Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky.Tak sedačku máme koupenou.Tak a teď musíme sehnat golfky.Poraďte mi holky jaký máte Vy??
Budu se inspirovat.Kde jsou akce,atd.Jonášek bude mít 1rok,tak potřebuji vědět jaký dárek má koupit bábí.Nebo mi aspoň přispěje..Tak Díky..Pa.
Nééé, Jonko, co nejdřív hledat - odhadem je tu o golfkách tak 40 diskusí…
Missorko - nechci ani naznačit, že Ti počty moc nejdou, ale těch golfkových diskuzí je až snad 60 ![]()
Jonko - ani sem nebudu dávat nějaké odkazy na ty diskuze, jen ty by zabraly snad 2 stránky… fakt zadej do vyhledávače.
Holky, já nechci nijak rýpat, vím, že diskusí o golfkách tu už bylo bezpočet. Ale ona sem Jonka nechodí nijak dlouho a já zpočátku taky hooooooodně tápala
. Věřím tomu, že neví, jak to najít a žádnou diskusi o golfkách nemusela zaregistrovat. Ono to mnohdy není leností žadatelky, ale spíš tím, že neví kde, co a jak ![]()
Ivča
Jonko, zrovna teď u nás Zimňátek 2005/2006 napsala Klárka-Skotík deníček, ve kterém vypsala, co všechno by měly golfky mít atd., tak se jukni.
Dobrý výběr, aby byla spokojenost jak u tebe, tak u prcka.
market a filípek 7,5m
Ivčo_K - napadlo mě to, tak jsem zkusila trochu pomoci … jen, že už je těch zbytečně zadávaných diskuzí hroooooozně moc ![]()
Ještě upřesním, kde hledat - Témata/Miminkovské/Zimňátka 2005/2006 č. 66 - Dokonalé golfky aneb…
Tak snad jsem pomohla aspoň trošku,
market
Violet, já vím, že jich je hodně
. Ale já si prostě myslím, že Jonka prostě tápe. Tak si myslím, že je lepší poradit a doporučit, aby požádala Missorku o vymazání diskuse
. Já jsem tady zpočátku fakt taky hodně tápala, prostě věřím a rozumím tomu, že někdo neví kudy vede cesta ![]()
Ivča
https://www.emimino.cz/modules.php?…
to je odkaz na stránky, co Ti radila market2