Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
chtěla bych se Vás zeptat jestli nemáte některá zkušenosti s x-landerem X3,chceme ho koupit. V červnu se mi narodí mimčo a nevím jestli se mi vejde půlroční na zimu i s fusakem do hluboké korbičky,vypadá docela malá,tak mám strach,aby jsme nemuseli pak kupovat jiný. Dívala jsem se i na XA,ale ten má korbu ještě o 2 cm kratší i užší.
Děkuju za rady
Máte zkušenost s X-lander X3?
Přidejte zkušenost s X-lander X3Ahojky, já mám X Lander X1 , ale již se nevyrábí. Divím se, že jsou rozdíly v hluboké korbě, neboť ta je universální pro všechny Xka. Spíše je to jen špatně napsaná míra. Náš Jenda v ní vydržel do 5 měsíců. O X Landerech se říká, že jsou právě díky této korbě pro zimní dítka. My se narodili 9.11., takže nám byl akorát. Jinak na něj nedám dopustit, já tento kočár prostě miluji.
X-lander má všechny korby stejné, ne? Jednu korbu na všechny kočárky.
No, ja byh rekla, ze Ti tam do konce zimy rozhodne nevydrzi, pokud nebude mimco hodne male. Ale x-lander ma kvalitni sportak, tak bych se toho nebala ![]()
me se ma narodit prcek v cervenci a taky jsem chtela X3,ale nechtela jsem maleho v zime ve snehu tahat uz v kare.. tak jsem si pordila jen samotny kocar (bazarove) s hlubkou korbou inglesina aby mi vydrzel aspon tech 6 7 mesicu a pak budu teprve na jaro kupovat sporatka x3
ale jako mas vybornou volbu.. ![]()
ahoj, já X-landera x3 mám…jen prosím doplň info, zda je k x-lander x3 2011 i ta korbička X-pram - mám 4měsíčního klučinu a už teď zápasím, aby se mi tam se zimním fusakem vešel…(viz foto) ale kupovala jsem i přesto, že korbička je malá, páč nebudu již teď muset řešit fusak…popravdě, jestli budeš mít na zimu už půlročního prcka, tak tě asi zklamu, ale obávám se, že bys mohla mít problém…ty korbičky jsou opravdu moc malé…no a na sporťák ještě budete taky malý…takže za mě nedoporučuji…ale opravdu jen s ohledem na korbičku a velikost miminka, protože já jsem náramně spokojená…díky tomuto kočárku jsem mohla vyjet v letošní zimě snad jako jediná z vesnice, ostatní nemohli kvůli malým kolečkům apod…
Ahoj,
já xlander x3 mám a nemůžu si stěžovat. Ale co se týká korbičky, tak přes zimu ti tam mimčo nevydrží, mám taky holčičku narozenou v červnu. A mě tedy vadilo, že na malou neuvidím, protože sporťák nejde otočit. Takže jsem ho prodala a koupila jiný. Teď jsem se k němu vrátila, ale dcerka už je dost velká, mám ho do terénu a na brusle
, tam je super. A jestli se pro něj rozhodneš, tak doporučuji jiný nánožník, já mám Jané 2009, daleko líp chrání, v největších zimách jsem tam měla oba
.
A korbičky jsou stejné ty adaptérové, to znamená x3, xa, xt a x run. Xq a xv jsou bezadaptérové, ale tuším stejné.. Možná bych šla spíš do letošního xq, tam jde otočit sportovní sedačka a celkově se mi moc líbí ![]()
No ja si myslim, ze sportaky u xlandera jsou kvlitni, takze dat mimco do sprotaku ve 4 mesice je ez problemu, jde prece do lehu. Taky bych sla do toho xq, jde otocit sportovni sedacka, takze na mimco uvidis ![]()
Sporťák u x landera malý není ![]()
Decrce je 22 měsíců a pohodě se v něm vyspí, má asi 85cm
Já měla taky X3,byla jsem s ním max spokojená,sporťák je veliký,vozila jsem v něm Štěpána na spaní ještě ve třech letech a v pohodě.Ve sporťáku byl od půl roka a bez problémů.
myslím, že o sporťák tady nejde…
zakladatelka chce vědět, zda se jí vede do korbičky půl roční dítko…a popravdě, asi bych nervala půlroční dítě do sporťáku v krušné zimě…toť můj názor…
Tak všem moc děkuji za názory,myslela jsem si,že bude korbička malá
a do sporťáku si taky myslim,že bude prcek malý,hlavně ve velké zimě by nebyl dost chráněnej. Tak jdu koukat po jinejch kočárkách,snad najdu něco, co se nám bude líbit stejně a bude hlavně větší korbička.Jj korbička je to x-pram.
ahoj, co se týče kvality tak neposoudím, co se týče velikosti korby tak jsem to viděla na živo a smála jsem se že mají fajn kočík pro panenky, já mám ráda z kočárků klasiku jako Roan, PegPerego atd kde má prcek prostor a nevyroste z toho za pět měsíců, tak trošku ty supermoderní minikočárky s tvrdým podvozkem a dneska často s minikolečkama naprd nechápu ![]()
AngelinaBalerina píše:
u sporťáku nevím ale ten hlubokáč mi přijde něco příšernýho
My se tam vešli do roka, ale bez fusaku ![]()