Wobenzym na internetu

boruvcicka27
20.3.11 20:21

Wobenzym

Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s koupí wobenzymu mimo lékárnu? Ptám se proto, že jsem na internetu (radši nebudu psát kde) našla wobenzym 200 tablet za dost nízkou cenu (oproti lékárně za polovinu) a prý proto, že je to odsypáno z 800ks balení (prý hygienicky v lékárně). TAk váhám, jestli ho koupit, je to dost ušetřených peněz, ale nevím, jestli je to třeba originál. I když si nedovedu představit, jestli někdo může prodávat i neoriginál wobenzym? Děkuji za každou odpověď. Anna

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1072
20.3.11 20:25

Já teda nevim, ale Wobenzym 800 tbl je balený v dóze a ty menší balení v blistru… Raději bych snad investovala do „originálu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
20.3.11 20:26

no já bych do toho asi nešla, kdo vi co ti poslou  :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3115
20.3.11 21:20

Teď jsem manželovi kupovala Wobenzym - no skoro jsem odpadla když mi řekla baba v lékárně cenu :roll: , ale koupit na netu bych se to neodvážila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
20.3.11 21:46

My kupujem Wobenzym na netu, ale jako originál balení a vše bylo vždy OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45719
20.3.11 22:37

U nás přímo v lékárně prodávají takto „rozpočítaný“ Wobenzym, dělají to z těch 800 tbl. balení, a dávají do takového toho lékárenského kelímku. Ale půlku to nestálo, asi o 2 stovky méně.
Jinak Wob. 800 tbl jsem kupovala na netu, v lékárnách kamenných je to strašně drahé, takto přes net jsem ušetřila asi 400 Kč. Prodávají to lékárny, které mají i internetový prodej, a na netu mají lepší ceny než normálně. Takže pokud to na netu prodává lékárna, nebála bych se toho. Mimochodem by mne zajímalo, kde je to tak levné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí