Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky Holky, dnes jsem se byla podívat na kočárek X-lander XA 2013. Jsem z něj úplně nedšená.
Chtěla bych Vás poprosit o názor či radu na tento kočárek.
Předem Vám všem moc děkuji. ![]()
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAMame ho a muzu doporucit. V korbe se mala vozila do 10 mesicu ted uz jsme nekolik mesicu ve sportaku
Mame verzi 2010 a nevymenila bych za nic! Lehka manipulace, dobre se tocim v kazdem krame, na pohodu do terenu a ja osobne ocenuju snadnou manipulaci s korbou - nosim si ji do bytu, abych maleho nebudila.
Kocar jde opravdu ovladat jednou rukou, otoci se na miste, korba v poho, meli jsme k tomu tedy vejce cybex, ptz jsme chteli sedacku s isofix zakladnou. U sportaku se super dlouha strcha- proti vetru atd.
Samé pozitivní komentáře, to ráda slyším. Taky jsem si ho vyhlídla, ale zatím jsem neměla možnost vidět ho v reálu.
Ahoj,
máme ho koupený, zatím čeká u tchýně, ale už se nemohu dočkat až vyjedeme ![]()
Máme jen sporťák, ale neměnila bych. Je parádní. Všechno projede, jde do úplného lehu, snadno se skládá..
fakt paráda. Už jsem ho chtěla jako trojkombinaci, ale nakonec jsme koupili jiný a já byla naštvaná, protože jsem nebyla vůbec spokojená. Pak jsem si vyprosila tento a jiný nechci
@digi_v Já bych řekla, že patří spíš k těm těžším teda.. Ale tak je to prostě bytelný kočár
@ppeettwwaa jinak d-test vydal srovnani kocarku, je to zdarma, poslou na mail. Je tam i tenhle xlander. Negativa tam zminuji, ze musis menit adaptery mezi korbou a sedackou, coz je pravda, ale nijak zvlast to neobtezuje si myslim. Jedine negativum, ktere shledavam u verze 2010 je taska, ktera muze byt bud na rukojeti nebo mit popruh, oboji nelze, takze pak secvakavas a nacvakavas popruh jak jouda. Áe treba uz to ve verzi 2013 vyresili ![]()
@Prcíček píše:
Vahove je jako vetsina kocaru.
ja bych teda rekla, ze patri k tem tezsi. Nicmene ja nosim korbu kazdy den do 2 patra i s prckem uvnitr a do auta konstrukci taky na pohodu slozim, takze je otazka, co v realu znamena pro uzivatele, ze je tezsi bez ostatni kocarky.
Holky, já po něm koukám jen jako na sporťák. Ale řeším jednu věc. Nechybělo vám někdy, že nejde otočit proti směru? ![]()