X-lander nebo Jané Slalom

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
28.5.11 20:24

x-lander nebo jané slalom

Ahojky,
prosím o radu, vybíráme kočárek na druhé mimčo, a nevím si rady, co koupit.
Líbí se mi X-lander XA nebo X-lander run, nebo ještě jané slalom pro. Jde mi o lehkou ovladatelnost kočárků, prostornou sportovní sedačku, nejsou poruchové ? Který kočárek by byl nejlepší ? Na ceně nazáleží…
Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6868
28.5.11 20:37

Ahoj,

máme jané slalom pro a naprostá spokojenost. Asi týden jezdíme ve sporťáku a fakt super. Jde úplně do lehu, což pro mě bylo základ. Co se týče poruchovosti, tak zatím klepu na dřevo, kde nic tu nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.5.11 20:49

X-landery jsou prý dost malé… Kamarádka měla X-landera, pak jednou vezla dítě ve Slalomu a okamžitě měnila :mrgreen: Ale ta nová kolekce údajně tak prostorná už není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
28.5.11 20:50

ahoj,

tak já bych byla pro Jané - měli jsme ho na Anďu a naprostá spokojenost :palec: Vydržel všechen terén, lehce se ovládá, barvy drží, a já musím říct že porucha za selou dobu ani jedna - ale to je asi u každého kočárku na jaký kus narazíš - někdo může napsat že se mu porouchalo třeba všechno.

Ale koupila bych si teď tu limitovanou edici co nabízejí - vrátili se u ní k původní korbičce a ta byla prostornější :wink:

Užijte si nový kočárek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
28.5.11 21:16

Mám Xlander XA a sporťák je hodně prostorný (verze 2010), leh bych řekla že je dostačující. Ovladatelný je výborně i jednou rukou, v zimě jsem projela bez problémů všude - závějemi, břečkou… Provoz bez problémů, akorát jsme jednou píchli duši a náhradní jsme bez problémů sehnali v cykloservisu za babku, protože rozměr zadních koleček odpovídá nějakým koloběžkám, takže se nemusí kupovat předražené originální duše.
Kočárek má samozřejmě svoje mouchy, spíš jde o to, co kdo preferuje, s čím se smíří, co je pro něj podstatné… Na kočárek jsem psala recenzi, tak se můžeš mrknout. Určitě jsou daleko horší kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
28.5.11 21:19

Ahoj, ja mela XA (kol. 2009) a byla jsem spokojena, jezdilo se paradne, ale musim uznat, ze kocarek neni az tak „vymakanej“ - napr. polohovani zad ve sportaku nic moc (ani leh, ani sed … :think: na zvedani potrebujes obe ruce). Korbicka nam stacila, byl v ni jen do 5ti mesicu, pak uz nechtel.
Takze kdyz odhlednu od toho, ze mne osobne se Jane nelibi (je to sama trubka :mrgreen: ), tak uznavam, ze je urcite vymakanejsi (ale treba u Nomada je totalne nepristupny kosik kdyz mas korbicku, tam nestrcis nic. Nevim, jak je to u Slaloma), to zas X-Lander ma pristup do kosiku luxusni.
Takze babo rad :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
28.5.11 21:25

Za mě Janéčko ;-)
Máme verzi modrej 2008 a je to prostě parádní kočár, teda mluvím o sporťáku, hlubokej máme Firkon Verano.
Pravda je, že jsem roztrhla dole košík, když jsem tam něco rvala, a taky jsme natrhli stříšku u toho okýnka (přes to jsem si koupila na MMB záclonku), jak jsme to rvali, ale tak to byla naše chyba. Samozřejmě jsme to nepřiznali, reklamovali, a za 3 týdny přišla z Německa celá stříška nová a košík taky, včetně pumpičky, kterou jsem jim tam ani nepřibalila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
28.5.11 21:52

Ahoj, mame Jane 09 a max spokojenost. Jediny, co me trochu vadi, je malinky kosik na veci pod kocarem. Ale to jsem vyresila nakupem tasky na plastenku od jende pani na MMB, co je sije. Ja mela ve vyberu jeste Peg perego GT3 ten ma bozsky velky kosik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
29.5.11 08:30

Já bych dala přednost taky jané,a to mám x landera a jané jsem jen zblízka viděla,ale nějaká starší verze,korba je veliká,proti xl,a je úžasnej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
29.5.11 08:37

já jdu už podruhé do jané slalom, tentokrát limited edition, ale je to slalom…a je skvělý po všech stránkách…doporučuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
29.5.11 08:39

Každý z těcho kočárků má nějaká plus i proti :wink:.
Mně u X-landeru přijdou lepší jízdní vlastnosti, ale zase nemá ruční brzdu. Má větší nákupní košík než Jané.
Hodně Janéčkům vrže konstrukce :-?.
Ale Jané je zase o dost prostornější, jak korba tak sporťák.
Ale porovnávám spíš kolekce 2008 a 2009, novější jsem neměla možnost ozkoušet.
Já bych radši X-lander, i když je to polský kočár a je levnější, ale přijde mi více sportovnější a terénní. Jo a píšu o XT, XA bych si nekoupila :wink:.

Oba jsou to ale dobré kočárky, takže přeju štěstí při výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
29.5.11 08:49

Momentálně mám XT a jané reverse, ale jezdila jsem i s klasickým slalomem a nedá se srovnat. XT je strašně těžké a daleko hůř se ovládá.Zase má oproti janéčku lepší sed,ale je o hodně kratší, i když ne o moc. Já bych si koupila také slalom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
29.5.11 19:59

Ahoj, my máme X-lander 2009 a jsme naprosto spokojeni. Máme 2009, protože se mi líbila pěkná zelená barva :-D Malý byl v korbě do 5 měs., pak už tam být také nechtěl a to je hoodně veliký a krásně se tam vlezl, takže myslím, že korbičky jsou dostačující. A na sporťák si stěžovat taky nemůžu, slunečník nepoužíváme, protože se dá hezky protáhnout stříška, a tak na malého vůbec nesvítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
30.5.11 12:08

Tak dneska jsem na prodejně viděla x-lander xa 2011 a nádhera, úplně něco jiného než ten starý. Moc se mi líbil, taže měním názor a oba jsou krásné. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí