Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak ono jde všechno
ale výrobce to moc nedoporučuje, protože předpokládá, že uživatel/zákazník není tak zručný, jako je český národ že ![]()
Ale ano, jsem všetečná, šroubovák je můj kamarád a upřímně, moje miminko drobí, bryndá a vylívá pitíčko, takže to prostě risknu, opatrně vyperu a budu doufat, že to dobře dopadne. Moje maminka říká: „Po čem prd, to je hned!“ tak snad to dopadne dobře
![]()
@Alenka Podkolenka píše:
Ale ano, jsem všetečná, šroubovák je můj kamarád a upřímně, moje miminko drobí, bryndá a vylívá pitíčko, takže to prostě risknu, opatrně vyperu a budu doufat, že to dobře dopadne. Moje maminka říká: „Po čem prd, to je hned!“ tak snad to dopadne dobře![]()
![]()
Každý mimčo bryndá a taky si nedovedu představit to nevyprat ![]()
Zdravím všechny. Dnes jsem narazila na GB kočárek C990R, myslím, že je to ten, o kterém se bavíte. Moc mě zaujal a hodně o něm přemýšlím…Líbí se mi ta barva IRON, taková šedá, něco jako riflovina. Dá se k němu pořídit i autosedačka ve stejné barvě. Je ale pravda, že je trochu těžší…Překvapila mě i cena, je super. Takže si ho půjdu vyzkoušet ještě jednou a uvidíme. Mimo té hmotnosti nemá chybu. ![]()
Ahoj holky, nezdá se vám, že délka pro ležení je malá? Alenko podkolenko, mohla by si mi tu délku lehu ve středu od hora až dolů poměřit prosím??Děkuji ![]()
@evikula 84 píše:
Ahoj holky, nezdá se vám, že délka pro ležení je malá? Alenko podkolenko, mohla by si mi tu délku lehu ve středu od hora až dolů poměřit prosím??Děkuji
Taky si na něj dělám zálusk a podle toho co jsem vyčetla by délka na ležení měla být 84 cm myslim. Mě by zajímalo jestli se k němu prodává i nánožník to nikde nevidim, ale na videu je.
Součástí kočárku Hardy od GB je už nánožník, moskytiéra a pláštěnka (stejná pro sporťák i hlubokou korbu ) v ceně kočárku. Délka sedací čísti je 84 cm, což je běžný standart většiny značek…
@MichakK děkuji
a poslední dotaz jelikož to asi risknu a koupím si ho i bez vyzkoušení ten model style je černý nebo tmavě modrý? Z fotky to není poznat.
Barva style je cerna barva, jen se mrknete uvnitr boudicky je bouda ze vnitr takova horticova a sedaci cast khaki s cernymi texkami vzor, posilam i fotecku, at se na to muzete podivat. Jinak pokud si budete kupovat pres internet muzete i pres nas e-shop www.nej-hracky.cz a samozrejme mate ze zakona narok zbozi do 14 dni vratit. Preji hezky den
Vazene maminky, mame akci od tohoto tydne ke kazde zakoupene trojkombinaci kocarku HARDY od GB moznost zakoupit za 50% ceny jekekoliv golfky GB dle vlastniho vyberu. Pokud budete mit zajem da se obejdnat v nasem e-shopu na www.nej-hracky.cz staci si dat trojkombinaci kocarku HARDY do kosiku v jakekoliv barve a do poznamky napsat jake golfky za 50% cenu jste si vybrali k tomuto nakupu. Akce plati do vyprodani zasob nebo do 31/10/2013. Preji hezky den Michal ![]()
Ahoj vsem.Taky me velmi zaujal kocarek GB HARDY a to az tak, ze jsem ukecala manzela, ze ho koupime kvuli nevyhovujicimu stavajicimu sportaku.Dnes jsme jeli do Brna ho obhlidnout, popr. koupit (v obchode maji tento vikend 20% slevu)a totalne me zklamal. Desing je opravdu moc hezky!,ale ta jizda je spatna. S Kocarkem se zle zatacelo i jen mirne a najezd na obrubnik taky zadna slava. Celkem jsem se uz v obchode „nadrela“a to byl kocarek prazdny. Navic dost zasadni vec-nezavisle na sobe mi rikal manzel i bracha, kteri si kocik taky osahali, ze snad na madle je nejaka packa, bracha myslel, ze rucni brzda, tak za ni chytl a kocar se slozil..Manzel to jen potvrdil. Jeste, ze jsem maleho mela ja a ani me nenapadlo ho do kociku davat. Polohovani zad je neexistujici-polohuje se cela korbicka (jde to videt i na videu)ovsem nozky jsou stale pokrcene jak pri sedu..I Polohovani korbicky do 3poloh se mi zdalo takove vachrlate..
Bylo mi to moc lito, uz jsem se s Kocarkem zzila co jsem ho obdivovala na netu, ale pohodli a bezpecnost ditete je pro me c.1.
Kočárek Hardy mám a dovolím si opět přispět do diskuze. Ano Kočárek je těžký, ale zase na procházky je určitě vhodnější než městský lehký, který „drncá“. Co se týče skládání, než se zmáčkne páčka na rukojeti, musí se odblokovat na obou stranách kočárku zajišťovací tlačítka, takže kočárek se jen tak nesloží. A polohování funguje velmi jednoduše. Jsou tři základní polohy a pro úplný leh i s rovnýma nohama stačí jednou rukou rozepnout sponky pod kočárkem. Pro mě je to bezva kočárek za super cenu.
@Persie já to tedy bohužel můžu potvrdit. Nepodařilo se mi nikde v okolí sehnat prodejnu kde bych ho mohla vyzkoušet tak jsem zariskovala a koupila přes internet a budeme ho vracet. Špatně se s ním jezdí madlo má moc vysoko a to nejspíš bude ojedinělé, ale ten můj zatáčel neustále doprava takže jsem ho ještě musela vyrovnávat. Polohování je tedy opravdu nepříjemné a složité a tím, že se z něj dá udělat i hluboká korbička (což jsem považovala za veliké plus) tak je v okrajích taková vyvíšená hrana, kterou musíte zatlačit jinak bude mít dítě hlavičku v předklonu.
Alenka Podkolenka - co se týká tíhy to si můžu taky dovolit porovnat, protože můj starý HOCO je tank mezi kočárky, ale výborně se s ním jezdí, GB je těžký a stabilní, ale prostě mě se s ním vůbec nejelo dobře špatně se mi ovládal.
Právě dnes jsme si kočárek GB Hardy objednali po předchozím, důkladném odzkoušení na prodejně. Manipulace s ním je velmi jednoduchá..vzhledem k tomu, že kočárek budeme využívat jak ve městě, tak zároveň v horách na chalupě, myslím, že hmotnost není nijak závratná. S ostatními kočáry srovnatelná. Tak, jak se zmiňuje Alenka podkolenka, souhlasím se skládáním, které jde až po odblokovaní po obou stranách madla. Zaroveň poloha zádové opěrky lze dát do tří poloh, popř. do lehu, již zmiňovanými pásky..věřím, že kočárek bude sloužit
poměr cena-výkon, parádní.. ![]()
Já musím napsat, že jsem z kočárku taky byla velice zklamaná to polohování je naprostá katastrofa a špatně se ovládá.