Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAZ toho otoceni jsem take mela strach a ted to vubec neresim, mala chce stejne koukat ven a ne porad na me:-)
Mela jsem xa 2008 a ted mame x-move, kvuli reverzni sedacce, ale jsem moc spokojena. Kocarek je super ovladatelny. Podle me patri vahove k prumernym kocarum
@RadkaCh píše:
Holky, já po něm koukám jen jako na sporťák. Ale řeším jednu věc. Nechybělo vám někdy, že nejde otočit proti směru?
Tak misto xa kup x-move a mas to. Ja taky chtela otocnou sedacku a syn jezdil do 15 mesicu celem ke me
@Prcíček píše:
Me teda move prisel hur ovladatelny nez xa..:-)
To mi právě taky dost lidí říkalo, že ten xa je lepší než move, až na tu sedačku ![]()
@RadkaCh píše:
To mi právě taky dost lidí říkalo, že ten xa je lepší než move, až na tu sedačku
Ja se mezi nima prave take rozhodovala. Z toho sportaku fakt nemusi mit clovek strach:-)
No já mám ještě v merku Jané, GT3 a Bumberlide Indie, nějak se nemůžu rozhodnout. Zatím mám čas, malý se mi do kočáru pořád vejde, ale já už se rozhoduju tak čtvrt roku ![]()
Mela jsem oba. Ovladatelny jsou oba stejne. Rozvor maji stejny. U rozmeru je rozdil max dva cm.
Jedine co je i x-move horsi je sirka sedacky, tim jak je reverzni je pomerne uzky. Syn ve dvou letech s fusakem uz je tam dost narvany
Na ovladání lehký je, jinak ještě nevyzkoušeno. Termín máme 6.2. ![]()
Move má menší sporťák na úkor otočení, proto jsem koupili XA ![]()
@RadkaCh píše:
Holky, já po něm koukám jen jako na sporťák. Ale řeším jednu věc. Nechybělo vám někdy, že nejde otočit proti směru?
vůbec! dítě se chce koukat ven…v hlubokém je to jasný, to na něj potřebuješ vidět, ale ¨ve spotráku?
Jukni se na inzerci bazoše nebo sbazaru
tam jsou dobré fotky
Já jsem s ním naprosto spokojená. lehce se s ním manipuluje i jednou rukou asnadno se skládá. Me přišly jiný kočárky mnohem těžší. nedávno jsme přešli do sportaku a malá je v něm spokojená, má tam spoustu místa a přes průhled v boudicce na ní vidím i když není otočená na mě. jediné co bylo, že jsem reklamovala přední kolečka - cvakaly, opravili to a dobrý.
Tak cvakani msme taky, ted uz tam s tim pujdu zase a budu to chtit videt aby jsme si to pak opravili sami
Tak kocar jsme kupovali take tam a ceny jsou porad stejne:-) jen cedule akcni:-))