Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, to je novinka? Nevíte jak to vypadá pak reálně, fronty atd kolem 17.00?
Taky bysme chtěli vyrazit, ale otevírají až 4.11., takže se asi ještě neví jaká bude návštěvnost, ale podle mě budou lidi chodit. O víkendu bych asi nešla.
My dnes jeli okolo, zatím to staví. Vypadá to ale skvěle. Naštěstí mám děti už velké a tohle je neláká. Určitě tam budou ze začátku velké fronty…
Jela jsem okolo v autobuse, takže jsem hezky viděla přes plot a vypadá to opravdu moc hezky ![]()
Jo já to popletla s Lumina parkem…no taky jasný ta 16.00 a 17.00 bude peak pro nás s mladsima dětma, dospelak dorazí na 8… ale je to velký, asi to risknem v půlce listopadu.
@Bubla Bůčková jezdím kolem a vůbec jsem netušila, co to je. To bude jen přes zimu, do konce února?
Chystáme se s vnoučaty. Jak vidí reklamu, nesmí se přeskočit, už teď jsou natěšení. Ale půjdeme ve všední den dopoledne. Jinak to vidím na stav - narváno - jako vždycky a všude o víkendu. Vloni jsem byla ve Žlutých lázních. Bylo to hezké, takové uměřené, tohle, počítám, bude víc na efekt a víc pouťové. Ale proč ne.
@Buba mara píše:
Chystáme se s vnoučaty. Jak vidí reklamu, nesmí se přeskočit, už teď jsou natěšení. Ale půjdeme ve všední den dopoledne. Jinak to vidím na stav - narváno - jako vždycky a všude o víkendu. Vloni jsem byla ve Žlutých lázních. Bylo to hezké, takové uměřené, tohle, počítám, bude víc na efekt a víc pouťové. Ale proč ne.
Dopoledne? Mají od 15.00
Já si říkám, že jak na tech fotkách, to by člověk musel jít ve 23.00,budu teď sledovat, jak moc je v pět tma ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Dopoledne? Mají od 15.00Já si říkám, že jak na tech fotkách, to by člověk musel jít ve 23.00,budu teď sledovat, jak moc je v pět tma
Dneska se meni cas.
@Bubla Bůčková píše:
Dopoledne? Mají od 15.00Já si říkám, že jak na tech fotkách, to by člověk musel jít ve 23.00,budu teď sledovat, jak moc je v pět tma
Aha, tak to mi tak trochu nedošlo
, dík za upozornění. Tak to necháme až asi na později, až bude dřív tma. Dokdy to tam je? Nevíte někdo?
Dobry den, je to i pro dospeld bez deti? Nebo spis pro deti?
Podle fotek, to asi záleží na vkusu každého. Někdo jde na svarak na Staromak, někdo třeba sem ![]()