Kočárek - Graco Symbio

3
29.4.14 19:34

Kočárek Graco Symbio

Prosím máte někdo nějaké zkušenosti s tímto kočárkem. Váhám mezi tímto a Jané Muum, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20155
29.4.14 20:03

Jezdila jsem s ním půl roku u prvního dítěte a nyní po prodeji Bugaboo Donkey Duo jsem se k němu s pokorou vrátila na dalších pár měsíců, pokud seženu stupátko..
Je to nejlepší kočár, jaký jsem kdy měla v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
29.4.14 20:03

Ptej se, na co chceš, odpovím, opravdu je Graco Symbio má srdeční záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.4.14 07:57

Děkuji, prodavačka mi nabídla tento kočárek na prodejně, zaujal mě na první pohled, je opravdu krásný a má to co od kočárku očekávám, také za super cenu 15 000,– korba+sporťák+autosedačka, akorát mi přijde malá ta hluboká korbička, syn se má narodit koncem srpna tak se bojím aby se tam pak na zimu s fusakem vešel, první syn byl docela cvalík měl skoro 4 kg když se narodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
5.5.14 14:36

@sevcice Ta hluboká korba je jedna z největších na trhu, spíš mívají kočárky menší korby.. Dnes se ty hluboké dělají na mimi na pár měsíců, než začnou sedět - pak je maminky přendávají do sportovních korbiček, proto oproti kočárům, ve kterých jsme jezdili my, vypadají malinké. Já z toho měla trochu šok, když jsem kupovala kočár na první mimi :)
Fakt se nebojte, Graco je zatím to nejlepší, s čím jsem jezdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.5.14 17:24

Moc děkuji za rady a informace, zítra ho zajedeme koupit :), akorát budu muset ještě dokoupit nánožník na sporťák a tašku ke kočárku, ale to asi nemusí být originál, díky moc Petra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
5.5.14 23:28

Nánožník je na sporťáku automaticky - je to zároveň krytka hluboké korby, je na zip a je moc fajn proti větru. Hodně štěstí a ať vám slouží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.7.14 14:26

Dobrý den!

Chtěla bych se zeptat maminky, která má odzkoušený Graco symbio…čekám druhé dítě (v polovině října), první bude mít v té době 19 měs., a tak stále zvažuji, zda pořídit sourozenecký kočárek (v tom případě Baby jogger city select) a nebo právě tento kočárek (je velice lehký…a pěkný;-) )se stupátkem pro staršího sourozence…? Kočárek jsem, bohužel, neviděla „naživo“, ale v různých diskusích (nebylo jich, pravda, mnoho) jsem četla jen chválu…mně však vadí to, že sportovní sedačku nelze dát do úplného lehu…jelikož se mi dítě do korbičky nevejde, předpokládám, déle, než do 6 měs., a pokud nebude ještě samostatně sedět (což je velký předpoklad), budu mu ve sport. verzi ničit páteř…! Také je, řekla bych, sport. korba nepříliš velkých rozměrů…nemáte některá zkušenost - vejde se do ní dítě staré 16 měs. s fusakem tak, aby v ní nebylo jako sardinka?;-) Co mě u tohoto kočárku láká je to, že je lehounký a prý také výborně ovladatelný, což se o mém prvním kočárku říci nedá.
Děkuji za případné reakce! :)
 Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.15 12:11

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, těch, kdo mají zkušenost s tímto kočárkem, jestli se dá polohovat nožičky do lehu nebo jestli to nejde a případně, jak se v tom dítěti spinká??? A jestli tam má dítě dost prostoru? Nedokážu si moc představit, že bude malej spinkat s nožičkama dolů :-/ a jak moc velké a staré dítě se do sprotáku ještě vejde???

Moc děkuji za názory a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4