X-lander x-cite

43
7.2.16 19:58

x-lander x-cite

Ahoj maminy, ať hledám jak hledám, nikde na celém internetu nemůžu najít, diskusi, recenzi nebo hodnocení kočárků x-lander x-pulse, už je v prodeji snad rok, tak že by ho žádná maminka neměla? Je na trhu takové množství kočárků a ja si za žádnou cenu nemohu vybrat. Vítězí po všech stránkách joolz, ale ta cena 8o, x-pulse splňuje všechno, jen by mě zajímalo, jaký je v reálu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander X-Cite?

Přidejte zkušenost s X-lander X-Cite
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3474
7.2.16 20:39

A chceš se teda něco dozvědět o X-cite nebo X-pulse? :) X-cite mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.2.16 23:40
@Manaja píše:
A chceš se teda něco dozvědět o X-cite nebo X-pulse? :) X-cite mám…

Tak nejak uplne vsechno. Jak dlouho ho mate? Co ma za negativa? Jestli je stabilni, pevny, co mirnej teren a kostky? Nedrnca? Nekde jsem cetla, ze je hrozne tvrdej a skace. Hlavne tak nejak vlastni zkusenost a pro a proti.
Dekuji za reakci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
8.2.16 14:33

Mám ho rok :-) Budu se snažit vypsat všechna pro a proti, které jsem vypozorovala.

Tak hlavní plusy - je lehký, dobře se skládá, po složení je opravu malý. Tím že se skládá dovnitř, tak není sedák špinavý od koleček. Má kolíbkovou sedačku - nejdřív jsem se jí bála, ale moje dcera si kočárek zamilovala, máme i Britax B-motion a v tom nechce vůbec jezdit. :roll: Jinak je relativně úzký, takže se s ním vlezeš v pohodě do výtahu (jestli potřebuješ), v obchodech se s ním taky všude v pohodě vejdu. Do města ideální. Ani mi nepřijde, že by nějak moc drncal, i když není odpružený.. Sedačka po i proti směru, madlo se dá odklopit.

A teď ty nevýhody.. Stříška :roll: Když je dítě v úplném sedu, tak to jde, ale jakmile to napolohuješ do lehu nebo sedlehu, tak je prostě krátká, hlavně když svítí slunce je to fakt problém, ale dá se to vyřešit dokoupením sluneční clony. Špatně se polohuje, X-pulse má polohování vyřešeno mnohem lépe. Není vůbec vhodný do terénu. Na rovné louce se s ním dá jet relativně v pohodě, ale v lese, kde jsou kořeny vůbec. A jestli něčím vůbec neprojede, tak je to štěrk. V zámecké zahradě, kde byl na chodnících štěrk jsme museli s manželem kočár nosit. :zed: I na 2 mm obrubník musíš kočárek nadzvednout, protože na něj nezvládne vjet. Přední kolečka se seknou a výsledek je ten, že když jdeš rychle, hážeš salto přes kočárek. :lol: :palec: Ale kostky ve městě překvapivě zvládá v pohodě.

Určitě jsem na něco zapomněla, když si vzpomenu dopíšu. :) Záleží co preferuješ. Jestli chceš lehký kočárek hlavně na chození ve městě, tak je X-cite fajn. Ale pokud jsi z vesnice a chodíš hodně do přírody tak v každém případě ne. To by byla fakt hodně špatná volba.
No a zároveň nedoporučuju ani Britax B-motion :-D Jízdní vlastnosti sice super, hlavně v přírodě, ale sedačka je taková, že moje malá se v ní hrbí, špatně se jí v něm sedí. Čím je starší, tím víc v něm nechce jezdit. Jestli budu mít někdy druhé dítě, tak budu raději šetřit a koupím si Joolz :lol: Tak snad jsem ti trochu pomohla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
8.2.16 14:35

Btw: Stabilita je super. Už jsem s ním projela kde co a nikdy nebyl ani náznak toho, že by se převrátil. V porovnání s Britaxem má stabilitu lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21047
8.2.16 14:57

Dobrý den,

všimla jsem si, že uvažujete o koupi kočárku X-Landaer X-Cite. Víte, že přesně takové se prodávají i v bazaru eMimina? Mrkněte na ně, třeba si vyberete.

Zdravím :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
8.2.16 15:15
@Manaja píše:
Btw: Stabilita je super. Už jsem s ním projela kde co a nikdy nebyl ani náznak toho, že by se převrátil. V porovnání s Britaxem má stabilitu lepší.

Mymu se libi vic Pulse, kvuli konstrukci, ale krom te konstrukci nevim jaky je v tom rozdil, v te jizde sterkem to bude asi oboji stejne na prd, ze? Kolecka maji urcite oba stejne nevite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
8.2.16 15:56

@Lucajaja Tak to bohužel nevím, jestli je v nich rozdíl :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
8.2.16 16:32
@Manaja píše: @Lucajaja Tak to bohužel nevím, jestli je v nich rozdíl :-(

Bydlime ve meste, ale jezdime na vesnici, nemam v planu litat lesem a treba p, olni cestu, travnik louku by snad zvladl ne? No ja nevim.
A Joolz, to je bez komentare, laska na prvni pohled ale ta cena 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
8.2.16 18:14

@Lucajaja S ním se špatně jezdí po kamenech. Ale po louce se mi s ním jezdí dobře. X-cite má své mouchy, stejně tak jako všechny ostatní kočárky, ale jinak jsem s ním spokojená. :-) A jsem ráda že nevrže, jako jiné kočárky. Kolečka má taky kvalitní - na to, že ten kočárek vážně nešetřím, tak se do nich nezapichují kamínky, nejsou popraskané ani jinak poničené.. Pokud bydlíš ve městě, tak si myslím, že budeš spokojená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
8.2.16 18:15

@Lucajaja Jj, cena Joolz je pecka. Ale ty kočárky jsou skvělé. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.17 09:45

Ahojky maminky ;)
Chtěla jsem poprosit pokud někdo má mohl by mi někdo poslat foto jak vypadá kočárek s dítětem? Už jsme si ho objednali ale nikde není ukázáno jak vypadá s ditkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí