X - lander X1

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3359
4.9.06 20:36

Viki25 , díky, to jsem taky našla, ale píší tam „česká výroba“ a X- landry české nejsou :roll: , kde jsi se , prosím Tě , dočetla o tom jaký je rozdíl nezi originální a neoriginální pláštěnkou, pořád se nedokáži rozhodnout jakou koupit :roll: :roll: , ale 500,–Kč je celkem dobrý argument :wink: , jen bych nerada koupila aušus a potom bych stejně musela koupit originální plaštěnku 8O :roll: a 300,– v … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
4.9.06 20:53

Ahojte,

já jsem se ptala, jak je to s fusakem Emitex Combi do X-Landera, zatím žádná odpověď, asi zkusím dát nové téma, ale ta pláštěnka mě zajímá taky - koupila jsem tak narychlo jakousi univerzální (stála taky přes tři stovky :roll: , celkem by mi nevadila, ale ten otvor je tak jaksi našikmo, že mi na prcka prší - a to nebyl žádný extra déšť. Ta originál X-Landerácká pláštěnka je dost drahá, ale už jsem se pro ni v duchu rozhodla, s tím, že to určitě bude tak zařízené, aby dovnitř nepršelo, ale radši bych ji nejdřív viděla, než do toho investuju… Uvítala bych jakékoliv zkušenosti nejen s fusaky, ale i s pláštěnkami, ale možná si tady toho nikdo nevšimne, možná by stálo za to založit nové téma.

Ještě nějakou chvilku vyčkám a zkusím to :)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
4.9.06 21:21

MarieP - tak já myslela, jak tam píšou v závorce výrobce X-Lander, že je to k pláštěnce a ono je to ke kočárku :idea:. No ale hledala jsem i jinde a tam bylo napsáno: bez textilních částí a obalu - takže z toho jsem usoudila, že to bude klasika (olemovaná tkanicí s okýnkem vpředu), protože obrázky nikde nemají :evil:
S tím rozhodováním jsem na tom asi jako ty :? .
Nicméně když jsem kočárek kupovala, tak jsme s prodavačkou zkoušely tu klasickou českou a „seděla“ celkem dobře - ale to co píše Monigue - že na mímo prší, mě zas zrazuje …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
4.9.06 21:32

Viki, mě to teda naštvalo, že na malého prší, ale nejvíc mi vadí, že v naší prodejně prodávají x-landery, ale originální pláštěnku ne (možná by mi ji objednali a prodali ještě dráž než na netu), ale hlavně bych ráda věděla, jak vypadá, abych věděla, že mi za ty peníze zas nebude dovnitř pršet. My chodíme rádi ven za každého počasí a podnikáme delší procházky i v terénu a nerada bych, aby nás někde zastihla nějaká podzimní plískanice nepřipravené…

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4