Kočárek GB Hardy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.4.16 19:29

Tak máme ho doma, jupíííí, zatím jen v kočárkárně, ale musím říct, že to vypadá na super kup, je krásný a opečovánaný, prostě jak nový, tak akorát měkký a né tvrdý jak většina kočárů v obchodech, jsem spokojená, jen zatím na něj chodím koukat, ještě si musím 3měsíce počkat než vyzkoušíme. Sice jsem chtěl černý kočár, ale tohle je takový příjemná šedá, že mi ani nevadí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
30.6.16 08:31

Prosím mohu se zeptat zda na tento kočárek lze nasadit autosedačka Maxi Cosi? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.16 10:01

Tak to by mě taky zajímalo, protože vajíčko co je originál ke kočárku se mi moc nepozdává tvarově, ale čekám, až porodím a uvidím mimiško jak v něm sedí a pak budu hned řešit, přejet z porodnice zvládneme i v tom gbčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
1.7.16 10:26

@VerčuškaOlik sedačka od gb je v naprosté pohode - odsouhlasila mi ji i rehabilitacka :-). Mimochodem je to jedna z mála sedaček, co ma petibodovy pas, který je samozřejmě bezpecnejsi než tříbodový ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.16 22:06

Tak s těmi pásy je to bezesporu, ale mi ten tvar přijde takový moc že dětátko bude sedět vyloženě, ale jak jsem psala, počkám až mimi uvidím. Už jsem hledala jaká by se dala sedačka jiná použít, ale na netu jsem nenašla nic. Ale tak pokud ji i rehabilitační odsouhlasila, tak to by měla být ok, to je fajn, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
16.9.16 13:31

Kde se dá prosím koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
5.11.16 20:29

@hakna videla jsem ho na mallu, ale chtela bych ho vyzkouset na orodejne, ale nemuzu ho najít. Pak chci zjistit zda jde na to nasadit jinak autosedacka klidne i s adaptéry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
26.11.16 22:17

Holky prosím jak ste s kočárkem spokojený? Hlavně teda se sporťákem? Líbí se mi že má dlouhou stříšku a jde dát do úplného lehu. díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
10.4.17 23:47

Dobrý den,
Prosím, najde se tady nějaká majitelka sporťáku GB Hardy z BRNA nebo blízkého okolí, která by byla ochotná nechat mě kočárek osobně prohlédnout a zkusit se s ním projet?
Hledám sporťák použitelný i pro malé mimino a tenhle mě zaujal, ale nemůžu ho najít v žádné kamenné prodejně v okolí, jen na e-shopech. Nechtěla bych kupovat naslepo.
Zdůrazňuji, že mi nejde o koupi, chtěla bych si kočárek u někoho opravdu jen prohlédnout. Láhev vína, tabulka kvalitní čokolády nebo jiná pozornost za ochotu samozřejmostí :kytka:
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
11.4.17 06:01

@Kassy kupovala jsem ho v babycar v Brně, měli ho na prodejně.
Měla jsem zelenou verzi a po roce jsem se ho zbavovala, nebyla jsem s ním spokojená. Měnila jsem za Britax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
11.4.17 09:52
@smutná máma píše:
@Kassy kupovala jsem ho v babycar v Brně, měli ho na prodejně.
Měla jsem zelenou verzi a po roce jsem se ho zbavovala, nebyla jsem s ním spokojená. Měnila jsem za Britax.

A jak je to dlouho, cos ho tam kupovala? Já jsem se dívala na jejich web a tam jsem ho nenašla, nejspíš už ho nemají.
A můžu se se zeptat, proč jsi s ním nebyla spokojená?

Mně se líbí, že by se v něm v hedné korbičce dalo střídat mimino s batoletem, což bych hodně využila. Ale recenze na internetu jsou takové rozporuplné, někdo je nadšený, někdo strašně nespokojený. Tak bych si ho právě ráda prohlédla a vyzkoušela osobně, nejlépe už nějakou dobu ježděný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
11.4.17 14:59

@Kassy no,jsou to 3 roky.
Plusy-líbil se mi moc, cena,3 kombinace, lehký(to mě nalákalo)
Minusy-věčně píchlé kolečko, kolečka jezdila šejdrem, bylo to celé rozhozené. Malý sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.12.17 11:32

Ahoj,

neměl jste tady někdo problém s vibrováním předních koleček? Občas se při jízdě roztřepou a rozvibrují. Ale nestává se to vždy a pravidelně. Tím pádem u reklamace napsali závada nezjištěna a kočárek celý seřídili. Chvíli jezdil bez problémů, ale časem se objevil stejný problém.
Nemáte někdo tip jak kolečka opravit, případně tip na servis v Brně nebo ve Zlíně? Díky.

Jinak k předchozím hodnocením tohoto kočárku. Já jsem v něm odvozila jednoho prcka a s poměrem cena/výkon jsem byla spokojená. Projezdili jsme s ním docela slušné terény a dal to (lesní cesty, hluboký sníh, šutry). U sporťáku mi přišla super stříška, která je opravdu velká a krásně cloní proti slunci. Kolo jsme nepíchli ani jednou a nikdy se mi kočárek sám nesložil. To by musel být leda špatně rozložený. Pravdou je, že jsou rozhodně i lehčí a skladnější kočáry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
28.12.17 17:43

@luciesura ano, přesně to dělalo i mě. Už bych ho nikdy nechtěla. Vyměnila jsem za Britax a to je jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí