X-Lander X1 nebo X-Lander XA

742
30.3.09 20:07

X-Lander X1 nebo X-Lander XA

Chtěla bych vědět váš názor kterej je lepší X1 nebo XA?
Kterej mám zvolit?
Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6512
30.3.09 22:50

Tak nemuzu srovnavat… Ale muzu ti napsat svoje zkusenosti s X1, kterou mame:

Poridila jsem si ho z duvodu, ze furt nekde drncame po polnich cestach a v podobnem terenu (i horsim :lol: ) a na to se mi uzasne osvedcil, je odpruzeny, siroky a stabilni, takze naprosto vyhovujici!

Ale i kdyz je pomerne siroky, nikdy jsem s nim nemela problem se vejit ani do vlaku nebo autobusu… Je to sice nekdy o fous a chce to trochu praxe, ale neni problem (a my toho verejnymi dopravnimi prostredky najezdili az az :wink: ) A i kdyz vypada docela robustne, je odlehceny, duralovy :wink:

Celkem pohodlne se sklada a nikdy jsem i pres jeho rozmery nemela problem narvat ho do jakehokoli auta (napr. i do Felicie, Fabie nebo Passata - ale v techto autech s mensim kufrem je nutne sundat kolecka, aby vesel, coz ovsem nejni problem, jde to velice jednoduse)

Jako jedinou nevyhodu sportaku vidim v tom, ze jde polohovat malo na lezacky :roll: , takze je dite vlastne porad spis v pololehu… Coz byl trochu problem, nez si mala zvykla v teto poloze ze zacatku usinat.

A uz me vic nenapada ted… Kdybys mela jeste nejaky dotaz, tak pisni SZ, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
31.3.09 10:01

ahojky,
tak my máme taky X1 a vůbec si nemůžem stěžovat. Souhlasím se vším předchozím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
31.3.09 10:04

mám XA…
jsem spokojená! ale je fakt, že když veze manžel nadává! není moc odpruženej! a když jedete po kostkách. či nějakým nerovným terénu tak máte pocit že to dítě vydrndáte! má otočný kolečka přední.. což je moc fajn, hezky se s ním manévruje! třeba v obchodě absolutně paráda! dají se zaaretovat na špatný povrch.. že se netočí.. což využívám hlavně v přírodě!
zatím bych asi neměnila.. je fakt, že korbička je malá!!! ale to snad u všech kočárů! my jsme v prosinci.. takže do jara s fusakem přežijem.. a pak snad do té doby než bude sedět s dekou.. a pak jdeme na sporťák!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
31.3.09 10:05

Ahoj,my jsme taky měli X1 asi teda-prsotě ten s tím větším rozchodem zadních kol :lol: a byl super a koupila bych si ho znova. M2 nevadilo u sporťáku to polohování i když ze začátku trochu jo, protože jsme jí přendavali v 7 měících-do hlubokého už se nevešla a to ještě sama neseděla, ale je to zvednutý fakt minimálně, takže ani to nakonec tolik nevadilo. Mě teda spíš vadilo to že nešla otáčet rukojeť tkaež když tam svítilo sluníčko tak se s tím nedalo nic moc dělat ale halvně ve chvíli kdy malá začala mít separační krizi-kolem 10. měsíce tak v kočáru vůbec nechtěla jedit protože na mě neviděla. Takže tohle vidím jako nevýhodu já a jinak naprostě spokojenost a doporučuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
31.3.09 10:06

Pisojo, ale chci se zeptat…vyrábí se ještě vůbec X1???? Protože na oficiálních stránkách x-landeru už X1 není, tak tipuju, že se přestal vyrábět, tak si tohle raději pozjišťuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
31.3.09 20:01

tak jestli se vyrábí to nevím X1.Ale prodávají 08.
Ale vy co je máte.dalo by se miminko dát už rovnou do sportu?nebo je nutná korbička?A není ten kočárek moc odpruženej.Mě teda uplně dostal ale u nás jsem ho nikde neviděla tak ho nemůžu vyskoušet a koupit kočárek a nemít ho vyskoušenej mě nějak zlobí červík v hlavě.
Jinak děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16743
31.3.09 20:56

Miminko bych do sporťáku určitě nedávala protože jak bylo již výše zmíněno nemá polohu v leže úplně dorovna, tkaže je to mírně zvednutý. URčitě až tak kdžy dítě začíná pomaličku sedět.
A vyzkoušet asi by to bylo dobrý ale já si myslím že si člověk zvykne na všechno takže i dkyby se ti nezdál, tak si zvykneš :wink: Kamarádka měla trojku Kortinu a málem jsem v ní převrátila její dítě. Prostě tenhle je fakt stabilní, nehoupe ale alspoň si dítě nezvykne :wink: a jezdí se s ním parádně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí