X-lander xa 06 - dotaz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
247
26.6.07 15:08

X-lander xa 06 - dotaz

Ahojky
mám tento kočárek a přemýšlim, jak u sportáku přidělat jeden popruh. vede jako od zad a má se přidělat kolem tý trubky jak vede k zadním kolečkům. Ale mě to přijde nějaký velký. nebo to má být volný.
Doufám, že jste mě pochopili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7366
26.6.07 17:37

Zkus se poptat na baby-cafe, je tam rozlehla diskuze na tema x-lander

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.6.07 21:50

XSONAH taky jsem nad tím dumala a nakonec to přivázala jak to šlo. Napřed na pevno ale časem se to povolí. Ono to je jen takový malý jištění takže v tom nehledej žádnou složitost:-))

Andrea

• Citovat
  • Upravit
247
29.6.07 16:43

ještě mám 1 dotaz. jak je vepředu to madlo, jde nějak udělat, aby se nedalo zvedat
víte co myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
29.6.07 16:50

asi koumáš nad tím stejným co jsme koumali my. Pak jsem se koukla na obrázek a všimla si že je to připevněné těsně nad kolečky, přesně to tam pasuje, kolem te stříbrné trubky a mezi ní a tu černou co je od košíku, snad jsi to pochopila těžko se mi to vysvětluje, ale když se koukneš někde na obrázek tak to vykoumáš.
To madlo taky řeším, ale dle mě to nejde nějak zafixovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
29.6.07 22:13

Ahoj, já jsem měl trojkolku xt, sice model 05, ale je to myslím stejný. To madlo nejde znehybnit a ten popruh vzadu je trochu volnější. Už si ale nepamatuju jak se tam dával :wink:

Můžu se zeptat? Jak jste s x-landerem spokojené? Já už bych ho totiž nechtěla a má kamarádka taky ne. Měli jsme je dost poruchové… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.6.07 23:06

My ho máme skoro 5 měsíců a zatim v pohodě. malou jsem začala dávat do sportáku, líp z něho vidí - je zvědavá. Tak proto se na to ptám. Ale s hlubokou korbou jsem byla spokojená.

Ještě nevíš jestli je potřeba na sporták koupit nová pláštěnka nebo tam jde ta co byla u hluboký korby :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
29.6.07 23:07

janinkaz - můžu se zeptat v čem byly poruchový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
30.6.07 00:01

Pláštěnku nevím, mi měli neoriginální (bohužel) na trojkolku.

Mě zlobil s madlem-přeskakovalo to v těch polohovacích kloubech a s polohováním zad-malej se prudčeji opřel a z jedný strany se to sesunulo z toho polohovacího pásku na nejnižší polohu (to bylo fakt na mrtvici).
No a kamarádce (ta měla s těmi natáčecími kolečky a červenými péry) taky madlo, a náprava, byla křivá ještě než vyrazili s mimi. Jak ho tam dali, ztěžklo to a kočár strašně zahybal-ten problém měli několikrát. A ještě něco s kolečky-ale to nevím.

Tak to je doře, že u vás zatím v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
22.7.07 13:58

JEště mám dotázeček, koupili jsme slunečník (neoriginál) Poradíte, kam se přidělává, dala jsem ho na trubku jak vede od kol k tý velký trubce (jak je tam nápis) a na konci se zužuje (tak jsem to přidělala na to zůžený. Ale nevim, jestli to tam má být :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí