X-Lander XA 2013 - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1679
12.1.14 21:29

Z toho otoceni jsem take mela strach a ted to vubec neresim, mala chce stejne koukat ven a ne porad na me:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.1.14 21:30

Mela jsem xa 2008 a ted mame x-move, kvuli reverzni sedacce, ale jsem moc spokojena. Kocarek je super ovladatelny. Podle me patri vahove k prumernym kocarum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.1.14 21:33
@RadkaCh píše:
Holky, já po něm koukám jen jako na sporťák. Ale řeším jednu věc. Nechybělo vám někdy, že nejde otočit proti směru? :nevim:

Tak misto xa kup x-move a mas to. Ja taky chtela otocnou sedacku a syn jezdil do 15 mesicu celem ke me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
12.1.14 21:34

Me teda move prisel hur ovladatelny nez xa..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.1.14 21:35
@Prcíček píše:
Me teda move prisel hur ovladatelny nez xa..:-)

To mi právě taky dost lidí říkalo, že ten xa je lepší než move, až na tu sedačku :think:

• Citovat
  • Upravit
1679
12.1.14 21:37
@RadkaCh píše:
To mi právě taky dost lidí říkalo, že ten xa je lepší než move, až na tu sedačku :think:

Ja se mezi nima prave take rozhodovala. Z toho sportaku fakt nemusi mit clovek strach:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.1.14 21:42

No já mám ještě v merku Jané, GT3 a Bumberlide Indie, nějak se nemůžu rozhodnout. Zatím mám čas, malý se mi do kočáru pořád vejde, ale já už se rozhoduju tak čtvrt roku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12743
12.1.14 22:48

Mela jsem oba. Ovladatelny jsou oba stejne. Rozvor maji stejny. U rozmeru je rozdil max dva cm.
Jedine co je i x-move horsi je sirka sedacky, tim jak je reverzni je pomerne uzky. Syn ve dvou letech s fusakem uz je tam dost narvany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
13.1.14 11:50

Na ovladání lehký je, jinak ještě nevyzkoušeno. Termín máme 6.2. :-)
Move má menší sporťák na úkor otočení, proto jsem koupili XA :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
13.1.14 14:32
@RadkaCh píše:
Holky, já po něm koukám jen jako na sporťák. Ale řeším jednu věc. Nechybělo vám někdy, že nejde otočit proti směru? :nevim:

vůbec! dítě se chce koukat ven…v hlubokém je to jasný, to na něj potřebuješ vidět, ale ¨ve spotráku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
13.1.14 14:41

Nemáte někdo fotku nebo odkaz kde je nafocený z více stran? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
13.1.14 20:51

Jukni se na inzerci bazoše nebo sbazaru :D tam jsou dobré fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
21.1.14 13:43

Já jsem s ním naprosto spokojená. lehce se s ním manipuluje i jednou rukou asnadno se skládá. Me přišly jiný kočárky mnohem těžší. nedávno jsme přešli do sportaku a malá je v něm spokojená, má tam spoustu místa a přes průhled v boudicce na ní vidím i když není otočená na mě. jediné co bylo, že jsem reklamovala přední kolečka - cvakaly, opravili to a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
21.1.14 15:37

Tak cvakani msme taky, ted uz tam s tim pujdu zase a budu to chtit videt aby jsme si to pak opravili sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
27.1.14 15:46

Tak kocar jsme kupovali take tam a ceny jsou porad stejne:-) jen cedule akcni:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí