejce od přítele k mikuláši a měla jsem ji tam tu panenku, jestli teda má mít šíleně dlouhý nohy a křídla
jestli chceš ti ji klidně pošlu, mě je k ničemu, stejně by letěla za čas do koše ![]()
My jsme je tam mely kdyz to zacalo…ted uz dobrej mesic ani Ň a to jich tera dostala asi 30 k narozkam misto dortu.
Děkuji jsi hodná ale když už tak bych koupila všechny najednou aby se mi to vyplatilo s poštou:-)
@sisip mám jen jednu a v budoucnu neplánuju nakupovat další vejce ![]()
@sisip píše:
Kupovali jsme dvakrát v hrušce a dvakrát v globusu a nic.
Tak pokud dostatečně točí zboží, tak to je prostě smůla. My takhle kdysi sbíraly svítící duchy a to byla nákupčí mánie úplně všude, kam jsme do obchodu vlezli ![]()