Kočárek GB Hardy

12
9.7.13 20:57

Kočárek GB Hardy

Ahojky!
Nemáte někdo zkušenosti se sportovní verzí tohoto kočárku? Jízda v terénu, polohování do lehu, velikost košíku, velikost boudičky apod.?Děkuji za každé info :mavam:

http://www.detske-kocarky.cz/…darek-p-9068

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66
1.8.13 19:06

Dnes jsem tento kočárek objevila na netu, nevíte někdo, do jaké kategorie zapadá, co je to vůbec za značku, kvalita, atd.?
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vodnarka2013
22.8.13 15:29

@janirr @terysek09 právě si budu pořizovat kočárek od GB ale právě nevím jestli Hardy nebo Rokin… pak vám sem napíšu jak to s těmi jejich kočárky vlastně je :D

• Citovat
  • Upravit
21
26.8.13 14:01

GB - HARDY

Budu se snažit odpovědět vám na vaše otázky, kočárek Hardy má řekl bych terénní kola, takže v terénu nebude problůém stejně tak jako na běžném chodníku. Polohování je do maximálního lehu, sedací část je otočná což je super, navíc se ze sedací části dá udělat hluboká korba vhodná spíše do teplejších měsíců případně na jaro… Velikost boudičky je maximální dá se stahnout prakticky až k nožičkám, v boudiččce je integrovaná síťka proti hmyzu + navíc extra jedna část viz. foto… Košík je dostatečně velký spíš nadstandartní… Značka je to holandská, vyrábí se v Číně u stejného výrobce, jako Maxi–cosi, Quinny, Bebe confort, Casualplay a další značky, takže kvalita je vysoká a cena velmi dobrá v poměru s kvalitou… jinak Hardy je i do terénu a Rokin je více do města… Snad jsem odpověděl na všechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
26.8.13 14:03

GB HARDY video

Tady je jeste video ke kocarku GB HARDY : http://vimeo.com/66263462

a tady je oficialni web znacky GB ( čti : dží bí ): www.gbwithlove.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vodnarka2013
26.8.13 18:14

@MichakK nakonec du do Hardyho.. rokin je sice na pohled hezčí ale z těch koleček mám prostě strach :)

• Citovat
  • Upravit
241
27.8.13 12:19

@vodnarka2013 Hardy mě taky láká… Zkoušela jsi ho někde na prodejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alenka Podkolenka
28.8.13 12:30

GB Hardy

Mám GB Hardy, tak vám můžu napsat zkušenost. Za sebe ho doporučuji. Má všechny vlastnosti uváděné dodavateli. Je opravdu lehce skládací, s tak jednoduchým skládáním kočárku jsem se doposud nesetkala. Kola lehce zvládají lesní cesty i nerovnosti a městské chodníky jsou hračka. Polohování je super, vyměnit směr korbičky jde i s dítětem, to jsem využila, když mimi spalo. To, že jde ze sportovní sedačky udělat hlubkou je pro spánek dítěte taky bezva. Ten kočárek je prostě úžasný, ale jednu nevýhodu má a to je hmotnost. Na každodenní skládání do auta je to nepohodlné a i když je složený, zabírá poměrně hodně místa. V autě s malým kufrem se kromě kočárku asi moc věcí nevejde. Ale dokonalý kočárek ještě nikdo nevymyslel, takže z momentálních možností na trhu je to můj favorit.

• Citovat
  • Upravit
Alenka Podkolenka
28.8.13 12:36

GB Rokin

Ješte info o kočárku Rokin, je kočárek vhodný snad jen na nákupy. Odpružení nemá téměř žádné, ale co mě odradilo nejvíc je madlo. Je z tvrdého plastu a navíc ploché, takže se „zařízne“ do dlaně. Je to prostě kočárek do obchoďáku a musíte mít k němu ještě jeden na procházky.

• Citovat
  • Upravit
241
29.8.13 11:02

@Alenka Podkolenka Díky za zkušenosti. Co velká korba? Spokojenost? Budeme mít zimní mimčo.
Určitě ho vyzkouším ještě někde na prodejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alenka Podkolenka
29.8.13 13:01

Korba je veliká. Máme roční mimi, v zimě bude mít rok a půl a vejde se do hluboké s rezervou, takže i tuto zimu s fusakem v pohodě zvládneme. Šla jsem to přeměřit, na délku má 78 cm a na šířku 30cm - v nejužším místě! Já ten kočárek používám hlavně do města a už jen jako sporťák, ale včera jsem vyšla jen na chvilku před dům a malá nečekaně usnula, tak jsem rozepla sponku pod kočárem a využila hlubokou korbičku, spala v něm venku hodinu. Opravdu až na tu hmotnost je ten kočárek super.
Ptala jsem se jedné zkušené prodavačky na kočárek Mountain Buggy cosmopolitan. Vypadají naprosto identicky s GB hardy, ale Mountain buggy stojí skoro 19.000,–. Bylo mi řečeno, že užitnější je určitě GB, ke Cosmopolitanu je potřeba ještě druhý kočárek tzv. na ven. Firma Group fashion, která uvádí na trh nové značky jako byla před časem Casualplay, teď přišla s dalšími značkami, jako je GB, Papiwi a pod. Papiwi je levná napodobenina bugaboo.
Zkrátka kopírují drahé kočárky na levnější variantu. Faktem je, že Papiwi se nedá s originálním bugaboo srovnat, ale vzhledem k tomu, že skoro všechny maminky mají k dítěti víc než jeden kočárek, je levnější varianta příjemnější.

• Citovat
  • Upravit
241
29.8.13 14:27

Tak to není malá korba na dnešní poměry. Určitě není v našich silách pořizovat drahý kočár. Cenově je pro nás Hardy dostupný a zalíbil se mi design i funkčnost. Jak je odpružený? Zvládne kostky, popř. jiný nerovný terén? Co se týká hmotnosti, tak myslím, že jsou těžší kočárky.
Jakou máte barvičku? My budeme mít klučíka, tak ta fialková neklapne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alenka Podkolenka
29.8.13 16:09

Odpružený je dobře, chodila jsem s ním po polní cestě a to hodně hrbolaté, místy vysypané štěrkem a kočárek zvládl jízdu výborně, chodníky jsou v naprosté pohodě. Nevím jak to přesně popsat, korbička je uchycená tak, že to vypadá jako druhé odpružení, každopádně i když byla cesta opravdu hodně nerovná (místy zbytky asfaltu vymleté od deště, šterk, bláto díry atd.) dítě bylo v pohodě. Stejnou trasu jsem absolvovala s kočárkem Zippy free, Bugaboo bee a Maclaren XLR (kamarádky) a GB bezkonkurenčně vyhrál. Pokud vám nevadí hmotnost, tak za mě mohu doporučit. Barvu máme šedou, trochu to připomíná riflovinu a zatím se všem líbil. Paní v obchodě mě varovala, že potah není pratelný, což mě dost vyděsilo, protože potah kočárku peru poměrně často, ale naštěstí přímo na kočárku je štítek, že lze prát na ruční praní, jinak by to byl kočárek tak na měsíc :lol: :(

• Citovat
  • Upravit
21
29.8.13 16:14

Kočárek GB Hardy - praní

Dobrý den, jen pro upřesnění prodavačka nedala správnou informaci, samozřejmě prát se nedá, protože textilie nejde sundat úplně z konstrukce, ale da se čistit navlhčenou hadřičkou, tak jako u většiny kočárků, takže žádný strach :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alenka Podkolenka
29.8.13 16:35

No, když se vespod odšroubují dva malý šroubečky, tak sundat jde ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4