X lander a korbička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
29.5.14 13:14

x lander a korbička

Ahoj maminky.Chci se zeptat pokud některá nevíte, zda lze na podvozek x lander nasadit jiná hluboká korbička. děkuji :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
29.5.14 13:22

Myslím že na to pasovaly korbičky Quinny. Sháníš samostatnou korbičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
29.5.14 14:01

Mno spíš mi jde o to aby byla korbička o něco větší než od x landru. první dítko z ní muselo na 3m do sporťáku ještě že bylo jaro, a teď druhé čekáme na zimu tak nevim jak to bude ještě s fusakem, kombinezou atd…tak koukám zda by na to nešla nějaká jiná…větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
29.5.14 15:13

@Gabulka 91 Myslím, že jsou obě stejné… Nevím, mě se do korbičky X-landeru vlezlo dítko v beránkovém fusaku do 6m v pohodě, v 7 měsících jsem dávala sporťák, byla ještě zima (mám letní děti), takže i šly do sporťáku i s fusakem. Ale beránkový fusak je krásně teplý, takže kombinézu jsem měla jen do autosedačky, do fusaku chodilo dítko v dupačkách, přidala jsem jen teplejší kabátek a čepici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.6.14 12:35

Ahoj holky moc prosím :)
změříte mi některá délku madla jak je vystlane tím ´´molitanem´´na rukojeti kde ho držíte a madlo u dítěte celou délku??Chci si nechat udělat návleky ale kočár ještě stále nedorazil :roll: Jedná se o X lander sportovní verze, děkuji mockrát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí