Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAMám taky x-lander xa jako trojkombinaci. Velikost korbičky jsem moc neřešila, obě děti jsem měla prosincové a hlubokou korbu nesnášely. Takže jsme hned na půl roce šly do sporťáku. Polohování zad je u sporťáku na takový pásek, takže si můžeš nastavit různou polohu. To mi vyhovovalo. Ten neúplný rovný sed dětem taky nikdy nevadil.
To je pravda,polohování na pásek,nikdy mi teda nevypadl,ale nejde do úplného sedu a pokud je v úplném lehu tak jsou velké fuky po stranách přímo u hlavičky.Často začne padat brzda a pak to cvaká,bledne barva.Jako byla jsem s ním spokojená ale pokud nový kočárek,tak ne x lander.
Brzda mi taky padá a samo to brzdí po nájezdu na každý větší šutr. Nelze opravit - je to na nýty
.
Moje známá má taky X-Lander trojkolku a říkala,že hrůza-že by ho nejraději někam šlahla.. ![]()
holky já mám XA a nemůžu si ho vynachválit nezlobí mi nic z toho co jste tu vyjmenovaly ani brzda jsem z něj naprosto nadšená a neměnila bych ani za mák
Ivi - jestli to nebude tím, že ho zatím nepoužíváš, jen ho máš někde připravený
.
Já např. když obléknu starší dítě do kombinézy, tak už ho nemůžu spolu s fusakem přikšírovat, protože jsou kšíry prostě na to krátké
. Madlo se mi synek naučil brzo uvolnit sám - stačil mu k tomu jeden šikovný výkop nohou nahoru a ještě se tomu smál
.
Zuzylka píše:
Ivi - jestli to nebude tím, že ho zatím nepoužíváš, jen ho máš někde připravený.
Já např. když obléknu starší dítě do kombinézy, tak už ho nemůžu spolu s fusakem přikšírovat, protože jsou kšíry prostě na to krátké. Madlo se mi synek naučil brzo uvolnit sám - stačil mu k tomu jeden šikovný výkop nohou nahoru a ještě se tomu smál
.
kočí já už jsem v něm odvozila neteř a kamarádky kluka takže neboj se mám ho perfektně otestovaný ![]()
sporťák se dá otočit čelem…buď tak nebo tak, podle toho jak si to namontuješ
já jsem s ním zatím spokojená, korbička je sice malá, ale do půl roku určitě vydrží a pak už mimi šoupneš do sporťáku, stejně bude chtít už koukat a v neúplném sedě takhle jezdit může…akorát by to chtělo do terénu odpružená kola.
Mám taky xa 2011 a naprostá spokejenost! Vyzkoušela, prohlídla a hlavně přeměnila jsem hodně kočárů a musím objektivně říct, že velikost korbiček se liší max pár centimetry a nebo jsou uplně stejné jako xa.