Co dvouleťákovi k Vánocům?

482
19.12.12 10:31

Co dvouleťákovi k vánocům? Fakt nevím..

Ahoj všem, vánoce za dveřmi a my ještě nemáme žádné dárky pro to naše zlato. V září mu byly dva a když jsem se koukala na hračky, tak je jich hromadu, ale náš drahý synátor se spoustou hraček nevyhraje. On je hodně technický, nejraději něco montuje, ale kufříky s nářadím už má dva, takže to nic. Koukala jsem na vláčkodráhu a ta je až od tří let a jinak mě nic moc nenapadá. Máme lego, jeden čas ho docela bralo, ale teď už nic moc ani si s tím nehraje. Jsme trochu limotovaní i penězma, chtěla bych se vejit do 1500.-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K.Black
19.12.12 10:35

Koloodrážedlo?

• Citovat
  • Upravit
14856
19.12.12 10:37

@MinkaD nekoukej na to ze je ta vlackodraha od tri…bude to okusovat? vsadim boty ze nebude. Moje dcera si hraje s hrackama od tri let uz asi od 18 mesicu.

v tomhle veku deti radi maluji, tak cokoliv na malovani, pastelky, prstove barvy, plastelinu.

mam stejne starou dceru - dostane kolo-odrazedlo, duplo, vlackodrahu na doplneni, nejhlavnejsi darek je ale velky Burak z filmu Auta, to naprosto zboznuje. No a dalsi veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
19.12.12 10:38

Mně napadá hudební hračka - myšleno něco, co svítí a vydává různé zvuky. Pak možná sadu nádobí (vím, je to kluk, ale u nás teda vaří rády obě děti!), případně nějaké odrážedlo na doma. To se vejdete do limitu taky. Jinak u takhle malých dětí vedou různé tašky přes rameno, ve kterých si důležitě nosí svých pár švestek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
19.12.12 10:38

Ta vláčkodráha je super, syn jí dostal loni, to mu bylo přesně jako tvému synovi a letos dostane další, ať si jí může rozšířit, je to opravdu skvělá hračka, když přestane bavit, uklidí se a za čas se zas postaví. Ještě mě napadlo, loni dostal syn patrovou garáž na angličáky, to ho taky baví, je tam výtah, klouzačka na auta, tak to je taky dobrý… :-) No stavebnice lori a jí podobné, jsou to větší kostky s většíma špuntama než duplo, jsou k tomu podvozky a tak… s tim náš malej řádí taky od 2 let a letos dostane k vánocům další kostky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
19.12.12 10:39

Tak našemu byly dva roky v listopadu, kupujeme mu k Vánocům dřevěné pexeso, pak helikoptéru se zvukem, pak magnetickou tabulku na kreslení. Všechno jsou to stovkové položky. K narozkám dostal velkou tatrovku, z tý má radost, jinak je to taky montér, ale nářadí z plastu ho nebere, krade tatínkovi to skutečný :cert: Rád si čte se mnou knížky, miluje krtka. Takže asi tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
19.12.12 10:40

Já jsem někde v obchodech viděla auto nebo motorku a to šlo celý rozebrat, byl u toho šroubovák, bylo to dost velký, ne nějaký pidi šroubováček a šroubky, nebo stavebnici s velkýma kostkama, s tím si synovec dost vyhraje, kreslící tabulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
19.12.12 10:40

Můj syn dostal dřevěnou vlackodrahu, ještě mu nebyly dva a nikdy zádný problém. Hodně hraček to tak ma z důvodu bezpecnosti, i když je na ne ve třech letech v podstatě pozdě. Jinak mě napadá, jsou stavebnice pro nejmenší, které si sám pomoci šroubu a rodicu muže smontova, t koloodráželo, větší plastovou motorku, modelinu Play-dohody, hudebni nástroje, autíčka, garáž, knihy, razítka, je toho hodně, ale vás si s tím asi hrát nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
19.12.12 10:41

Puzzle, lego, stavebnice, modelína…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482

Ta vláčkodráha mě fakt zaujala, že by ho to snad mohlo bavit, to že je to od tří, mě trochu zarazilo, ale asi bych do toho šla:) Ono u spoustu hraček vím, že ho prostě bavit nebudou. Spíš něco, co by ho rozvíjelo? Sakra, asi nemám fantazii, či co, bo prostě nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103

Ahoj, ja koupila traktor, drevene puzzle, modelina, lego, vlacky ma taky rad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
19.12.12 10:46

My teda taky už kupujwmw věci pro děti od 3 let.Syn už to neochutnává, neokusuje, tak se nebojím, že by to spolkl.My kupujeme Duplo. Kostky už věsmes má, takže doplňujeme jen autem, motorkou a vrtulníkem. Nejvíce ho totiž baví, hrát si stěmi panáčky a strkat je do auta.
Jinak je knížka Krtek, kde je 20 magnetků a t se dávají do obrázků. Je to pěkné a stojí to 200 Kč. M máme krtek a kamarádi, krtek a roční období a krtek pracuje :)
Když má syn rád nářadí a rád kutí, tak proč mu třeba nekoupíte něco ve stylu kuchyňky pro holky-velký stůl na nářadí pro kluky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
19.12.12 10:49

Detem je dva a ctvrt a mam pro ne vlackodrahu,3D dreveny puzzle s autama pro kluka, jezdici trakturek se zviratkama, hral si s tim u kamaradky asi hodinu, je stejnej jako tvuj, technickej, vsechno rozebere, miluje auta, od babicek dostane hasicsky auto, ktery sviti a strika vodu, pak takovou mozaiku pro male deti, co se tam vkladaji cudliky a tvori obrazky, sadu modeliny s vykrajovatkama, razitka pro male deti, vsechno je to kolem 200 az 300, akorat ty vlacky josu drazsi.. prvni sadu vlackodrahy dostaly deti uz v lete k narozeninam a hraji si s ni.. na doporuceny vek byhc nekoukala, oni se jisti, aby deti neco nespolkly, spis podle toho co ho zajima.. jeste u nas je hrozne oblibene penove obrazky do vany, ktere se namoci a lepi na dlazdice a ted jsem jeste koupila malovani do vany..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mystery
19.12.12 10:50

My malému dáme odrazedlo, vlackodrahu a dva roky nám budou v únoru…

• Citovat
  • Upravit
5532
19.12.12 10:50

Můj syn v tomhle věku miloval puzzle, a potom ještě taková rozebírací autíčka. Mají různé druhy, různé velikosti. Je to plastové auto smontované plastovými šrouby, matičkami a různými podobnými vymoženostmi. To klučík mohl montovat třeba půl dne a byl nadšený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí