Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, vím, že tady už bylo moc diskusí na téma x-lander, pročetla jsem je, ale jedno jsem nenašla.Kolečka u x-landru xa vepředu jsou protáčecí, strašně se mi to líbí, ale zajímalo by mě jestli ty kolečka jsou zabrzdit (zaaretovat) jedna maminka tam psala, že má starší model a tam to jde, tak kdo má novější, tak ať mi napíše i to,jak je spokojenej s modelem 2008, je to náš favorit. Děkuji za odpověďi.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAKolečka se dají zaaretovat!!!
Tady máš ještě i adresu ze které jsem ti to zkopírovala!
http://www.darababy.cz/…/x-lander-xa
Kolekce 2008
- odpružená nafukovací kola s ložiskovými
středy, přední otočná s možností aretace
Ahoj,
XA z kolekce 2008 máme a nebudu rozepisovat, proč máme i ten loňský - holt jsem lama
. Ale mám aspoň materiál na srovnání.
Přední kolečka zaaretovat jdou. XA z letošní kolekce má navíc pár vylepšení - třeba pohodlnější zapínání pásů, lepší uchycení zimní vložky a designově se mi taky líbí o trochu víc než ten loňský…
Funkčně jsou oba modely srovnatelné. A doplňky prodávané ke kol. 2007 (taška, orig. pláštěnka) pasují samozřejmě i na kol. 2008.
Za nás mohu XA jen doporučit. Jsem s ním veeeeelmi spokojená a nevadí mi ani, že nemá přehazovací rukojeť; myslela jsem, že se bez ní neobejdu, ale malou stejně maminka nezajímá a radši kouká po pejskách. ![]()
Přeji šťastnou ruku při výběru kočárku. ![]()
M.
AHojky,
My máme X-lander 2007 a musím říct, že nová kolekce 2008 se nám líbí moc. Líbí se mi moc, že se snažili vychytat věci, který na 07 moc vychytaný nebyly, např. jiný materál na místě, kde se opírají nožičky (ten co máme my v létě pálí) a jak psala Kvíťa pohodlnější zapínání pásů a lepší uchycení zimní vložky. Taky si teď můžeš vybrat i rukojeť na kočáru a když budeš trošku hledat (nemají to všude, je to fakt novinka), tak najdeš kožený madlo, z něhož jsem hotová a je to jediný věc kterou bych fakt chtěla (je jak dětská prdýlka
)…
Dobrý večer chtěl bych se zeptat jaké potřebuji adaptéry na sedačku Maxi Cosi Cabrio Fix.Mám X-lander rok 2007.Děkuji
Prosím o radu ohledně plášťů (pneumatik) na kočárek X-lander 12 1/2 X 2 1/4. Sehnal jste někdo bytelnější alternetivu plášťů, tedy ne originál? V pneuservisu mi zkoušeli nasadit stejný rozměr pláště, co se dává na stavební kolečka, ale neseděl. Je mi celkem jedno, jak to bude vypadat, mám jen tenhle jeden kočár a nebaví mě každý týden shánět odvoz s píchlou duší na opravu. Nikde to moc neřeší, seženou rozměr, ale nesedí, tak poptávám, jestli někdo sehnal a sedí
Díky za tipy.
PS: Protože jsem se setkala s tím, že si lidé ťukají na čelo, že tahám kočár do pneuservisu - ano, tahám, jednak je s nimi lepší domluva, jednak mají lepší vybavení a hlavně, nebýt kočárků s nafukovacími koly, mimo sezonu by pneuservisy zkrachovaly ![]()
Jezdila jsem s x landerem xa skoro tři roky a píchlá duše nebyla nikdy, jen jsem občas dofukovala.
Nemáte tam někde něco zapíchnuté, co pořád duši děraví?
Já za 3 roky nepíchla ani jednou, ale mojí ségře se to povedlo skoro po porodu
Šla do cykloobchodu a tam ji i nabídli náhradní gumu, tak zkus zajít do nějakýho takovýho obchodu. Přeci jen tam bude asi větší výběr, když každé kolo potřebuje něco jinýho.
@ncc1701 my jsme za čtyři a půl roku píchli jednou… a duši nasadili v cykloservisu a od té doby zase klid… ale to jsem neporadila asi…
@dajamal píše:
Jezdila jsem s x landerem xa skoro tři roky a píchlá duše nebyla nikdy, jen jsem občas dofukovala.Nemáte tam někde něco zapíchnuté, co pořád duši děraví?
Mám děravý plášť, právě sháním nový a bytelnější, tenhle originál má asi dva milimetry sílu, což je málo, jezdíme hodně (osm kilometrů denně). Stačí, aby se tam dostal ostrý kamínek, a už to lítá.
@mydie píše:
Já za 3 roky nepíchla ani jednou, ale mojí ségře se to povedlo skoro po poroduŠla do cykloobchodu a tam ji i nabídli náhradní gumu, tak zkus zajít do nějakýho takovýho obchodu. Přeci jen tam bude asi větší výběr, když každé kolo potřebuje něco jinýho.
U nás teda nemají, navíc ten „vrchní je nějakej divnej“, dělá, jak kdyby vynalézal lék na rakovinu a ne jak kdyby jen měnil gumy
Takže týden spekuloval, kde sehnat náhradu, až jsem mu řekla, ať už ji neshání. Navíc jezdím do pneuservisu, že patří kamarádovi a ty ceny jsou pak taky jinde.
My tu máme super cyklo-obchod. Ještě se ségry ptali, jaký vzorek chce mít
Manžel si mě pak dobíral, že mám pěkně sjetý gumy a dostanu pokutu a mám si zajet taky koupit nový ![]()
Jen opakuji, že dotaz zněl, zda někdo sehnal jiné pláště než originály, a jaké.
Ne, nikdo nesehnal. Ale každému je divné, že se nehodí originál plášť.
Fakt myslíte, že neoriginální pláště budou sedět lépe než originál? Vyjdou Vás levněji (předpokládám, že koupíte 4 kusy a nebudete mít jen na jednom kole gumu na stavební kolečko) než koupit nový originál, příp. poslat kolo na opravu do servisu k prodejci/dovozci kočáru?
V počtu nachozených kilometrů to nebude, to by nadávala většina majitelek.
Ale nic, toto slyšet nechcete, tak ![]()