Muchláček, muchlací

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2040
15.12.12 16:29

Muchláček, muchlací

Poradíte? Nabídka muhláčků, muchlacích deček je velká. Poradíte jaký, či jakou máte a osvědčil se? Prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31268
15.12.12 16:35

Těžko říct, každému něco jiného. Mě se osvědčila obyčejná „plyšová“ dečka, dá se s ní i přikrýt, malý ji miluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
15.12.12 16:37

Muchláček dečku přímo nemám, to neporadím, my ale měli usínáčka- kašpárka od Simby, akorát do ručičky a při stisku svítícího. Akorát ten stisk to teda chtělo větší, mimčo by nemělo šanci. A nevýhoda, že se nedal kvůli bateriím prát. Jinak úspěch to mělo veliký. No a jinak sestra má tu usínací dečku s hlavičkou zvířátka, ale výrobce nějak asi nedomyslel, chtěl to udělat asi pro dítě zajímavější. A sice to, že vnitřek té dečky je celofánový, takže šustící. No a malá, když ho má v postýlce a přebírá ho, tak to šustění celkem bych řekla i ruší z toho usínání, tak nevím, no. Ségra dost na to nadávala a malá ho teda má spíš na hraní než na usínání. Takže pokud usínáčka, tak nešustícího. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
15.12.12 16:38

Jo, nejlepsi je jednoducha z prijemneho materialu, vynechala bych ty s plastovyma kousatkama atd, na kousani muze mit jine veci, muchlovaci decka by mela byt cela mekka. fajn jsou uzliky na rozich na zuzlani.
jo a dej pozor, aby se dala prat! ja jsem dostala jednu darem a tam bylo napsano - neprat, pouze otrit. coz je uplne na nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
15.12.12 16:47

@Ali-Ali
Jo, jo přesně, neprat je v tomto případě úplně naprd. To byl přesně ten případ, jak jsem psala, my teda toho usínáčka ale dostali, takže to jsem ovlivnit nemohla. Jinak stačí třeba bavlněná plena s potiskem, přeložit / aby to bylo hezčí / a v každém rohu udělat uzlík na cumlání, stejně jim jde hlavně o to žužlání, spíš. :lol: No ale zas je fakt, že to není tak pěkné jako ty dečky přímo na to dělané. I když účel to splní taky. Já jako malá žužlala kapesník. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
15.12.12 16:49

Tak my meli muchlacku hned nekolik, zadny nezaujal.Maly nejvic ze vseho miluje obycejnou plinu s potiskem..Dodnes s ni usina.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
15.12.12 16:57

Dcerka ma muchlacka z mekouckeho materialu, rekla bych plys. Je to dvouvrstvy ctverec s hlavickou medvidka uprostred s cepickou. Na rozich a cepicce jsou uzliky. Dostala ho k vanocum kdyz ji byl mesic. Od te doby ho ma porad v postylce a bez nej neusne. Je na nem zavisla. Mazli se s nim, zmoula a uz si ho da sama pres hlavicku nez usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
15.12.12 16:59

Meli sme jich dost…neujal se ani jeden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.12.12 17:03

Ja mela takovej muchlaku nekolik, vetsinou jsme je dostali, jedno jsem koupila ja od sigikid, ten je peknej… ale prislo mi to nakonec teda jako vec k nicemu, dceru to vubec nezaujalo, syn je na to jeste malej.

usinacka jsem chtela od fischer price toho konika, ale nakonec jsme to neporidili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
15.12.12 17:46

@marrcellka máme podobnýho, byly k němu dvoje ponožky :mrgreen: malej bez něho neusne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2040
15.12.12 18:02

@marrcellka Prosím, od jaké firmy, kde sehnat, poradíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2040
15.12.12 18:04

@dajka16 od jaké, prosím tě, firmy. A nešustí? Šustícího nechci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
15.12.12 18:09

@Kacaacert nešustí od jaké firmy nevím u nás ho maj v prodejně s ponožkama anebo je hezkej v DM drogerii a druhého chci koupit v C a A maj tam velkej výběr a jsou větší :mrgreen: Taky je maj v každém dětském obchodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2040
15.12.12 18:16

@dajka16 Moc díky za radu! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
15.12.12 18:35

@Kacaacert Vjdím že jsi z KM :mrgreen: Taky kuknu do dětskýho naproti kulturáku, viděla sem ho tam taky.Je to sice nejdražší obchod s dětským ve městě, ale když mně se nechce jet až do Zlína jen kvůli muchláčkovi a s benzínem to vyjde na stejnou cenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí