X-lander 2011 XA nebo XT

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1556
19.12.11 20:21

Mám taky x-lander xa jako trojkombinaci. Velikost korbičky jsem moc neřešila, obě děti jsem měla prosincové a hlubokou korbu nesnášely. Takže jsme hned na půl roce šly do sporťáku. Polohování zad je u sporťáku na takový pásek, takže si můžeš nastavit různou polohu. To mi vyhovovalo. Ten neúplný rovný sed dětem taky nikdy nevadil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
19.12.11 20:35

To je pravda,polohování na pásek,nikdy mi teda nevypadl,ale nejde do úplného sedu a pokud je v úplném lehu tak jsou velké fuky po stranách přímo u hlavičky.Často začne padat brzda a pak to cvaká,bledne barva.Jako byla jsem s ním spokojená ale pokud nový kočárek,tak ne x lander.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
19.12.11 20:47

Brzda mi taky padá a samo to brzdí po nájezdu na každý větší šutr. Nelze opravit - je to na nýty :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
19.12.11 20:47

Moje známá má taky X-Lander trojkolku a říkala,že hrůza-že by ho nejraději někam šlahla.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
28.12.11 15:01

holky já mám XA a nemůžu si ho vynachválit nezlobí mi nic z toho co jste tu vyjmenovaly ani brzda jsem z něj naprosto nadšená a neměnila bych ani za mák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1061
29.12.11 07:16

Ivi - jestli to nebude tím, že ho zatím nepoužíváš, jen ho máš někde připravený :think: .
Já např. když obléknu starší dítě do kombinézy, tak už ho nemůžu spolu s fusakem přikšírovat, protože jsou kšíry prostě na to krátké :nevim: . Madlo se mi synek naučil brzo uvolnit sám - stačil mu k tomu jeden šikovný výkop nohou nahoru a ještě se tomu smál :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
29.12.11 12:57
Zuzylka píše:
Ivi - jestli to nebude tím, že ho zatím nepoužíváš, jen ho máš někde připravený :think: .
Já např. když obléknu starší dítě do kombinézy, tak už ho nemůžu spolu s fusakem přikšírovat, protože jsou kšíry prostě na to krátké :nevim: . Madlo se mi synek naučil brzo uvolnit sám - stačil mu k tomu jeden šikovný výkop nohou nahoru a ještě se tomu smál :zed: .

kočí já už jsem v něm odvozila neteř a kamarádky kluka takže neboj se mám ho perfektně otestovaný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
HouskaL
4.1.12 20:56

sporťák se dá otočit čelem…buď tak nebo tak, podle toho jak si to namontuješ

• Citovat
  • Upravit
HouskaL
4.1.12 21:03

já jsem s ním zatím spokojená, korbička je sice malá, ale do půl roku určitě vydrží a pak už mimi šoupneš do sporťáku, stejně bude chtít už koukat a v neúplném sedě takhle jezdit může…akorát by to chtělo do terénu odpružená kola.

• Citovat
  • Upravit
332
2.3.12 11:27

Mám taky xa 2011 a naprostá spokejenost! Vyzkoušela, prohlídla a hlavně přeměnila jsem hodně kočárů a musím objektivně říct, že velikost korbiček se liší max pár centimetry a nebo jsou uplně stejné jako xa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí