Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mám měsíc starý X-lander xa a začalo mě zlobit přední kolo při aretaci.Protáčíse během jízdy,vubec nedosedne k zemi někdy se postaví napříč směru jízdy.Aretaci nelze používat.Koupila jsem ho přes internet www.caryfuk-tam mi řekli reklamovat celý podvozek.Jsem zvědavá jestli pochopí co kočárek prokazuje za závadu,když jim to napíšu…Já z Plzně-oni z Brna.Myslim si že nebudou mít čas někde s kočárkem jezdit a ve finále mi napíší že se závada neprokázala,že byl nerovný chodník a at mi slouží…Aretaci nebudu moct používat a pak začnu pochybovat jestli jsem koupí přes internet opravdu ušetřila!!!!!Třeba ale ne.....NASTALO SE VÁM TO TAKÉ NĚKOMU??????
X-LANDER XA mám tedy jen chvíli, ale zatím ťukám, že nic takového se neděje , projela jsem s ním různe druhy povrchů od dlažebních kostek až po lesní povrch a jsem spokojená jak kočárek nerovnosti vybírá!
Když píšeš, že aretace nelze použít, tak snad by ti to měli uznat, to je zá:,–(ní chyba!!!!
Tak asi opravdu není s tvým kočárkem něco v pořádku, ale snad ho máš v záruce a být tebou zkusím tu reklamaci třeba se budeš divit a v pohodě ti ho vymění!!!!!
Přeji hodně zdaru, někdy to chce pevné nervy ![]()
Já taky kupovala přes internet, ale obchod již znám a zatím byli solidní, tak snad se mi taky kočárek nějak nerozpadne ![]()
Danny
Já mám tento typ z druhé ruky.Je dohromady používán půl roku.A někdy se mi stane, že mám levé přední kolo malinko ve vzduchu a cinká mi plech ve kterém je kolo zezhora uchyceno.Přikládala jsem to tomu,že kolo asi na té straně víc odlehčuji.Všimla jsem si toho zatím jen když jedu z kopce.Aretace mi jde v pohodě.Máme tu dost nerovný terén ,tak jezdím jenom se zablokovanými koly.A zkusila jste kolo před zablokováním pořádně srovnat?A aretace Vám nejde ani u jednoho kola?
Monika
Zdravím Moniko,tak jsem se pořádně na ty moje kolečka zaměřila a přišla jsem na neco zajímavého…jak píšete tak kolečko mi také cinká,ale zajímavé je že když si dám rukojet uplně do nejvyšší polohy kolo se neprotáčí........jako by lepší dosedlo k povrchu.Jinak aretace mi funguje u obouch koleček jen se to nedalo používat když jedno kolo házelo a protáčelo se!!Jsem z toho jelen,ale ted to zatím funguje,tak uvidíme......Mějte se zdraví Šárka
Je zajímavé,že cinká jenom jedno.A dotáhnout to nejde.Ale děda mi na to koukal,a říkal že kolečko neupadne.Prostě už to má malinko vůli.A Vám to cinká na jakém kole?S aretací tedy moc nejezdíme tak to moc neporadím.A rukojeť mám také napolohovanou skoro nahoře.Ale né úplně.Je možné ,že se potom změní těžiště,když se rukojeť dá moc dolů.Jinak jsem s ním moc spokojená.
Přeju pěkný den.....Mě cinká levé kolečko z pohledu že stojím za kočárkem.No uvidíme jak nám bude sloužit,doufám že dobře nerada bych se sním loučila-moc se mi líbí a perfektně mi sedí.Mám na vás dotaz:jezdila jste sním už v zimě?Trochu mi vadí nánožník,že je málo široký na stranách mám obavy,aby tam nefoukalo!!A doufam že pod něj nacpu ještě berana-pytel.Nezdá se mi ten nanožník ani moc hluboký-jak má to dno..A bez něj ten hořejšek asi nepřipnu-co???Snad mi rozumíte......
Psala jsem Vám na SZ , ale pořád to mám jako nedoručeno a nepřečteno.Tak nevím jak to mám k Vám doručit.Zkuste se do soukr, zpráv mrknout Vy.Mě to dělá také levé z pohledu za kočárkem od rukojeti.To co mi cinká.Teď jsem jezdila bez zablokování na volno.A to levé kolo si dělalo co chtělo ,nejvíce se to projevovalo z kopce .Poslala jsem dotaz na www.x-lander.cz a čekám co mi odpoví.Schválně pošlete dotaz také,třeba když nás bude víc tak se nad tím zamyslí.Už jsem se tam jednou na něco ptala a docela rychle odpověděli. /kdyžtak pište na krikri.mon@seznam.cz /
Mluvila jsem s paní na reklamacích, a ta mi tvrdila, že ještě s tímto problémem nesetkali.Ale ať kočárek pošlu, že do 14 dnů ho budu mít zpět.Shodou okolností jsem se o tomto problému bavila na internetu s mamčou , která má stený kočárek.Prý tuto závadu reklamovala už 2×.Poprvé ji promazali kola a vyčistili ložiska a podruhé ji vyměnili celá kola.A pak už konečně byl klid.A prý její kamarádky co tento kočárek vlastní, mají stejný problém.Tak nevím, zda byla nějaká špatná série.Ale asi spousta mamin tuto závadu ani nereklamovala.
ZDRAVÍM ČLOVÍČKA:Tak jsem dostala konečně odpověd:je stejná jako u Vás,ještě se prý s takovým problémem nesetkali,mám jim poslat kola+podvozek a že se budou snažit mi ho co nejdříve poslat zpět!!!!!!!Mám ten samý problém co vy,nemám jiný kočárek,jen golfky,ale do těch se mi naše 7mi měsíční slečna moc dávat nechce.......No uvidíme.Musim se odhodlat a poslat jim ten kočár co nejdříve.ŘEKLA BYCH,ŽE TOTO BUDE ZŘEJMNĚ PROBLÉM VŠECH KOČÁRKU X-LANDER XA(no co by člověk chtěl když za něj dal jen 6200kč)
Budu bojovat jak nejdýl to pujde!!!!!!!!!!!Nashle.
Zdravim…ozivuji diskuzi..nejde mi zaaretovat leve predni kolo..jde opravit tato zavada.nebo nekde na netu neco koupit. Jen jsem nikde nic neobjevila ![]()