Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, má smysl kupovat roční holčičce kočárek a panenku, hrají si s tím? Nebo počkat až jí budou 2 roky? Děkuji za názory.
Golfky se hodí i na rozchození. Holka si s panenkou hrála, ale hlavně proto, že to viděla u staršího.
Malá dostane k 1.narozeninám jen golfky. Myslím, že z normálního kočárku a hraní s panenkou ještě nemá rozum, to dostane až minimálně za rok.
Mě se moc líbí od FP chodítko jako kočárek s panenkou, je to miloučké. Dcerka dostala první obyčejnou plastovou panenku v 1 roce, golfky a panenku co něco umí až ke 2. narozeninám.
Jo malá má golfky a malou panenku z Tesca - aktuálně za 249,– a hrozně se s nima vyblbne!
Mě by to nenapadlo, ale měli je v koutku a už tam z nich byla uhranutá, tak jsme je pořídili.. Jinak chodí dlouho, u rozcházení by je určitě využila taky..
Malá si hraje i s panenkou - nosí jí pití, nabízí jí jídlo.. Pusinkuje jí
@MisaHanuska píše:
Malá měla cca od roka toto chodítko a tuto panenku.
Kde seženu prosím tu pananku, je super.
@Gloci http://www. zbozi. cz/?q=Prvn%C3%AD+panenka+Fisher+Price
@Gloci A zkus to i na mimibazaru, tam by mohla být ještě levnější. Já ji kupovala tuším za nějakých 299Kč
Ahojky maminky, prosím poradíte mi jaký kočárek a panenku pro roční holčičku? Jestli golfky nebo klasickej kočárek. Panenku bych raději se zvuky ale nevím kterou. Díky za rady
![]()
@maraida píše:
Malá dostane k ozeninám jen golfky. Myslím, že z normálního kočárku a hraní s panenkou ještě nemá rozum, to dostane až minimálně za rok.
Moji maly byl ted ve stredu rok a zacala si hrat s kocarkem I panenkou a jsem plne presvedcena ze tomu rozumi dost a ze se tim I dost uci uz jenom tim jak panenku napodobuje a dava ji treba najist, napit a snazi se po panence opakovat co rika.nebo ji treba v obyvaku reknu kde mas panenku ona vyskoci a bezi do pokojicku a panenku prinese stejne to je kdyz reknu ze vykoupeme panenku to hned bezi capne ji za nohu a pelasi do koupelny a hodi ji do vany. proto si myslim ze to vubec neni spatny napad zacit uz ted
@Hankakotajs Děkuji ale reagujete na jiný dotaz. Já chci vědět přímo jaky kočár a panenku. ![]()
My k roku kupovali chou chou Pusinka a dostala takove ty obyčejné golfky. Z obojího byla nadšená. Hluboký kočár zatím nemáme.
Taky jsem kupovala k 1.narozeninám. obyc golfky z tesca a k tomu měkkou panenku, značku nevim, ale v hračkářství sezenes latkovou, malá s ni spavala, tak ji aspoň netlacila. Hraje si s tím doteď, budou ji 3.