Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAMam ale fotka hrozne skresluje. Rekla bych tak jak je na netu vypada i ve skutecnosti. Moooc hezka ![]()
Dekuju moc, je opravdu nadherny..muzete mi o nem neco napsat?:)
Asi tak…muj nazor je, ze na vsem clovek najde mouchy. V podstate jsem spokojena. Jen jsem chtela puvodne kocar ktery jde otocit i do protismeru abych na malou videla i treba kvuli slunicku. Sla jsem do tohohle kocaru kvuli velkym kolum a tak… Ale to otoceni mi obcas chybi! Jinak jsem spokojena
A jak je to se skladanim? cetla jsem, ze je tezky, je to pravda? prave, kazdej si na vsem najde nejaemouchy, ale ja jsem tak zklamana s toho austina
jezdim s nim 3 tydny a dam do pryc, ale mrzi me, ze je uplne novej a ja za neho dostanu tak 4 tisice, vic mi nikdo neda…a to stal 10 000 i s vajickem…fuj fuj az se mi toho chce brecet ![]()
Ahoj @Mombree,
my máme Asii, ale X-move. Barva je krásná, mě se moc líbí. Hlavně v záplavě černočerných kočárů. A není pravda (jak jsem mnohokrát četla) že na tuto barvu jde hmyz.
Tay bych nerekla ze na to jde hmyz. Na slozeni je lehkej ale zabere fakt hodne mista. Ja si koupila na cestovani golfac abych si tenhle uplne neoddelala. Jinak do kopce obcas taky funim obzvlast v techto vedrech. Nekdo rika ze je lehkej ale treba jsem zkousela ted kocar od zname a to se nedalo porovnat. Ten jeji byl v porovnani s mym jak pirko
Já jsem jezdila s hlubokým 8 měsíců a nevybledl, sporťák za 4 měsíce taky ne ![]()
Jdu do nehi <3 akorat nevim zda obednat pres internet nebo se kouknout a popripade obednat v obchode, ono se to prece jenom lip reklamuje kdyby nahorou ze?
@Mombree ta barva je opravdu hodně zkreslená. spíš odpovídá těm internetový profi fotkám. fakt si ho jdi někam omrknout.
já mám jinou barvu modrou Australia a nevybledla, kočárek mám od dubna 2012.
a za mě musím říct, že jsem měla XA ze staré kolekce, ale právě kvůli otočné sedačce jsem šla nakonec do x-move.
Devcata prosim vas, mam doma kocarek coletto austin, jezdim s nim asi 3 tydny a co nejdriv poleti z okna, to byl kup za vsechny prachy opravdu:/ uvazuju o x-lander asia nemate nektera tento kocarek? potrebovala bych fotku jak vypada ta rutova na zivo..dekuju moc