Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky ![]()
chci se zeptat jestli někdo máte X-lander s otočnejma kolečkama a jezdíte s ním na bruslích??Případně mi povězte vaše zkušenosti nebo nějaký cenově dostupný kočárek s kterým se dá jezdit na bruslích a má nafukovací všechna kolečka. Děkujuuu
@aneta.ji mám xlander z druhé ruky, takže ježděný cca 3 roky a při vyšší rychlosti (stačí dobíhat semafor) se přední kolečka rozmitají, kočárek se jakoby zadrhává a je to o hubu jak moji, tak dítěte. Myslela jsem si, že ych na brusle chodila, ale s tímhle ne…při běžném užívání to vůbec nevadí, ale běh s tím nedávám. Nedávno jsem ve městě viděla xlander s úplně stejným problémem.
Nezkoušela jsem teda, zda to dělá i u zaretovaných koleček, nicméně to by mi připadalo dost nepohodlné.
Nedají se kola zaaretovat? Mám teda x-lander s velkými pevnými koly a jezdím s ním na kolečkáčích v pohodě.
Mám X lander X-run a ten je na běh a brusle přímo dělaný.
Přední kolo není otočné a zadní jsou uložené šikmo pro větší stabilitu.
Je super ![]()
http://www.zbozi.cz/…2013-europa/
@marrlinka taky jsem z toho měla strach a akorát jsi mi to potvrdila, chci kočár jak do města tak i na sport no
achjo
Ahoj ja mam 4kolku Easy walker a bruslim v poho. Nejsou tu kopce takze mi nevadi absence rucni brzdy. Kmitani taky resim-aretaci jedine. Akorat nejde otocit sportak protismerne ale holka je vetsi a uz se tolik nebojim. Jezdila jsem i s hlubokacem.
@aneta.ji píše:
@Tiger-lily
ty ale máš ty velká kola vepředu, že??
ano, všechna kola jsou stejná, x3
@Tiger-lily
prosimte ale s tou x3jkou je asi spatna manipulace ne??jak se s nim zataci a tak i ve meste??jsem dost zvykla na otaceci kolecka i od prvni dcery
nebo mas jinej typ na kocarek co by byl podobnej x landeru??
@aneta.ji manipulace dobrá, kočárek je lehký, i když vypadá hamatně. Co jsem měla v rukách různé ty šmejdy jako Roan apod, tak to s tím nesrovnávej. Je to kočárek i do terénu, na horší dlažbu. Jezdím s ním i do obchodu v pohodě..
@Tiger-lily
a jak se s ním zatáčí??Asi je to spíš o síle co??Nebo je to velkejma obloukama když se zatáčí??nemám s žádným tímto kočárkem zkušenost, měla jsem vždy otočná kolečka vepředu
Při zatáčení se musí nadzvednout kolečka, ale není to o síle ani při naloženém kočárku. Je to jen o zvyku.
Prosím a co je pravda s kočárkem X lander jkolkou, že se s ním špatně nastupuje do autobusu
jednou jsem viděla paní a ta měla to kolečko vepředu )plně zkřivené
chtěla bych v kočáru vozit cca do let, takže aby to bylo i přizpůsobeno stupátku. dDěkujuu