Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já teda nevim, ale Wobenzym 800 tbl je balený v dóze a ty menší balení v blistru… Raději bych snad investovala do „originálu“
Teď jsem manželovi kupovala Wobenzym - no skoro jsem odpadla když mi řekla baba v lékárně cenu
, ale koupit na netu bych se to neodvážila.
My kupujem Wobenzym na netu, ale jako originál balení a vše bylo vždy OK.
U nás přímo v lékárně prodávají takto „rozpočítaný“ Wobenzym, dělají to z těch 800 tbl. balení, a dávají do takového toho lékárenského kelímku. Ale půlku to nestálo, asi o 2 stovky méně.
Jinak Wob. 800 tbl jsem kupovala na netu, v lékárnách kamenných je to strašně drahé, takto přes net jsem ušetřila asi 400 Kč. Prodávají to lékárny, které mají i internetový prodej, a na netu mají lepší ceny než normálně. Takže pokud to na netu prodává lékárna, nebála bych se toho. Mimochodem by mne zajímalo, kde je to tak levné.
Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s koupí wobenzymu mimo lékárnu? Ptám se proto, že jsem na internetu (radši nebudu psát kde) našla wobenzym 200 tablet za dost nízkou cenu (oproti lékárně za polovinu) a prý proto, že je to odsypáno z 800ks balení (prý hygienicky v lékárně). TAk váhám, jestli ho koupit, je to dost ušetřených peněz, ale nevím, jestli je to třeba originál. I když si nedovedu představit, jestli někdo může prodávat i neoriginál wobenzym? Děkuji za každou odpověď. Anna