Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj majitelky Pierra,
premyslim o koupi tohoto sportaku,ale vadi mi ze ten nakupni kosik napada na brzdu, a bojim se aby me to nestvalo pokazde kdyz chci zabrzdit a odbrzdit nebo kdyz vetsi nakup v kosiku …
mate nejaky tip,jak tuto snad jedinou chybicku napravit ?
a co kolecka neosoupavaj se moc ?
dekuji vsem. D
Máte zkušenost s Pierre Cardin Ultralight?
Přidejte zkušenost s Pierre Cardin Ult...Ahoj, já s ním jezdím druhý rok, zkusil toho už hodně - nákupů plný koš, dokonce se v tom košíku ráda vozila i má 12tikilová dcera - a nezabržďovalo se to, resp. zcela výjimečně. Já mám ještě model se spojenou brzdou, tam je trochu nepříjemné, že když natáhneš krok, tak o ni zakopáváš… Teď už dělají s brzdami na obou kolech zvlášť - to si myslím, že bude úplně v pohodě. A ke sjíždění koleček - nevím přesně, co tím myslíš. jak říkám, my toho najezdili hodně a v dost těžkých terénech - a „ojetí“ je myslím v normě:)
Pa,
Baghira
no prave tam je spojena brzda -
http://aablueone.vltava2000.cz/…dsdetail.asp?…
http://babycar.cz/foto/f_517.jpg
a kdyz das nakup tak doliha na brzdu a zkousela zabrzdit a odbrzdit a kopla do kose, no proste prislo mi to takovy nemotorny…
toz jsem premyslela jestli tam ten kos nejak nezkratit,aby byl vys a nedosahl na brzdu…
dik za info.D
Já s tím problém neměla - a jak říkám, kočár máme vždycky naložený jako cikáni ![]()
Ale na tom obrázku, co jsi sem dala, jsou přece dvě samostatné brzdy - nebo špatně vidím? Ta tyčka mezi je jenom nějaká ta osička nebo jak se tomu říká …
Právě ten velký koš je super - a i když to vypadá možná divně, tak té brzdě to nevadí. on to ale taky není kočárek, na kterém by se daly vozit cihly:)) Výrobce uvádí, že do košíku smíš naložit max. 3 kila. No - já tam vozila podstatně víc - nejvíc asi tu moji holku:)) - a v pohodě:)
Baghira
Jak jsem koukala na ten odkaz, tak tam má spojenou brzdu jen typ 2 a ty tu máš vybraný typ 4… ![]()
no oni tady v Balli meli prave jen tuto barvu a se spojenou brzdou.
tu mam i radeji ![]()
takhle ta spojena brzda vypada- tuhle barvu jsem chtela, ale naobjednavaj a nebudou mit ![]()
http://babycar.cz/foto/f_515.jpg
D
Ahoj Dalif
můj názor už znáš,ale přeci jen ti ještě napíšu,že na tomkáči nemají jiné než se spojenou brzdou a já to ,aby mi to „jen zřídka“ nebrzdilo tím jak se zatíží koš vyřešila tím,že jsem obtočila ještě jednou ty pásky kolem tyčky a tím se vlastně košík posunul.Ale i tak se mi to stalo asi dvakrát a to když sem ten kočár měla fakt naloženej a najela jsem na rantl,.nebo na nájezdu.Tak šťastnou ruku při výběru.
ahoj Dalif, tak zase zdravím ![]()
i já mám ten kočárek a se spojenou brzdou.
ad kolečka - ty se ani moc neojíždějí, po půl roce máme pořád i vzorek ![]()
ad nákupní košík- moc se mi líbí, jak je prostorný. já tedy velké nákupy nemívám, spíš mi prázdný trošinku klape na tu brzdu. Zatím jsem žádné problémy se zabržďováním neměla. Celkově jsem s tímto kočárkem spokojená.
Irias
ahoj. chtěla bych se zeptat.ikdyž tady jsou dotazy z roku 2006. chci koupit PC ultralight pro moji malou. má 20 měsíců. jak dlouho jste v něm vaše robátka vozily? do 2,3 let? chci vědět,jestli se mi tam vleze.má 13 kg, 86 cm. a jak je skladný,když ho složíte? viděla jsem ho už na živo,ale neměla jsem malou s sebou,abych ho vyzkoušela i s malou.dík.