Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAAhoj, taky jsem si vybrala tento kočárek a včera ho byla okouknout na živo.
Na téhle verzi jde už otáčet i sporťák po i proti směru jízdy, takže super..
http://www.sambaby.com/…ia-8128-004/
je opravdu krásny, plná výbava ![]()
jen nás trochu odradila prodavačka, že jsou na něj dost reklamace co se týče
konstrukce. Takže pročítám recenze a zkušenosti ale každý jen chváli. ![]()
Prosím tě a jak jste dopadli s tou druhou opravou?? My jsme si tenhle sporťák koupili před týdnem a od počátku máme stejný problém…jdu to reklamovat
Díky@Prcíček píše:
Tak cvakani msme taky, ted uz tam s tim pujdu zase a budu to chtit videt aby jsme si to pak opravili sami
Jeste jsme tam nebyli, jdu v pondeli. Uz jaem tam volala a pry v poho mam prijit
@ppeettwwaa píše:
Ahojky Holky, dnes jsem se byla podívat na kočárek X-lander XA 2013. Jsem z něj úplně nedšená.Chtěla bych Vás poprosit o názor či radu na tento kočárek.
Předem Vám všem moc děkuji.
Máme ( sice 2010 )a naprostá spokojenost
. Jen mi vadilo, že nešlo opěradlo u sporťáku úplně do sedu, ale dle rady jedné maminky také s tímto kočárkem, je problém vyřešen
. Za mě také plus ![]()
Ahoj, potřebovala bych poradit, jestli jde upevnit slunečník i na hlubokou korbičku. Vubec neruším, kam bych ho přidělala
díky
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat jestli na x- lander AX pasuje jaka-koliv hluboká korbička od x landeru nebo jestli musi mit to označeni AX.Diky
Mám také dotaz,
resim plastenku na sportak. Mam originál ke kocarku, ktera pasovala na hlubokou korbu, na sportak uz hur a kdyz je chladno, dam nanoznik na sportak, tak to uz ji tam vubec nedam. Jakou pouzivate a kde jste koupily, dekuji ![]()
Ahoj, mam moznost koupit skoro novy kocarek X-Lander XA 2013..sportak tedy nema otocnou sedacku? a myslite ze mych 155 cm na me ten kocar nebude prilis vysoky? ![]()
@Allisenka
Ahoj, sporťák se nedá otočit směrem k tobě, ale je prý prostornější než u X-Landru Move.
Vysoký nebude, dá se polohovat rukojeť ![]()
My když prvně vyjeli, tak byl malej trošku nervozní, že mě nevidí, ale druhý den už v pohodě, teď je spokojený, že čučí ven ![]()
@Oggy84 myslim spis hlubokou verzi
jestli neni moc vysoko? jsem fakt pidizvik ![]()
@Allisenka
já mám 170cm, na mě byl tak akorát, už si to nepamatuji ![]()
prcka tam strčíš určitě ![]()