Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj
V srpnu se nám narodí miminko a staršímu budou 2 roky. Koupili jsme kočárek Tako Ballila acoustic a budeme muset pro staršího koupit skejtík. Ale včera jak jsem na kočárek koukala, tak si nejsem jistá, jestli tam skejtík vůbec půjde? Myslím kvůli brzdě vepředu…Máte s tím některá zkušenosti? Případně bych vás chtěla poprosit o foto kočárku se stupátkem…moc moc vám děkuji ![]()
Máte zkušenost s Tako Ballila?
Přidejte zkušenost s Tako Ballila@Katka87 Dobry den. Muzu se zeptat, jestli jste nakonec stupatko/skejtik sehnala a pokud ano, tak jake? My tam vcera jedno zkouseli dat, ale bohuzel nepasovalo. Moc dekuji.
@Katka87 píše:
AhojV srpnu se nám narodí miminko a staršímu budou 2 roky. Koupili jsme kočárek Tako Ballila acoustic a budeme muset pro staršího koupit skejtík. Ale včera jak jsem na kočárek koukala, tak si nejsem jistá, jestli tam skejtík vůbec půjde? Myslím kvůli brzdě vepředu…Máte s tím některá zkušenosti? Případně bych vás chtěla poprosit o foto kočárku se stupátkem…moc moc vám děkuji
Dobrý den, jaky skate jste kupovala? Mám stejný problém. Dekuji
@Katka87 píše:Dobrý den, nemáte foto, jak jste měli stupátko na kočárku? Nám tam nejde????
@smudlik1980 myslím, že to bylo stupátko Babypoint…